WORKSHOP-KOMUNIKIMI ÇELËSI I SUKSESIT!

19 JANAR 2019 PRISHTINË

ORA 14:00-Rregjistrimi

  Fillon Ora:14:30


Mbaron ora:19:00

SPIKERE MOTIVUESE: MIMOZA THAQI

Save the date (2).png

Ëndërra për Pavarësi Financiare është e Gjallë dhe ia del për Mrekullil, dhe çfarëdo që kjo do të thotë për ju, ju mund ta keni…. Nëse Thjeshtë ndani Kohë të mësoni, si ta fitoni!

Ku do te flitet per Komunikimin, ne nje dimension tjeter, ne nje perceptim tjeter. Komunikimi mes teje dhe njerezve te tjere eshte Celesi i suksesit kete e kemi te ditur por sa e aplikojme?

Po komunikimi mes mendimeve te juaja te cilat pastaj regjistrohen ne nendije dhe krijojne jeten qe ju e keni manifestuar ne cilin nivel eshte?

Pse mendja e vetedishme eshte gjithmon kundershtare e vendimeve tuaja per nje jete te suksesshme?

Per pikat me larte do te japim shpjegim me qellim qe ju te merrni informacionin i cili vjen nga studimet e njerezve me te suksesshem ne Planet.

Mimoza Thaqi do të ndaj me ju informacionet në vijim:

Mënyrat e komunikimit që vetëm 2% e personave në botë i njohin!

 1. Si ti flisni nëndijes së tjetrit që të shitja juaj të jetë një përvojë mahnitëse!

 2. Pse duhet të veproni si të pasurit veprojnë që të bëheni të pasur?

Çmimi; 10 Euro

Bileta do të ju dërgohet në email, vendosni emailin që e përdorni.

Save the date (3).png

GËZUAR 2019, QOFTË KY VIT I SUKSESEVE TË MËDHA PËR JU!

I’AM WATER SCARDICA® DHE I’AM POWER,

JU URON VITIN 2019 DUKE JU DHURUAR LIBRIN MË TË BUKUR PËR SUKSESIN TUAJ, PËR VLERËN TUAJ, PËR KONTRIBUTIN TUAJ “DOLLARËT MË DUAN MUA” QË SHOQËRIA JONË TË RITET NË MËNYRË TË DUHUR.

Rruga e re për pasuri

Një pamflet i vogël i dobishëm të cilin çdo njeri i biznesit duhet të ketë mbi tavolinën e tij. Ky është një mësim i dëshirueshëm edhe për të tjerët.

~ N. Y. Times.

dollaret.jpg

Shënoni të dhënat e juaja që të hapet linku për të lexuar librin falas:

Emri dhe mbiemri *
Emri dhe mbiemri

FAQ

SI DO TË DINIM NËSE, IAM WATER SCARDICA® ËSHTË I MIRË PËR NE? NE JEMI UJË 95% KUR LINDIM. JEMI 70% UJË KUR JEMI TË RITUR.

 

 

Kjo është arsyeja pse ju duhet gjithmonë të konsideroni, që të pini ujë me cilësi të lartë. IAM WATER SCARDICA® është nga aquiferi artesian, që është sinonim për Ujërat më të Mirë në Botë.

PSE DUHET TË PI IAM WATER SCARDICA®, PERDERISA TË GJITHE UJËRAT PËR MUA JANË NJËLLOJ?

 

JO ata nuk janë të njëjtë, të gjitha ujërat janë të mira, por ka ujra që janë më të mirë, gjithmonë duhet të kërkoni analizën e ujit që vjen direkt nga buurimi, mos shikoni reklamën dhe atë që shitësit vendosin në etiketën e ujit . Sepse ka ujra të filtruar artificialisht, kimikisht dhe kjo do të thotë se struktura e natyrës është zhdukur përgjithmonë, gjithashtu ka rregulla nga Agjencioni i Ushqimir, kështu që ju për të prodhuar dhe shitur duhet të respektoni regullat. Dhe këto kompani detyrohen të blejnë linja filtri shumë të shtrenjta dhe të përdorin kimikate për të pastruar bakteriet, pesticidet, arsenikun dhe mineralet e rënda. IAM WATER SCARDICA® është bakteriologjikisht i pastër, mbushim shishet me të njëjtin ujë që është në buriminin artesian. Kjo është arsyeja pse lista jonë e plotë e analizës është gjithmonë e hapur për publikun.

 

ÇFARË RRETH UJIT NGA RUBINETI UNË E PI DHE BËJ USHQIM, A është kjo e mirë për shëndetin tim?

 

Nga uji i rubinetit dhe kimikatet që përdorin të tjerët ne vendosëm të investojmë në këtë biznes, kur kuptuam se IAM WATER SCARDICA® është i pastër, është me strukturë të ulët të mineraleve, pH është 7.2 dhe kjo është ideale për familjen tonë, kjo ishte qëllimi ynë që çdo familje të ketë mundësi të pijë ujë të pastër burimi.

Analizat e Ujit


Libër Falas Për Ju nga Burbuqe Raufi- Mendja Shëron Trupin

Afirimime për Shëndetin

MENDJA SHËRON TRUPIN

Book Mockup 1.jpg

Fuqia për të shëruar trupin tonë është e barabartë me fuqinë për të krijuar sëmundje.

Është besimi yni që përcakton se çfarë ne krijojmë.

Nëse besojmë se jemi të sëmurë, edhe nëse nuk jemi ne mundemi ta krijojmë atë sëmundje për disa minuta, nëse besojmë se jemi të shëndoshë edhe nëse kemi ndonjë sëmundje ne mundemi ta çbëjmë atë për disa minuta.

Cila është kjo fuqi? Si ta përdor unë? Çfarë duhet të bëj?

Emri dhe mbiemri *
Emri dhe mbiemri

Seminar Motivues NEW YEAR, NEW START VITI I RI, FILLIMI I RI

Seminar Motivues

NEW YEAR, NEW START

VITI I RI, FILLIMI I RI

2019

Kur një burrë me të vërtetë e do një grua ajo bëhet dobësia e tij. Kur një grua me të vërtetë e do një burrë ai behet fuqia e saj.Kjo quhet këmbim i fuqisë.Power of Positivity (2).png
JETO I PASUR (3).png
NEW YEAR NEW START.png

Është fundi i vështirësive tuaja, materiale, shëndetësore dhe të mirëqenies ejani në këtë Seminar dhe kuptoni pse!

Ndani një ditë të jetës suaj për Ju. Dhe jeni JU që do të krijoni pas këtij Seminari gjithçka që ju dëshironi.

Do të ju paraqesim një sistem i cili gjithmon funksionon.

Mimoza Thaqi do të ndaj me ju informacionet në vijim:

 1. Mënyrat e komunikimit që vetëm 2% e personave në botë i njohin!

 2. Si ti flisni nëndijes së tjetrit që të shitja juaj të jetë një përvojë mahnitëse!

 3. Pse duhet të veproni si të pasurit veprojnë që të bëheni të pasur?

Espen Haugen do të ndaj me ju informacionet në vijim:

 1. Bisedat zemër me zemër

 2. Arti i Lejimit dhe ritja e energjise së momentit Prezent gjatë komunikimit.


Tineke Hakvort do të ndaj me ju informacionet në vijim:

 1. Pse është e rëndësishme që komunikimi të rrjedh nga dashuria e zemrës sonë

 2. Teknikë për manifestim të shpejtë

Çmimi 10 Euro

Vendin dhe Orën do ta merrni pasi të bëni rregjistrimin.

Shihemi në Suksese

Iam Power & Best Life Creation Society


1395313_10151640555901536_1579350300_n.jpg

Mimoza Thaqi, është Spikere Motivuese

Mimoza Thaqi, është Spikere Motivuese, Chertifikimin e ka marrë nga Kevin Trudeau Si Sancioned Spiker dhe nga Global Information Network Si Spikere Profesionale Publike ne Huston SHBA.

