Një këshillë për Ndërmarrësit!

Kam qene ne seminare te ndryshme per biznesin dhe marketingun, qe nga fillimi i karieres sime ne biznes dhe asnjehere nuk me shkonte mendja te pyes cfare ka arritur ne jeten e tij ligjeruesi qe do te me mesoj mua. Ai ose ajo ishte profesor ne ndonje Universitet, ishte nje "ekspert" nga jashte qe flet anglisht dhe qe e ka falimentuar biznesin e tij e tani mundohet te na mesoj neve...Une e ndjeja se dicka nuk ishte ne regull me keto kurse, trajnime sepse ato me shume te fusinin tmerin per te bere biznes se sa te te motivojne ty si ndermares.
Por tani e kam shume te qarte cilin e degjoj dhe qe kur degjova Kevin Trudeau, i gjeta gjithe gabimet e mia i permiresova ato tani kush eshte i zgjuar e di cilin ta degjoje, kush eshte ne gjumin e Egos le te vazhdoje me gabimet e tij ose te saj...

Per trajnime te verteta dhe qe te sjellin sukses afatgjate eshte klubi Iam-Power.

Se pari aty duhet te trajnohen nderrmaresit dhe pastaj stafi i tyre!

Nese jeni te interesuar te mesoni si te jeni te suksesshem dhe njekohesisht te qendroni te ballansuar ne mendje trup dhe shpirt.

Me shkruani ne email mimoza88@yahoo.com

Shihemi ne suksesin e vertete

Mimoza Thaqi