AUDIO LIBRA

 
 

Dëshira Juaj Është Urdhëri Juaj AUDIO Libër 14 cd

35817212_1859263514094428_4512375735909875712_n.png

DOLLARËT MË DUAN MUA FORMATI PDF & AUDIO MP3 ZBRITJE NGA 9,99 € NË 3 €

SI TË FITONI PARA ME NETWORK MARKETING 13 Audio CD (formati elektronik mp3)

040.50_PYETJET_Qe_CLIROJNE_MENDJEN_TUAJ_1024x1024.png

50 Pyetjet që do të çlirojnë mendjen tuaj 1 € ( MP3 Download )

069.Vete_kontrolli_pjesa+II+-+Mimoza+Thaqi.png

Vetë Kontrolli ( 2 audio mp3)

si+te+perballoni+kritikat+dhe+ofendimet (1).jpg

Si të përballoni kritikat dhe ofendimet

( Audio mp3)

Zbritje nga 10 Euro në 5 Euro

Digipack mockup

Shkenca e Pasurimit ( audio Mp3) 2 EURO

35506315_1887749721309597_290336602343866368_n.png

Largoni Presionin Financiar ( Audio mp3) 8 EURO

ndermarresi milioner.jpg

Si të Bëhesh Ndërmarrës Milioner

td.jpg

TRAJNIMI BAZE DREJT PASURIMIT 29 audio+ 1 Video per manifestim te gjerave qe i doni.

Arti+i+Krijimit,+Mesimet+nga+Deshira+Juaj+Udheri+Juaj+por+shume+me+Direkte.+audio+1.png

Arti i Krijimit

003.Ndalo_duhanin_+CD1.png

Ndalo Duhanin Audio elektronike mp3

Zbritje nga 29 Euro në 5 Euro

005.Shkenca_e_te_qenit_i_madh_Cd1.png

Shkenca e Madhështise, 4 Audio CD Format Elektronik 2 euro

Tani me zbritje nga 10 euro në 2 Euro

035.Qellimi+Kryesor+I+jetes+Tuaj.png

Qëllimi Kryesor i Jetës Suaj

Tani me zbritje nga 10 euro në 2 Euro

120.PERSOSSHMERIA-pjesa1.png

Përsosmëria 3 Audio CD-Format Elektronik


mediamodifier_image.jpg

MEDITIM PËR PRANIM TË DASHURISË