Përveç asaj që është e çertifukuar në anën teorike ajo ka mjeshtruar këto që thotë në bizneset e saj, ajo është një ndërmarrëse shumë e suksesshme ka Kompanine Sun and Stars Në Maqedoni e cila operon në fushën e veshjeve dhe prodhimin e Ujit Iam Water Scardica. Dhe Themeluese e të vetmit klub për Zhvillim Personal në trojet Shqipëtare Iam Power ( Akademia e suksesit tuaj)

Ka investime miliona Euro ne bizneset e saj dhe atë që e flet nuk e ka teori të botërave imagjinare të guruve të ndryshëm, prandaj është e sugjeruar të dëgjoni se çfarë ajo ndan me ju. Për më shumë informacione lidhur me jetën e saj klikoni në linkun më poshtë.

https://www.mimozathaqi.com/what-we-do/

Si një Viking i vërtetë norvegjez, Espen lundron nëpër oqeane.

13506_10155360263975608_6280155803828235891_n.jpg

Espen Haugen

Si një Viking i vërtetë norvegjez, Espen lundron nëpër oqeane.Ai ndërthur me pasion peshkimin me punën e tij si trajner. Një kombinim i bukur. Uji është miku i tij dhe si askush tjetër ai i njeh dhuntitë e ujit. Uji lejon çdo gjë të rrjedhë, diçka që ai është në gjendje të ndihmojë klientët, në punën e tij si trajner.

Dikur ai kishte një të ardhme tjetër për veten. Në rrugën e tij për t’u bërë një futbollist profesionist, ai u dëmtua. Kjo përvojë e dërgoi atë në një udhëtim të pabesueshëm të vetë-aktualizimit dhe mjeshtërimit.

Espen zbaton në jetën e tij çdo ditë atë që ai ka mësuar nga (mësimet e GIN-it, programimin neuro-linguistik NLP, hipnozat) dhe vazhdon ta ndryshojë jetën e tij në mënyra të mrekullueshme.

Është pasioni dhe qëllimi i Espenit që të frymëzojë të tjerët që të jetojnë nga hapësira e zemrës, të gjejnë qëllimin e tyre dhe të jenë një ndikim pozitiv në momentin e zgjimit që po ndodh në planet.

Ai është një erudit i madh, i dashur, mbështetës, intuitiv, i ndjeshëm, një manifestues i aftë, gazmor, i hapur ndaj mundësive të reja, i zellshëm për të marrë dije, një trajner i zoti dhe një futbollist i talentuar.

Tineke Hakvoort

Tineke jeton në një qytezë të vogël antike në Holandë. Punën me njerëzit për t’i ndihmuar ata të ecin përpara është diçka që ajo e ka bërë gjithë jetën e saj. Ajo ka një aftësi unike për t’u lidhur me të gjithë llojet e njerëzve dhe për të krijuar një hapësirë miqësore dhe mbështetëse. Tineke ka një energji të pastër dashurie, motivuese, pozitive dhe rrezatuese, ku ajo na i dhuron të gjithëve me thirrjen e saj të përditshme në seancat e ‘Leveraging’-ut. Është diçka që ajo e bën me gjithë zemër, dhe së bashku me të tjerët krijon mrekullira. Ajo është një facilitatore e shkëlqyer, argëtuese, frymëzuese dhe kreative në shprehitë e saj (në fjalët, imazhet, si dhe mënyra e të menduarit). Ajo i pëlqen situatat e favorshme. Nga dëshira e brendshme për të krijuar situata ‘win-win’, ajo ka lidhur së bashku ‘I Am Power’ dhe ‘BestLife Creation Society’, dhe pret me padurim të shohë rezultate edhe më të mira se nga ajo që mund ta imagjinojë tani.

Ju faleminderit të gjithëve për Pjesëmarrjen në seminarin Viti i Ri, Fillim i Ri, Faleminderit Tineke Hakvoort për dashurinë tuaj të mahnitshme për popullin shqiptar, faleminderit Espen Haugen për praninë tuaj dhe energjinë e mrekullueshme që ndan nga burimi, faleminderit Dorina Plaku për kontributin dhe organizimin e kësaj ngjarje, faleminderit Ervisa Visa për ndihmën kështu që së bashku ne hyjmë në fuqinë tonë, faleminderit Mimoza Muja për madhështinë tuaj për të ndihmuar Iam Power, Xheneta Zymeri për të qenë atje gjithmonë :) duke bërë më shumë se sa paguhesh. Faleminderit Xhenet Dauti për të qenë gjithmonë besnik në vizionin dhe misionin tonë. Ky seminar ishte Fillimi i Energjisë për 2019. Ne jemi të bekuar me madhështi. Faleminderit Kevin Trudeau për dashurinë tuaj.


Apliko Për Iam Power

Emri dhe Mbiemri *
Emri dhe Mbiemri
Adresa e banimit *
Adresa e banimit
Ditelindja *
Ditelindja

WORKSHOP Qëndrimi i duhur mendor JETO I PASUR

JETO I PASUR (1).png

Pse duhet të jeni në këtë workshop?

Besoj se ju keni ëndërra, dhe çdo ditë i bëni pyetje vetes si të arrij atë ëndërr? 

Ndoshta shumë herë keni provuar dhe keni dështuar, dhe keni humbur besimin se ju mundeni! Por një gjë duhet të dini se çdo dështim i mëparshëm ju ka bërë gati për këtë hap- të merrni pjesë në këtë workshop.

Ky workshop do të ndryshojë percetimin tuaj, për ëndërrën tuaj dhe ju do të riktheni motivin për të vazhduar deri në suksese. 1. Nuk bëj workshope dhe seminare vetëm pse duhet ti bëj, por sepse ajo që ndodh në jetën time është e lidhur drejpërdrejt me vendimin që unë marr kur bëj një seminar. Atë energji që më ndihmon mua dua të ndaj me ju.

 2. Këtë rradhë do të ndaj me ju disa teknika të mendimit, disa modele të energjisë të cilat do të ndryshojnë aurën tuaj sa i përket pasurisë që ju posedoni.

 3. Cila është pasuria juaj? Ju keni një trup i cili do të jetë i shëndetshëm dhe të përdor paratë për të bërë vetëm mirë, ju keni një mendje e cila do të ushqehet me informacione të bukura dhe ju keni një shpirt i cili do të udhëheqet nga dashuria dhe e gjithë kjo përfshinë harmoninë që ju merritoni në këtë jetë. Pranadaj unë them se mungesa e disa përbërësve esencial nuk ju lejon juve të ecni përpara.

 4. Qëndrimi i duhur mendor

  Ndryshoni qëndrimin tuaj ndaj biznesit.Mos e kërkoni atë.

  SHIH TASHMË MENDËRISHT TUAJËN DHE LEJO TË VIJË.

dollaret me duan muia.jpg

Bonus pas pjesmarrjes në seminar.

Librin Elektronik” Dollarët më duan mua”në PDF do të ju dërgojmë në emailBileta për anëtarët në Iam Power Niveli 3 dhe 4 është falas.

swiss.png

Bileta për pjesëmarrësit tjerët është 5 Euro, pagesa bëhet në hyrje.

Vendi: Swiss Diamond PrishtinëJu lutem rregjistrohuni më poshtë që të merrni biletën, sepse saktësia juaj lidhur me çdo event të jetës suaj ka të bëjë shumë me suksesin tuaj.

Nëse nuk e keni biletën nuk mund të hyni në workshop.

Emri dhe Mbiemri *
Emri dhe Mbiemri


MERRNI KOPJEN DIGITALE TË KËTIJ LIBRI FALAS

MENDO DHE PASUROHU MOCKUP.jpg

HYRJE

Ndoshta nuk jeni të lumtur me jetën që tani keni!

Por nuk ka rëndësi se ku je,por për ku je nisur gjë që është

e limituar vetëm nga IMAGJINATA juaj dhe kur

imagjinata juaj është e palimituar nuk ka gjë që nuk mund

ta bëni me të ardhmen tuaj.

Ndoshta ZBULIMI më I madh është ai se ju bëheni ajo

për të cilën mendoni në shumicën e kohës. Dhe nëse

ndryshoni mënyren se si ju mendoni ju aktualisht

ndryshoni drejtimin e jetës tuaj.

045.Mendo dhe pasurohu me mua.png
Emri dhe Mbiemri *
Emri dhe Mbiemri
MENDO DHE PASUROHU MOCKUP 1.jpg

Çdo gjë që ju përgjigjeni është një produkt i mendjes suaj.

Çdo gjë që ju përgjigjeni është një produkt i mendjes suaj.

