Aplikim për më shumë informacione lidhur me Kompaninë Zvicrane, Me Seli në Prishtinë, Republika e Kosoves. E cila gjithashtu operon në R. e Shqiperise, R. e Maqedonisë dhe Gjithë Europën. Ofron vetëpunësim, shkollim të vazhdueshëm në Kosovë, Shqipëri, Turqi, Zvicër, Gjermani, Dubai dhe vende të ndryshme të botës. Një mundësi e shkëqyer për të ndihmuar veten, ritjen personale, lirinë financiare dhe ekonomine e vendit tonë/

Pasi te plotesoni formularin, nje nga agjentet tone do te ju kontaktoj.

Emri dhe mbiemri *
Emri dhe mbiemri