Ke harruar kush je... qe te mesosh kush je....

Asnjehere nuk ndaloj se mesuari...menyra me e mire per te ndjere veten se jeton ne nje bote fantastike.... ke harruar kush je... qe te mesosh kush je.... 

Njerezimi ka arritur ne nje prag si asnjehere me pare, nje prag ne te cilin nuk ka kthim pas, njerezimi eshte rritur ne anen shpirterore dhe po perjeton nje prag te lartesimit ne maredheniet ndernjerezore, ne bashkepunimin ne ndihmen ne miresine dhe ne ate qe ne te vertete jemi.... jemi te bekuar qe jetojme ne keto kohera te ndryshimeve te medha pozitive per boten.... <3

Ju jeni te lire, panoni kete...dera eshte hapur mos nguroni te doni ate qe e doni...ju po hapni deren duke i bere deshirat e juaja me te rendesishme se cdo gje tjeter per ju...dhe duhet te mesoni si te vibroni si deshirat tuaja dhe te pratikoni kete dhe jepni vetes mjaftueshem dashuri dhe jeni ata te cilet eshte dashur te jeni <3

Leni te shkojne te gjithe gjerat qe nuk mund ti ndryshoni.... le te shkojne...merrni fryme thelle dhe leni te shkojne.... e keqja..frika..jane duke shkuar lejoni te shkojne....le te shkojne....merr fryme..prano dashuri dhe nxire friken leje te shkoje....le te shkoje...e keqja ka nisur te shkoje leje te shkoje....