Është mendja juaj që zemërohet.
Është mendja juaj që bëhet kokëfortë.
Është mendja juaj që dëshiron të hakmeret.
Është mendja juaj që është lënduar.

Por nëse largoni mendjes tuaj, më thoni, ku është zemërimi?
Ku është depresioni?
Ku është përgjigja ndaj kushteve? Nuk ka asnjë.

Kur mendja të nënshtrohet, ka vetëm paqe të përjetshme dhe paqja është vetëdija.
Ndërgjegjja është gjithmonë paqësore, gjithmonë e lumtur. Ajo nuk ka të bëjë fare me kushtet. Të gjitha kondicioni vjen nga mendja.

Prandaj unë po ju them,
mos u mundoni të ndryshoni kushtet.
Mos u mundoni të ndryshoni situatat.
Thjesht mëso si ta kontrollosh mendjen
duke e bërë atë pasiv dhe të qetë, dhe pastaj do të gjeni se gjërat bëhen më mirë për ju sesa mund të shpresoni.

Nuk ka probleme.
Nuk ka asgjë të keqe.
Çdo gjë po shpalos ashtu siç duhet. Çdo gjë ndodh në kohën e vet.
Hapësira dhe koha janë iluzione.
Ata me të vërtetë nuk ekzistojnë. Ata janë të palëvizshëm. Shkaku nuk ekziston.
Asgjë nuk ka ndonjë shkak, prandaj asnjë gjë nuk ka efekt. Shkaku dhe efektet janë përsëri produkte të mendjes suaj.

Kur mendja është e qetë, karma pushon. Samsarasit janë jo-ekzistente.
Nuk kishte asnjë arsye për ndonjë gjë. Por nëse ju mendoni se në një jetë të mëparshme keni bërë diçka të gabuar dhe tani po paguani çmimin, ose nëse mendoni se keni bërë diçka të gabuar në këtë jetë dhe paguani çmimin, atëherë ju do të paguani çmimin, sepse kjo është ajo që ju mendoni.

Nuk ka pothuajse asnjë çmim për të paguar, sepse asgjë nuk ka ndodhur kurrë. Nëse duket se ju ka ndodhur, atëherë ju duhet të kaloni pasojat e kthimit të efektit, ose karma do të kthehet tek ju, sepse kjo është ajo që ndjeni, kjo është ajo që besoni. Kjo është e gjitha në ndjenjat tuaja dhe në sistemin tuaj të besimit.

Por nëse ndiheni sikur jeni lindur në çdo moment, çdo moment bëhet i ri.
Ku është efekti?
Nuk ka kohë për ndonjë efekt.
Nuk ka hapësirë për të pasur efekt. Hapësira, koha dhe shkaku bëhen një, momenti aktual. Dhe nëse
ju ndjeheni si kjo atëherë ju mund të shikoni në të ardhmen, e cila nuk ekziston dhe shikoni se çfarë po ndodh. E gjitha ka të bëjë me mendjen tuaj. Për sa kohë që ju ndjeni situata që dini, është mendja juaj që po e bëni këtë.

~ Veprat e mbledhura të Robert Adams.

mendja.jpg

Mësoni Meditimin e Vërtetë Me Sheki Useini ( Nathan)

Mësoni Meditimin e Vërtetë Me Sheki Useini ( Nathan)

Trajner me çertifikatë ndërkombëtare për OSHO Meditimet.

Punëtori ( Workshop)

Vendi: Tetovë

Data: 29. Shtator. 2018

Ora: 15:00

MEDITIMI ËSHTË RELAKSIM,ÇLODHJE,PAQË,… Meditimi do të thotë çlodhje, relaksim total, qetësi absolute të gjitha aktiviteteve – trupore, mendore dhe emocionale. Nëse gjendesh në një gjendje të tillë të thellë të qetësisë, që në ty nuk lëvizë asgjë, nëse çdo aksion i jashtëm ndërpritet – sikur je thellë në gjumë dhe përkundrazi je i zgjuar – atëherë ti do ta zbulosh se kush je!

Papritmas hapet dritarja. Ajo nuk mund të hapet nëpërmjet përpjekjes me zorr, pasiqë përpjekja me zorr krijon tension në brendi dhe tensioni është baza e të gjitha mjerimeve tona.

Nga kjo duhet rrënjësisht dhe përfundimisht të kuptohet se meditimi nuk është PËRPJEKJE me zorr.

Kundrejt Meditimit duhet të sillemi njëlloj si ndaj lojës, duhet të mësohemi të kemi kënaqësi me të, nuk duhet qenë serioz me meditimin. Bëru serioz dhe meditimi do të ikë.

Ti do ta humbasësh atë! Duhet t`i drejtohesh dhe përkushtohesh me plot kënaqësi. Duhet të kujdesesh që secilën herë të thellohesh më tepër e më tepër në relaksim. (OSHO) …….për më tepër me¨29.Shtatorë 2018 në Ora 15:00 te puntoria.

Nuk ka asgjë që ju nuk mund të keni, jeni dhe bëheni!Mimoza Thaqi (1).png


Të drejtë pjesmarrje: Anëtarët e Iam Power: Niveli 3 dhe 4

Hyrja: Falas ( Bëju antar i nivelit 3, kliko më poshtë)

Name *
Name

Info rreth adresës do të ju dërgohet në email…

Shihemi në Tetovë

Iam Power- Vetvetja.com

Momenti i të ndjenjurit mirë, Seminar Motivues

Momenti i të ndjenjurit mirë


Ti JE me shume se qe e di !


13-14 Tetor 2018 në Prishtine, Kosovë

 

Nje fundjavë e cila mund të ndryshojë jetën tuaj pergjithmonë !

Ne kete Seminar do te kete spiker dhe pjesemarres nga i gjithe rruzulli tokesor, nga USA, Kanada, Zelanda e Re, Europa. Vendet jane te limituara dhe perparesi do te kene te regjistruarit e pare.

39188346_10155499768056536_7293806031497330688_n.jpg

 

 • A është jeta juaj gjithqka që keni shpresuar të jetë?
 • A jeni duke i jetuar ëndrrat?
 • A e dini se është e drejta e lindjes tuaj të ndjeheni të lumtur, të ndiheni mirë?
 • A e dini se, pavarësisht nga gjendja juaj tani, është e lehtë të ndiheni të lumtur?
 • A e dini se të ndjenurit mirë ju ndihmon të ndryshoni gjendjen tuaj në atë se si dëshironi që ajo të jetë?

Ky event do të zhvillohet në Swiss Diamond Hotel, Prishtinë.

13 Tetor 2018 : Ora 10:00- 18:00

14 Tetor 2018: Ora 10:00-18:00


Tarifa e regjistrimit për të marrë pjesë në këtë event transformues është vetëm 50 €, -
(falas për anëtarët e ‘I am Power’, Niveli III ose më lart dhe për anëtarët e ‘BestLife Creation Society’)

Gjatë kësaj ngjarje fundjave ju do të:

 • Lironi bllokimet dhe pengesat që ju mbajnë nga të ndjenjurit mirë dhe jetesa e jetës që dëshironi
 • Mësoni të shihni të mirën në çfarëdo situate në të cilën jeni tani
 • Mësoni të zhvendoseni menjëherë nga negativja në pozitive
 • Mësoni të vini re mundësitë dhe zgjidhjet kudo
 • Mësoni se si të përqendroheni në çdo gjë që dëshironi të shfaqni në jetën tuaj, me shumë lehtësi, vetëm duke u ndjerë mirë
Në këtë Seminar, ju do të zbuloni dritën në fund të tunelit. Identitetin tuaj të vërtetë, kjo pret njohjen tuaj, dhe kjo forcë e pandryshueshme është 100% gati për t'ju shërbyer, tani për tani.
Juve ju është thënë të krijoni realitetin tuaj, apo jo? Por si ta bëni këtë? Dua të them, si mund të triumfosh përpara vështirësive kudo që të shikosh? Si i largohesh frikës, dyshimeve dhe mosbesimit, sidomos te vetja?
E vërteta është ... nëse nuk e keni zbuluar ende shëndetin, lumturinë, romancën dhe stilin e jetesës luksoze, keni humbur diçka për jetën.
Po sikur shqetësimet tuaja rreth botës apo të ardhmes së njerëzimit të qëndrojnë në rrugën e aftësisë suaj për të jetuar ëndrrat ? Çfarëdo qoftë ajo, zgjidhja është brenda jush. Jo në një realitet shumë të largët. Është këtu, tani.
Seminari Momenti i të ndjenjurit mirë do të ju japë ide të panjohura dhe të freskëta në një mënyrë që ju kurrë nuk e keni konsideruar më parë, duke ju nxitur që t'i eksploroni ato dhe të shpengoni "kartën tuaj" në Ligjin e tërheqjes.
Nga dita e parë, ju do të kuptoni shkakun e pothuajse të gjithë "varfërisë" (një mendim që shfaqet si shëndet i dobët, mungesa e financave dhe marrëdhënie jo e lumtur).

