cover.PNG

SEMINARET E KALUARA NGA IAM POWER

LIDERSHIPI I FUQISHËM! SEMINAR MOTIVUES

E Diel 29. Shtator 2019

Hyrja në seminar: FALAS

ora 15:00 deri 20:00

lidershipi i fuqishëm! (1).png

#Pastel | 25.9.2019 TV21

ARRITJA E SUKSESIT ( SEMINAR MOTIVUES) PRISHTINË

24 GUSHT 2019

Pas përfundimit të këtij seminari mund të them se jeta e asnjërrit nga pjesëmarrësit më nuk do të jetë e njëjtë. Të gjithë i falenderoj shumë për hapjen e zemrës së tyre në mirënjohje dhe ndihmë për personat tjerë, veçanërisht nëse e aplikojnë formulën: 4 hapa për të Manifestuar Gjithçka që ju dëshironi..
Ju që akoma nuk më keni shkruar në email për materialet e seminarit emaili është mimoza88@yahoo.com

Shihemi në Suksese

Mimoza dhe Avni Thaqi


Gjeni shkakun kryesor për suksesin tuaj të përhershëm.

Çdo gjë ka një shkak. Ka një arsye të fshehtë përse kemi sukses ose dështojmë. Ky kurs në internet ju jep fillimin e një të kuptuari të ri radikal të shkaqeve më të thella të suksesit dhe të dështimit dhe një metodë e lehtë hap pas hapi për krijimin e shkaqeve për rezultatet që dëshironi.

nivelet & çmimet

kurseni 50%


SEMINARET DHE PUNTORITË TË ORGANIZUARA NGA IAM-POWER

The Emporium.png
 
 


Save the date (2).png
NEW YEAR NEW START.png

SEMINARET DHE PUNTORITË E ORGANIZUARA MË HERËT

JETO+I+PASUR+(1).png
39188346_10155499768056536_7293806031497330688_n.jpg
seminar+Prishtine.jpg
BESO+NE+VETE+COVER.jpg
download (1).jpg
BP.jpg
download (2).png