Lavdia qofte me ju, ju jeni ne proces te te qenit plotesisht te lire.

Knaquni me kohen qe po perjetoni ne kete planet, pothuase jemi te lire... mjegulla vdekjeprurese po zhvendoset pergjithnje...Lavdia qofte me ju <3 ju jeni ne proces te te qenit plotesisht te lire... parate per te pasuruar jeten tuaj jane te gatshme qe te rrjedhin... drita ka mposhtur plotesisht ithtaret e eresires... <3

 

Ajo qe eshte duke ndodhur jane mrekullite nga parajsa... e kaluara e ashper nuk eshte me... lejoni kembanat e mrekullise te tingellojne...ngjarjet e diteteve te fundit jane deshmi se ju rilidheni me ate qe ju ne te vertete jeni...ne mjeshterit jemi gjithnje te gezuar ne mendimet tona...shume kohe me pare kemi ardhur me mision qe te ju zbusim dhe keshillojme.. gjithashtu e kemi ditur edhe per kete dite...ne vleresimin tone eshte koha te cilies i shkoi shume gjate qe te arrije...me gjenerata njerezimi eshte zhdukur ne dhimbje dhe vuajtje.. vizionet e juaja jane manifestuar...planet e eresires qe te sjellin shkaterime ne pikat e fundit tuaja te drites kane shkuar...

Ju tani jeni per tu transformuar ne vetedijen e plote te arte...mbi supet e drites..

Pjesa me e gezuar e procesit qe tani eshte ne rruge.. ju keni shkak per te festuar.
Zoterinjte e eresires qe kane demtuar kete Planet kane arsye per tu larguar...

Kur Cara i Eresires, vazhdimisht deklaron se se unioni i madh i drites dhe eresires filloi ne mesin e viteve 1990.

Kjo paqe galaktike priti qe siperfqja njerezore te behet e perhershme, kesaj iu deshen 2 dekada qe te arrihet.

Triumfi i fundit i forcave te drites duhej te perdor fajin dhe fuqine e pakalueshme qe me ne fund te detyroje ithtaret e eresires te perulen kolektivisht.

Le ti nderojme keto luftetare fisnik per peruljen e tyre, keto shpirtera te bekuar ishin te gatshem te bejne  gjithcka qe ishte e nevojshme per te plotesuar qellimin e tyre!

Ky realitet i ri me lirine dhe prosperitetin eshte nje ender e realizuar. Ne kete perzierje madhore ne nuk mund te leme asnje nga ju te largohet.

Vizionet e juaja kolektive dhe veprimet e juaja te mahnitshme e kane bere kete te mundeshme.

Ky projekt i madh i drites filloi ne vitet 1970.

Tani prosperiteti i pafundem i parajses eshte i juaja!

Pra le te jete ashtu