Nëse ju jeni gati për të transformuar jetën tuaj,

klikoni butonin REGJISTROHU TANI 

dhe përshëndetni jetën tuaj të vjetër dhe hapni në manifestimin e të gjitha dëshirave tuaja!

Dhe po, nëse doni më shumë para në jetën tuaj, nëse doni më shumë liri, nëse doni më shumë balancë, nëse doni më shumë gëzim, nëse doni më shumë pozitivitet … të gjitha fillojnë me ndjenjën e mirë.

Mos e merrni vetëm fjalën tonë për të! Jini aty dhe përjetoni atë për veten tuaj!

Kjo fundjavë e mahnitshme është bashkë-krijim i Shoqërisë BestLife, I am Power dhe juve !

Gold Iam power Transparent.png

Iam Power, Klubi i Suksesit Tuaj

Mjetet dhe mësime për të rritur qendrat e fuqisë tuaj...

Ne shpresojmë që të ju takojmë atje!

FACILITATORËT

Njihuni me spikerët tanë të Mahnitshëm

Brit.jpg

Brit Johanne Drageset

Brit jeton në një fshat të vogël në Norvegjinë Perëndimore, së bashku me një nga vajzat e saj, dhëndrin dhe nipërit e saj të adhurueshëm. Çdo ditë ajo shijon bukuritë e natyrës, fiordet, malet, akullnajat, të qeshurat e nipërve të saj, punën duke ndihmuar klientët nga e gjithë bota për të arritur suksese në çdo fushë të jetës së tyre. Një zonjë, e cila ka udhëtuar nëpër botë, ka jetuar në disa vende të planetit tonë të bukur (Norvegji, Alaskë, Havaj). Një grua, e cila ka përjetuar se çfarë do të thotë kur nuk e dini se çfarë dëshironi në jetë. Rreth moshës 50 vjeçare (e shihni, nuk është kurrë vonë) ajo zbuloi pasionin e saj për rritjen personale dhe terapitë energjike. Ajo ka punuar në një qendër kërkimore për mjekësi plotësuese dhe alternative, ka punuar për BeSetFreeFast, dhe tashmë, ka gjetur rrugën e saj dhe është pjesë e BestLife Creation Society. Ajo është një trajnere e certifikuar për zhvillim personal dhe profesioniste shumë e zonja. Si dhe një praktikuese e certifikuar e Kodit të Emocioneve dhe e Kodit të Trupit (metoda të fuqishme nga Dr. Bradley Nelson).

EspenHaugen-Pic.jpg

Espen Haugen

Si një Viking i vërtetë norvegjez, Espen lundron nëpër oqeane. Ai ndërthur me pasion peshkimin me punën e tij si trajner. Një kombinim i bukur. Uji është miku i tij dhe si askush tjetër ai i njeh dhuntitë e ujit. Uji lejon çdo gjë të rrjedhë, diçka që ai është në gjendje të ndihmojë klientët, në punën e tij si trajner. Dikur ai kishte një të ardhme tjetër për veten. Në rrugën e tij për t’u bërë një futbollist profesionist, ai u dëmtua. Kjo përvojë e dërgoi atë në një udhëtim të pabesueshëm të vetë-aktualizimit dhe mjeshtërimit. Espen zbaton në jetën e tij çdo ditë atë që ai ka mësuar nga (mësimet e GIN-it, programimin neuro-linguistik NLP, hipnozat) dhe vazhdon ta ndryshojë jetën e tij në mënyra të mrekullueshme. Është pasioni dhe qëllimi i Espenit që të frymëzojë të tjerët që të jetojnë nga hapësira e zemrës, të gjejnë qëllimin e tyre dhe të jenë një ndikim pozitiv në momentin e zgjimit që po ndodh në planet. Ai është një erudit i madh, i dashur, mbështetës, intuitiv, i ndjeshëm, një manifestues i aftë, gazmor, i hapur ndaj mundësive të reja, i zellshëm për të marrë dije, një trajner i zoti dhe një futbollist i talentuar.

Tineke (1).jpg

Tineke Hakvoort

Tineke jeton në një qytezë të vogël antike në Holandë. Punën me njerëzit për t’i ndihmuar ata të ecin përpara është diçka që ajo e ka bërë gjithë jetën e saj. Ajo ka një aftësi unike për t’u lidhur me të gjithë llojet e njerëzve dhe për të krijuar një hapësirë miqësore dhe mbështetëse. Tineke ka një energji të pastër dashurie, motivuese, pozitive dhe rrezatuese, ku ajo na i dhuron të gjithëve me thirrjen e saj të përditshme në seancat e ‘Leveraging’-ut. Është diçka që ajo e bën me gjithë zemër, dhe së bashku me të tjerët krijon mrekullira. Ajo është një facilitatore e shkëlqyer, argëtuese, frymëzuese dhe kreative në shprehitë e saj (në fjalët, imazhet, si dhe mënyra e të menduarit). Ajo i pëlqen situatat e favorshme. Nga dëshira e brendshme për të krijuar situata ‘win-win’, ajo ka lidhur së bashku ‘I Am Power’ dhe ‘BestLife Creation Society’, dhe pret me padurim të shohë rezultate edhe më të mira se nga ajo që mund ta imagjinojë tani.

Avni-and-Mimoza.jpg

Mimoza & Avni Thaqi

Nga nevoja e saj e brendshme për të mësuar, për tu rritur dhe zgjeruar, Mimoza zbuloi rastësisht Rrjetin Global të Informacionit (GIN). Këtu ajo gjeti ushqimin shpirtëror, që i duhej për t’u lartuar me veten. Plot zell për të përhapur këtë mesazh pozitiv dhe të fuqishëm mes njerëzve të saj, ajo me mbështetjen e bashkëshortit të saj Avniut, arriti të përkthejë disa libra të fuqishëm dhe frymëzues. Këto libra dhe aktivitetet e organizatës së tyre ‘I Am Power’ – ‘Unë Jam Fuqia’ krijuan (dhe ende vazhdojnë të krijojnë) një efekt multiplikativ në mbarë komunitetin shqiptar në të gjithë globin. Një çift në një mision, të pandalshëm. Ata sjellin shpresë, pozitivitet, dashuri dhe këtë po e dëshmojnë me vepra. Duke jetuar në Maqedoni, së bashku me tre fëmijët e tyre të dashur dhe të mrekullueshëm, ata kanë krijuar mrekullira. Bizneset e tyre (hidhini një sy fabrikës së ujit I am Water Scardica,) po lulëzojnë dhe po ndihmojnë shumë njerëz në rajon. Sinqerisht, nuk ka fjalë të mjaftueshme për të përshkruar këtë çift të mrekullueshëm. Ata me të vërtetë po jetojnë Fuqinë e tyre dhe BestLife-in e tyre duke jetuar jetën e tyre, në mënyrën më të mirë të mundshme (dhe bashkarisht ju ftojnë që dhe ju të bëri të njëjtën gjë.

ScottJen.jpg

Scott and Jen Kazmierczak

Ky çift i mahnitshëm e filluan udhëtimin e tyre drejt zhvillimit personal në një moshë të re dhe vazhdimisht ata i kanë zbatuar të gjitha mësimet e jetës që nxorën gjatë këtij rrugëtimi, duke krijuar rezultate të pabesueshme jo vetëm në jetën e tyre por edhe të njerëzve përreth tyre. Dëshira e brendshme për t’i dhënë përsëri botës që i ka bekuar kaq shumë vazhdoi të zgjerohet dhe përmes fuqisë së jashtëzakonshme të energjisë së pastër të dashurisë u formua në mënyrë hyjnore shoqëria e tyre ‘BestLife Creation Society’.

Lidershipi i tyre i fortë dhe dëshira e sinqertë për të lartuar të tjerët ka ndezur shumë zemra dhe shpirtra në mbarë botën. Duke përdorur mjetet e tyre unike të fuqizimit dhe trajnimit, si dhe përvojën e tyre të madhe personale, ata krijojnë një ndikim pozitiv në personin individual dhe në planetin tonë në tërësi. Ata kanë tërhequr një grup individësh me talente të mrekullueshme që mbajnë flakën për BestLife-in me trajnime interaktive të aplikuara në jetën e përditshme. Si në rastin e çiftit Avni dhe Mimoza Thaçi, nuk ka fjalë të mjaftueshme për të përshkruar këtë çift të mrekullueshëm. Ata me të vërtetë po jetojnë Fuqinë e tyre dhe BestLife-in e tyre dhe ju ftojnë edhe ju për të bërë të njëjtën gjë.Scott and Jen Kazmierczak

A jeni gati për ta vënë jetën tuaj në nivel të lartë, duke manifestuar të gjitha dëshirat e zemrës suaj - lehtë dhe pa mundim?

Në këtë Seminar do të zbuloni saktësisht se si ta nënshtroni egon tuaj dhe të ndërroni vetëdijen tuaj në pak minuta!

Problemi është se ju keni një kundërshtar që nuk dëshiron që ju të jetoni një jetë të relaksuar dhe të begatë - dhe ky kundërshtar është mendja juaj. Kur të mësoni të rivendosni "mendjen" atëherë ju do të ndaloni të luftoni dhe të filloni të manifestoni në nivelin më të lartë me më pak përpjekje.

E vërteta është që ke lindur për të shpëtuar. Seminari është urtësia që keni kërkuar.

Nëse ju jeni gati për të transformuar jetën tuaj,

klikoni butonin REGJISTROHU TANI  dhe

përshëndetni jetën tuaj të vjetër dhe hapni në

manifestimin e të gjitha dëshirave tuaja!

 

Sponsor Gjeneral i Eventit, Presidenti z. Behgjet Pacolli, personaliteti më i ndritur i popullit tonë, i cili këto seminare i përkrah sepse e di fuqinë e mendimeve dhe ndjenjave të mira. 

Largoni Presionin Financiar ( Audio mp3) €8.00

Nje Audio e fuqishme e cila do te ju ndihmoje jashtezakonisht shumë në tejkalimin e situatave finaciare me te cilat perballeni. Jane disa hapa të thjeshtë të cilët nëse i aplikoni do të krijoni jetën e endërrave tuaja. Audion mund ta bleni dhe të bëni porosi në +38976256899, dhe linku i shkarkimit ju dergohet në email ose të bëheni pjesë e Iam Power niveli 3, ku pjese e trajnimit është edhe kjo audio. Largoni përgjithnjë mentalitetin unë dua diçka për asgjë. Porosisni audion në viber: +38976256899

525.Largoni Presionin Finaciar pjesa 2.png

Pyetje interesante nga nje Anonim!

download.jpg

Pyetje nga personi anonim:

Pershendetje znj Mimoza,para do kohe kam par disa video tuajat rreth besimit te fuqis se mendimeve dhe se me mendime njeriu mund te arrrij cdo gje apo se njeriu esht zoti i fatit vet! Poashtu pash edhe disa video te Kevin Tredau i cili e thonte te njejten gje! 
Por Kevin Tredau qe nje koh te gjat qenka ne burg,dhe pytja qe cdo njeri do ta bente eshte se nese Kevin thote se me ane te mendimeve ai mund te bej cdo gje,ateher pse qe sa koh,me mendime nuk e ka liru veten e vet nga burgu?! Gjith tw mirat

 

Pergjigje nga Mimoza Thaqi:

Ai nuk eshte ne burg, une dhe ti jemi ne burg, kur ne te lirohemi ai do te jete i lire gjithashtu sepse ai eshte vetem pasqyrimi i joni.

Pyetje nga personi anonim:

1.Zoti dhe universi a mendoni se jan nje,apo te ndar,pasiqe Zoti thuhet qe ska fillim e mbarim,ndersa per universin thuhet qe ka fillim por nje dit di ket edhe mbarim,dhe poashtu ka kufi??
2.Ju keni then qe drejtsia ekziston,por ne shohim qe ka njerz qe vrasin miliona njerez te pafajshem,dhe pastaj vdesin pa u denuar,ku esht drejtesia ateher??
3.Religjionet mesojn besime rreth fuqive te mbinatyrshme dhe superiore,a esht edhe kjo qe e promovoni ju,nje religjion,pasi kto besimet rreth universit,planeteve,karmes etj,kto sa e kuptoj jan besime, dhe jo gjera shkencore???
4.Perderisa ju thoni qe Zoti esht i mir,ateher a nuk do duhej ky Zoti qe ti dergonte njerezve nje udhezues per jeten e jo ti lere te humbur te jetojn?Edhe kompanit e lodrave,te dergojn nje udhezues perdorimi!
5.Pse kur bej dicka keq ndjej nje shprazetir ne zemer,dhe sikur me humb pozitiviteti,cka esht kjo gje??
6.Ne nje verset Kuranor kam lexuar se thuhej qe njeriu esht peng i veprave te veta dhe se cdo te keqe qe e ben njeriu ,e ka nga dora e vet,un kisha dasht te dij se peng i kujt esht nje femij i vogel, qe vritet ??
Pyetje jan shum.kshtuqe edhe nje pergjigje shum e shkurt.do mjaftonte! Flm

Pergjigje nga Mimoza Thaqi:

Qe ti gjeni pergjigjet e ketyre pyetjeve duhet te ecni rrugen qe une kam ecur. Te investoni qindramijera dollar per ritjen tuaj personale. Shkenca qe ju e quani shkence ne shume raste ka deshtuar sepse aq i kane patur diturite. Ti ndac beso ndac mos beso gjithnje ke te drejte. Po bere keq te keqen e ke mysafir ne jeten tende edhe per femijen e vogel e di pergjigjen por te thash duhet te investosh ne dituri.

Te dish dhe te mos besh eshte te mos dish. Une nuk di ate qe nuk di prandaj ec rrugen dhe provoj mesimet. Nuk kam frike nga asnje lloj religjioni sepse di te bej dallimin. E nuk i mbaj gjerat qe di vetem per veten prandaj kam krijuar Iam Power. Kur them gjerat qe di jane pervojat e jetes sime. 

Ti je vetem nje anonim dhe ti je pasqyrim i imi dhe tu pergjigja vetem pse e di se edhe ti je brenda meje dhe pyetjet qe mi bere jane pergjigjet qe i kam marre por te cilat duhet ti provoj ti bej dituri dhe ne nje kohe te mire kur te di indentitetin tend ne kete bote ndoshta ti do ti kesh gjetur pergjigjet dhe do te jesh bere mesuesi im me i mire.

 

te uroj shendet, jete te mire dhe vepra te mira, ska religjion me te mire se besimi ne miresine qe mund te bejme ne kete planet me kontrast.

 

Shihemi ne suksese

Mimoza

 

Fakte mbi Mendjen tone te nendijshme e cila udheheq 95% te aktiviteteve tona

unc.jpg

 

 • Mendja e nënndërgjegjeshme mendon vetëm në kohën e tashme dhe nuk di ose kupton asgjë për të kaluarën apo të ardhmen.Nendija jone nuk bën dallim midis asaj që është e vërtetë dhe asaj që është imagjinuar.Ndryshe nga mendja e vetëdijshme, mendja nënndërgjegjeshme është e palogjikshme.

 

 • Mendja nënndërgjegjeshme ruan të gjitha informacionet e ekzistencës sone,Eshtë si nje portier,një kujdestar,që siguron se çdo funksion i trupit tone eshte ne rregull, dhe se mendja jone e nënndërgjegjeshme komunikon me Inteligjencen Hyjnore (Zotin),eshtë pjesë e shpirtit tonë.

 

 • E gjithe historia e jetes tonë është e ruajtur në mendjen tonë te nënndërgjegjshme.Nendija jone nuk përmban të vërtetën, por versionin tone te së vërtetës, siç janë kufizimet dhe besimet që nuk janë domosdoshmërisht e vërteta se Kush Jemi Ne.Nendija jone do te terheqe gjithcka qe eshte e ruajtur ne te.

 

 • Mendja e nënndërgjegjeshme është porta jonë drejt nje ndërgjegjeje më të lartë, dhe sa më shumë të punojmë në strategjitë tona të sjelljes ne nivel te nënndërgjegjeshëm, aq më mirë do të rrjedhe jeta jone

 

 • Ju mund te komunikoni me mendjen tuaj nënndërgjegjeshme, dhe nëse përdoret siç duhet, ju mund të zhvilloni atë që autori Maxwell Maltz "Mekanizmi Automatik i Suksesit".

 

 • Testimi i muskujve është një teknike për të zbuluar nëse mendja juaj e nënndërgjegjshme është në akordim me dëshirat tuaja të ndërgjegjshme.

 

 • Pjesa me e madhe e besimeve dhe mendimeve tona rreth botës u formuan gjatë moshës 2 -7 vjec kur shumica e të mësuarit tonë ishte e nënndërgjegjeshme.

 

 • Mendja jone e nënndërgjegjeshme është pjesa më e rëndësishme e mendjes sonë,por e lënë pas dore nga shumica e njerëzve. Nendija është vendi ku qëndrojnë çështjet tona themelore.

 

 • Mendja jone e nëndijshme punon edhe ne gjume dhe mund te ri-programohet edhe gjate fjetjes duke degjuar audio me programim pozitiv,Ajo kontrollon te gjitha zakonet tona.

 

 • Mendja e nënndërgjegjeshme është burimi i intuites dhe njohurive te brendshme.

 

 • Mendja jone e nënndërgjegjeshme mund të na zbulojë gjithçka që ne duhet të dimë.Kjo është ajo që na lidh me Inteligjencën Universale,Dhe që nga momenti që mendja nënndërgjegjshme pranon nje ide, fillon ta vendosë atë në zbatim.Kështu, duhet të shikojmë atë që mendojmë dhe besojmë.
 • Mendja e nënndërgjegjshme është përgjegjëse për 95% të sjelljes dhe vendimeve tona dhe se mund të skanojë informacionin me shpejtësinë e drites

 

 • Shumica e zakoneve tona qe nga praktika e ngrënies apo edhe kur zemerohemi vijnë nga programimet e nendijshme të fëmijërisë dhe se shumica e vendimeve tona vijnë nga mendja nënndërgjegjeshme.Shume njerëz nuk duan të mendojnë se kanë dy mendje,sepse është e vështirë për ta të kuptojnë një koncept të tillë, duke pasur një mendje që ata nuk e kontrollojnë dhe nuk kuptojnë.
 • Ju duhet te kuptoni se mendja e vetëdijëshme ka vullnetin,dhe mendja e nendijshme ka fuqinë te drejtoje jeten tuaj

 

 • Mendja e nënndërgjegjeshme mund të drejtojë jetën tonë vetëm në përputhje me mënyrën si ajo eshte programuar

 

 • Ndërsa ne mendojmë per vendimet tona të vetëdijshme, ato bëhen së pari në mënyrë të pandërgjegjshme. Arsyeja pse kjo ndodh ne nuk e dimë sepse vjen nga e pavetedijshmja.

 

 • Përsëritja është shumë e rëndësishme për programimin e mendjes sonë se nënndërgjegjshme.

 

 • Mendja nënndërgjegjshme është udhërrëfyesi ynë, intuita jonë dhe mbrojtësi ynë, dhe se ne mund të prekim ne informatat qe ajo ka ruajtur nëse marrim kohën vetëm për të mësuar më shumë për të.

 

 • Mendja e nënndërgjegjeme mund të shtrembërojë atë që shohim dhe perceptojmë, sipas programimit tonë nënndërgjegjësues. Mendja jonë sheh para syve tanë, veçanërisht kur përfshihet frika.

 

 • Nëse ju thone mos te mendoni për një tullumbace ngjyre rozë,Çfarë shihni ne mendjen tuaj? Natyrisht qe ju shfaqet tullumbaci me ngjyre roze. Eshtë plotësisht e mundshme të programosh nendijen tonë. Ajo që ne vendosim ne te është ajo që ne nxjerrim.

 

 • Eshtë me rëndësi që të shqyrtojmë aspektet ose programet tona të hershme te ruajtura ne nendijen,kështu që ne nuk jemi të shkëputur nga vetja jonë e vërtetë, por te jemi në gjendje të kuptojmë më mirë sjelljet tona.

 

 • Nese nuk jeni duke u përpjekur për të mësuar  lidhjen midis mendjes tuaj te vetedijshme dhe mendjes tuaj te nendijshme kjo e fundit do të mbetet një mister. Shumë njerëz janë tërësisht të pavetëdijshëm për pjesën e mendjes se nendijshme.Mendja e nendijshme është mendja kreative, nga të cilat vijnë të gjitha rezultatet.Vetedija vepron si kopshtari që zgjedh se cilen fare do te mbjelle dhe ushqeje perderisa mrekullia ndodh nen toke (mendja e nënndërgjegjeshme) e cila ben farën të rritet ne nje bime me perberesit  duhur që kopshtari (i ndergjegjshem) po i jep.Dhe ai kopshtar (i ndërgjegjshëm) nuk ka nevojë të kuptojë asgjë rreth asaj se si bima do të vijë (se e nënndërgjegjeshmja do t'i bëjë gjërat të ndodhin).

 

 • Mendja jone e nendijshme (depoja e madhe e diturise) e manifeston jeten tone ne te gjitha format e saj.Nese deshironi ta ri-programoni ate per suksesin tuaj dhe te jetoni nje jete te bukur te krijuar nga vete JU,konsideroni anetaresimin ne Iam Power eshte udherrefyesi me i sigurt qe do tju shoqeroje gjate gjithe jetes derisa jut te FITONI  ate te cilen e kerkoni

Me shume Dashuri

Klubi Juaj Iam Power

Përpunoi për ju

Marsida Toptani

Anëtare e niveli 4 në Iam Power

 

Gold Iam power Transparent.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Programi që Ndryshon jetë Tuaj për të Mirë

Kjo ështe një ftesë speciale eksluzive,me anë të së cilës ne ju ftojmë të njiheni me një klub të fuqishëm shqiptar.

Ne ju ftojmë të njiheni me njerëz me të cilët mund të krijoni biznes ose marrdhënie fitimprurëse.

niveli 1.png

 

Klubi në përbërjen e vet zotëron sekretet e botës perëndimore, të cilat janë përdorur per të krijuar industri miliarda dollarëshe, harmoni familjare,dhe gjithcka tjetër.

Ne ju ftojmë të njiheni më afër me antarët e klubit që shtohen cdo ditë dhe informatat e fuqishme,vlera e të cilave arrin në qindra mijra dollarë.Ju do të keni akses në këto info si asnjëherë më parë. Ne ju garantojmë,nëse ju vendosni të jeni pjesë e I am Power, jeta juaj nuk do të jetë më e njëjta, ashtu si jeta e shumë personave që vendosën të jenë pjesë e klubit.

 Ata që pranuan të jenë pjesë e klubit,janë lloji i atyre që duan më shumë, i atyre që besuan përtej vështirësive që kishin në biznes, familje apo shoqëri. Tani ata shprehen të mrekulluar nga ajo se sa shpejt gjithcka në jetën e tyre ndryshoi, sepse ata vendosën së pari të ndryshonin veten e tyre.

niveli 2.png

 

Nëse edhe ju mendoni se biznesi juaj nuk po ecën mirë, keni probleme me familjen tuaj dhe nuk keni shoqërine e duhur, atëherë ne me vendosmëri ju ftojme të provoni përvojen e të qënit antar në klubin e parë në mbarë Shqiptarine, ku njerëz që janë lodhur duke u mërzitur,e janë mërzitur duke u lodhur vendosën të jenë pjesë e një klubi Elitar, burimi i të cilit rrjedh nga shoqeritë sekrete Amerikane, ku bëjnë pjesë njerëzit me influencë të fuqishme. Emra të njohur sic ka qenë kapiteni i industrisë së çelikut në Amerikë, Andrew Carnegie, i cili vazhdon të jetë njeriu më i pasur që ka jetuar ndonjëherë. Informatat të cilat ai i përdori, e ndihmuan atë që nga një punëtor i thjeshtë të bëhej multimiliarder. Ashtu si ai edhe të tjerë kanë mundur të realizojnë qëllimet e tyre, ashtu mundeni edhe ju.

niveli 3.png

Ne ju sigurojmë se do të jetë një experiencë që nuk e keni përjetuar më parë,sepse vecse marrim cdo ditë njoftime nga ata që kanë akses në këto informacione,sesi jeta e tyre po bëhet më e mirë,e më e mirë.

• Gjithashtu ju do të keni mundesinë të ndani eksperiencën dhe diturinë tuaj, falë se cilës ju keni arritur atje ku donit,dhe ne do të kemi kënaqësinë të mësojmë prej saj.

• Në përfundim ju sugjerojmë të provoni të merrni më shumë informacion për këtë në adresën www.iam-power.com, ose mund të kontaktoni  në tel 0038976256899

Shihemi ne Sukses

Mimoza Thaqi

 

nenshkrimi mimi.png

Themeluese e Klubit Iam-Power.

Atare e nivelit te 6 ne GLOBAL INFORMATION NETWORK.

Pronare e kompanise Sun and Stars ne Maqedoni dhe e impjantit te ujit IAM SCARDICA-WATER.

www.iam-power.com

www.mimozathaqi.com

email: mimoza88@yahoo.com

https://www.facebook.com/mimozathaqipage

Përfundoi me sukses të mrekullueshëm seminari « BESO NË VETE –Zëri i brendshëm / Suksesi i jashtëm

Dje përfundoi me sukses të mrekullueshëm seminari « BESO NË VETE –Zëri i brendshëm / Suksesi i jashtëm » në Hotel Swiss Diamond në Prishtinë.
Mimoza Thaqi, e pajisur me talent dhe entuziazëm të rrallë, edhe njëherë dëshmoi se ajo bashkë me platformën e klubit Unë jam Fuqia, janë pasuri e çmueshme e shoqërisë sonë. Vëmendja dhe interesimi i pjesmarrësve konfirmoi qartë se tematikat e këtij lloji do të jenë edhe në të ardhmen të domosdoshme. Fizionominë e seminarit e zbukuroi edhe më tepër prezenca e mysafirit special nga Shqipëria, njeriu i fjalës dhe sukseseve të shumta, miku Vasli Naçi me Martën, bashkëshorten e tij.
Eglent Bici, super, super spikeri dhe motivuesi nga Tirana poashtu nderoi dhe respektoi seminarin me pjesmarrjen e tij simpatike.
Stafi profesionist i kompanisë DArt Channel nga Tirana xhirroi me kujdes rrjedhën e seminarit në tërësi. Ju lumtë DArt Channel për profesionalitetin në punën e juaj.
Pas seminarit u ndamë që së shpejti në të ardhmen të takohemi përsëri.
Respekte, dashuri dhe të gjitha të mirat për të gjithë pjesmarrësit e këtij eventi të mrekullueshëm. Sheki Useini - NATHAN

 

Sheki Useini dhe seminari Beso ne Vete 2, solli nje revolucion brenda vetes sime, ishte seminar i qetesise se shpirtit por qe trazoi te palekunduren ne brendine time. Nuk ka bekim me te madh ne jete se sa te takosh njerez qe njohin veten e tyre. Sheki Useini dhe #vetvetja e tij dhuruan driten e zemres pjesemaresve ne seminar. Faleminderit pafund i nderuari jone Sheki.

Pas seminarit kaluam nje mbremje magjike me ciftin Vasil Naçi dhe Marta Naci, vete jeta e tyre eshte frymezim dhe motivim. Vasil Naçi ne asnje moment nuk ndalon se mesuari dhe zhvilluari., dhe kjo ishte filozofia e jetes se tij. Ajo qe kane bere keta 2 bashkeshort eshte revolucioni i epokes ne te cilen jetojme. E falenderoj nga zemra Sheki Useini i cili dhuroi nga qenesia e tij gjetjen e madheshtise te secili nga ne.

Mimoza Thaqi

 

 

31460838_611353029202890_8285113367069196288_o (1).jpg
31497444_611352752536251_8299823496914010112_n.jpg
31431222_1288937111205777_6381608699277869056_n.jpg
31492115_10155278047041536_7085283032814321664_n.jpg
31404188_2098656606816079_5030134670507900928_n.jpg
31416927_10155278047181536_9097975484485992448_n.jpg
30424812_10203969236189119_6115482013846142875_o.jpg

Cfare kam mesuar une nga klubi Une Jam FUQIA

Cfare kam mesuar une nga klubi Une Jam FUQIA dhe e mrekullueshmja mentorja Mimoza Thaqi.

Shkruan: Marsida Toptani

 

 

grupi.jpg

*Kam mesuar se une mund te jem kem dhe bej gjithcka qe une DUA

*Kam mësuar se ndihma e Zotit është gjithmonë ketu.Unë vetëm duhet të kërkoj ndihmë, dhe pastaj t'i tregoj Zotit besimin tim dhe Zoti punon ne menyra misterioze per te realizuar mrekullite e tij.

*Kam mësuar se të gjithë jemi të lidhur, por në të njëjtën kohë të ndryshem dhe që duhet të respektojmë dallimet mes njëri-tjetrit.

*Kam mësuar se programimet që mbartim brenda nesh janë identike ose të ngjashme dhe se me ndihmën e Hyjnores brenda nesh dhe shume teknikave qe *Iam Power* ofron ne mund t'i largojme ato programe/energji negative dhe ti zevendesojme me besime te reja programe pozitive qe suportojne qellimet tona.Ndryshimi i mendimeve negative eshte proces i vazhdueshem qe nuk perfundon asnjehere.

*Kam mësuar se jemi të gjithë unikë dhe mund të bëjmë secili diçka për ta bërë botën një vend më të mirë. Ne të gjithë kemi një mision për të përmbushur në planetin e bukur tokë.
Le ta zbulojme ate.

*Kam mësuar se nuk duhet të presim që jeta të jetë e përsosur.Duhet te zgjohemi dhe të ndjekim ëndrrat tona.Askush nuk lind per ty,Askush nuk jeton per ty,Askush nuk vdes per ty.

*Kam mësuar se sa e rëndësishme është të qëndrojme prezent në këtë moment.Sa eshte ORA TANI KY JE TI.
Qëllimi jonë është të ndihemi mire TANI.Jo kur te na rritet rroga,Jo kur te blej kete apo ate send,Jo kur te gjej shpirtin binjak por TANI.

*Kam mësuar se gjithmonë mund të zgjedh se si të reagoj ndaj një situate. Situata nuk ka rëndësi. Është vetëm reagimi im ndaj tij që ka rëndësi.

*Kam mësuar se klubi Iam Power punon për të gjithë, por nuk është për të gjithë.

*Kam mësuar se është më e rëndësishme të jem në paqe se sa te kem te drejtë.

*Kam mësuar se si të jetoj më shumë nga zemra sesa nga mendja.

*Kam mësuar se është me e rëndësishme të jem e mire me veten ta dua dhe ta pranoj veten keshtu si qe jam, Kur une jam ne rregull,edhe te tjeret rreth meje do te jene oK

*Kam mësuar se Perulsia eshte Lajmetare e Suksesit.

*Kam mësuar se marrëdhënia më e rëndësishme është ajo që kam me veten time, me fëmijën tim të brendshëm dhe se fëmija im i brendshëm mund te komunikoje direkt me Inteligjencen e Pa Limituar

*Kam mësuar se nuk duhet të them "Unë nuk mundem" "Nuk mundem" është vetëm nje programim të cilin mund ta fshij nëse zgjedh. Unë gjithashtu kam mësuar si te largoj të gjitha mendimet negative,minjte qe te tjeret fusin ne koken time

*Kam mesuar se cfare FLAS UNE KRIJOJ! SEPSE ATE BESOJ

*Kam mësuar se *duhet te brengosem por jo aq shume*
Nuk duhet të vuajme per gjerat qe ende si kemi, dhe se te ankuarit është vetëm nje shprehi negative.Keto shprehi na mbajnë jashtë ekuilibrit, të cilat ne mund ti ndryshojme përmes pastrimit dhe krijimit te shprehive te reja duke ndjekur sistemin Une Jam Fuqia

*Kam mësuar se asaj që unë i rezistoj ajo do te vazhdoje derisa të zgjedh që më në fund ta lirojë.

*Kam mësuar se programimi negativ që fshihet nga unë, fshihet nga të gjithë paraardhesit,familjaret dhe te afermit e mi

*Kam mësuar se jemi këtu për të pastruar ri-programuar veten per suksesin tone dhe jo për të provuar se kush është i drejtë apo i gabuar.

*Kam mësuar se fusha e te gjitha mundesive qendron kur jemi te lidhur me burimin e energjise

*Kam mësuar bukurinë dhe fuqine e fjaleve Me Vjen Keq,Te lutem me fal,Faleminderit,Te dua

Dhe, kështu unë do të përfundoj kete list jo vetem me nje falenderim ose tre, por një miliard falenderime nga zemra ime.

Te jam mirenjohese me jeten time Mimoza Taqi♥️🙏🌹

Çfarëdo që rezistoni në jetë,ajo vazhdon(bën përpjekje për të qëndruar).

Shumë njerëz kanë "demonet" me të cilët merren.Këta demonë janë njerëzit e tjerë të cilët jetojnë në mënyra që juve nuk ju pëlqen.Ju mendoni se "nëse ata do të vepronin ndryshe ,atëherë unë do të isha i lumtur".

Mendo rreth këtij tregimi ,Andrew Carnegie shkonte në një dhomë ,e mbyllte deren,i ndalte dritat,dhe e bënte atë që ai e quajti: "te menduarit e veshtirë".

Në mënyre efektive ai po meditonte,po hapte mendjen e tij duke e qetësuar dhe duke lejuar subkoshiencen (mendjën e nënvetëdijshme) ti japë përgjigjje dhe drejtim .
Të tjerët do ta quanin këtë,soditje,vetëdijësim ose edhe lutje.

Ai tregon se si një herë ka hyre në dhomë dhe ka qenë i shqetësuar me "zërat e brendshëm",mendime të paqëndrueshme "demonet " si i quajti ai e shqetësonin paqen e tij.

Së pari ai vendosi të "fliste me ta" ti mësojë ,të ju predikojë dhe të ju tregojë se si duhet të veprojnë ,por asgjë nuk ndryshoi.

Pastaj ai vendosi ti injorojë ata.E provoi këtë me orë por ata rezistuan.Përfundimishtë ai u dorëzua.Ai u ndje totalishtë i mposhtur nga këta "demonë".

Ai në menyrë solemne ju tha atyre:"Me sa kam kuptuar ju jeni ata që jeni,dhe do të rezistoni çfarëdo që unë të bëj.Por s'do te dalë nga kjo dhomë,kështu që e pranoj se të dy palët do ta ndajmë këtë dhomë".Me këtë "pranueshmëri Carnegie ndaloi së rezistuari ,ndaloi së luftuari,ai ndalojë se provuari ti ndryshojë "demonët".Me këtë vendim ai tha se ata filluan të ndalonin së mërzituri dhe së brengosuri paqen e tij,dhe perfundimishtë ata e lanë dhomen.Duke e lënë vetëm Carnegien.

Çfarëdo që rezistoni në jetë,ajo vazhdon(bën përpjekje për të qëndruar).
Kaloni në gjendjën e te "lejuarit" shko me rrjedhën,ndaleni notin në rrjedhën e kundërt .Jeta është për te qeshur,për te dashur,dhe për te jetuar!. Kështu qe vazhdo të buzëqeshësh,dhe mos i ndaloni gjërat e vogla(dhe mbajeni ne mend,të GJITHA janë gjëra te vogla).

Shumë dashuri,KEVIN TRUDEAU.

trudeau.jpeg

DASHURIA KA FITUAR

8db9ab1421e325497bd95dea92ba996c.jpg

DASHURIA KA FITUAR
Dielli shkëlqen fuqishëm mbi Tokën tuaj dhe shumë grimca adamantine po bien tani mbi Tokë. Kjo ndikon në gjithçka që jeton sot në Tokë. Në kohën para 2000 vjetëve Toka nuk e kishte ngritur dritën e saj më shumë se tani. Po, natyrisht ka dritë. Nëna Toka gjithmonë ka pasur një dritë të madhe brenda vetes. Tani është zgjeruar në rajonet e jashtme të Tokës dhe këtu ju gjeni veten të dashur fëmijë. Kjo është arsyeja pse ka kaos të tillë në botë sot. Drita nxit errësirën dhe errësira nuk e di se ku duhet të shkojë. Nuk e kupton fare se çfarë po ndodh dhe në disa raste errësira transformohet në dritë. Shumë prej jush që janë në Tokë sot transformojnë errësirën në dritë dhe ka efektin që Toka bëhet gjithnjë e më e ndritëshme. Errësirën që ju transformoni të tjerët mund të transformojnë më lehtë, pasi kjo tashmë ka ndodhur dhe ekziston në vetëdijen kolektive.

Kjo është arsyeja pse ne jemi kaq mirënjohës për të gjithë ata që guxojnë të shohin errësirën e tyre që ju të bëheni dritë që shkëlqen në errësirë dhe tregon rrugën për ata që sapo kanë filluar të ecin. Ata që sapo janë zgjuar dhe po përpiqen të gjejnë rrugën e tyre përmes velit, i cili ende i mban ato brenda një errësie të caktuar. Shumë dritë nevojiten për të marrë një njerëzim të tërë për të marshuar drejt dritës. Sidoqoftë, ka edhe shumë vëllezër e motra të guximshëm që kanë ndriçuar dritat e tyre dhe po i lënë xixat e tyre të bien në vëllezërit e motrat e reja të zgjuara.

Ne jemi të gjithë një dhe ne e ndihmojmë njëri-tjetrin në rrugën tonë drejt dritës - dimensionit të ndritur që kohët e fundit ka ardhur në Tokë. Po, të dashur vëllezër dhe motra, ajo tashmë ka ardhur dhe ka ardhur për të qëndruar. Errësira tani po ikën në strofullat e saj të errëta, por ata janë gjithë kohën duke u ndriçuar kështu që së shpejti nuk ka vende për tu fshehur. Kjo mund të shkaktojë njëfarë paniku tani në fund të tregimit, por drita nuk ka frikë nga errësira. Ajo thjesht vazhdon të shkëlqejë, pasi e njeh qëllimin e saj. Qëllimi për Gaia është që të ngjitet në rajonet më të larta të dritës dhe tani ka forca të mëdha që e ndihmojnë atë me këtë. 
Zgjedhja e lirë e Gaia-s dhe zgjedhja juaj e lirë është e shenjtë, siç e dini. Është vullneti juaj i lirë të dashur njerëz nëse doni të dilni apo jo. Kjo zgjedhje është gjithashtu e shenjtë. Të gjithë ata që duan të vijnë së bashku me Gaia do ta bëjnë këtë dhe do të merrni ndihmën që ju nevojitet. Ndihma është rreth teje, në zemrën tënde dhe në gjithçka që hasni. Jini fëmijët e dashur në tokë dhe përpiquni të shihni dhe ndiqni shenjat që ju janë dhënë. Ata ju tregojnë se cila rrugë është që ju duhet të ndiqni.
Ndiqeni dhe ecni më lehtë në dritën që tani ndriçon në këmbët tuaja. Pastroni gjithçka që keni qenë dhe përpiquni të jetoni tani. Është tani që ka rëndësi dhe ka rëndësi më të madhe në jetën tuaj. Është ajo që ju bëni dhe mendoni tani se është më e rëndësishmja për progresin tuaj. Dje është falur dhe harruar. Është tani që formoni të ardhmen tuaj. Tani janë mendimet dhe veprimet tuaja që jepni nesër. Pra, jini motra dhe vëllezër të mençur të dashur. Jini të kujdesshëm me mendimet dhe veprimet tuaja sot - le të jenë të vërteta dhe të dashura. Mundohuni të keni një qëndrim të përulur ndaj jetës suaj dhe bashkë-krijuesit tuaj.

Ne jemi me ju dhe ju ndihmojmë, prandaj na thërrisni - udhërrëfyesit tuaj dhe engjëjt tuaj kujdestarë dhe ne do të kujdesemi me gëzim të madh për thirrjen tuaj. Ka shumë njerëz që me padurim të madh dëshirojnë t'ju ndihmojnë tani.

Unë jam mirënjohës që unë mund të kontribuoj dhe të lë këtë mesazh për ju.

Shume dashuri

Simon Petrus