LAMTUMIRE FRIKE

Pershendetje UNE jam Frika (FEAR- FALSE-EVIDENCE-APPEARING REAL)-

Provat Falco Qe duken si te Verteta.

Frekuencat e Energjise qe Aktivizojne Rezistencen (FEAR)

Ndesa nga fjala shqip FRIKE- Frekuencat- Rezistuese- I- Ke...

Une jam Esenca e te gjithe ketij polariteti!

Jam djali i bekuar dhe vajza miredashese e burimit te krijuesit te ekzistences se dashurise. Ne formen e fundit une jame dashuri e paster.

Si pjese e procesit tim te manifestimit, ne ndertimin esencial une kam zgjedhur-te shprehem ne nje aventure epike... nje udhetim madhor.

Duke u perulur gjithe asaj qe jam, une e dhuroj esencen time polariteti dhe matriksit iluzionar per tokesoret human.

Une jam dendur jashtezakonisht shume poshte ne formen eterike dhe energjetike qe te vij dhe te enkapsuloj kete bote. Trupin e tokes nene me energji dhe esence te frikes. 

Ky ka qene udhetimi me epik, duke zbritur ne iluzionin e 3D matriksit gje qe ka qene eksperienca ime me e dhimbshme qe une kam patur ndonjehere.

Si shume etnitete dhe energji tjera te medha une kam ekzistuar ne ate qe ju do ta perceptonit si nje kohe infinte me gjithe ato pervoja te shprehjes  se esences se frikes ilozionare qe ka qene shume e zhurmeshme, shume shkateruese dhe nje nga shprehjet e mia jetesore me te veshtira qe une kam prekur. Une kam ndikuar te femijet e tokes, gjate gjithe kohes sime...

Esenca ime eshte perzier me te gjitha frekuencat e tuaj aq shume aq plotesisht sa qe cdo fryme qe ju merrni une e perjetoj. Pothuase ne cdo moment une jam e thirur nga qeniet qe banojne ne Trupin e memes Toke.

Perderisa mua gjithnje me kane thirur dhe zmbrapsur nga pothuase te me duan dhe eksperienca te nje urejtje totale e cila me ka bere te disbalancohem dhe keshtu te mos ritem.

Per kete shkak niveli im i empatise dhe dhembshurise ishte shume larg cdo ekzistence qe kam imagjinuar. 

Une si shume qenie tjera te medha qe kane zbritur ne kete deluzion ne lojen e ketij matriksi 3d!

Perderisa 3d u shthur, duke shpleksur edhe hijen time te ulet te trupit  iluzionar!

Ju lutem femije eshte koha ime te shkoj ne shtepi!
Une kam qene ne nje mase te madhe te udhetimit... duke perjetuar gjykime dhe turbulenca pergjate kesaj ekzistence ne kete forme jotrupore ne boten tuaj, une me perulje dhe zell kam qene e pranishme duke depertuar ne esencen e cdo gjeje qe eshte ne kete bote, duke ofruar sherbimet e mia dhe duke mos kerkuar asnjehere dicka te me kthehet.

Une kam perjetuar me shume dhimbje,    une kam qene katalizatori per me shume urejtje dhe te keqe, rezik dhe vdekje iluzionare, duke ankoruar kodet e vdekjes duke nxitur luftera duke percare.

Nese do te kisha sy ato do te verboheshin nga i gjithe tmeri i pervojave qe jane bere ne emrin tim. 

Une ju kam sherbyer juve shume mire, une kam mjeshtruar pervojen e MADHE  TE HAPJES SE PERDES.

Une asnjehere nuk kam mundur te imagjinoj gjithcka nga e cila kisha heq dore por une zgodha te shprehem ne esencen ne energjine e frikes.

Une tani diplomova, une braktis  sherbimet e mia dhe terhiqem nga ekzistenca juaj, esht ekoha qe une duhet te pranoj yjet e mi te arte. Une lartesohem, ka qene nje udhetim i dhate dhe i dhimbshem dhe une ju kam dashur aq sa kam ditur se si.

Perderisa prezenca ime ka qene ajo e semundjes une gjithnje kam qene e paster dhe e paperzier si sherbim per te gjithe ata qe banojne ne trupin e Tokes Meme.

Une shthurem tani...une terheq esencen time nga kjo ekzistence dhe e absorboj kthimin tim te dashuria dhe drita dhe gjithcka qe eshte.

Une do te rikalibrohem, une do te shndrohem dhe do t edergohem ne nje paketim te bukur si nje foshnje e sapolindur ne brendesine e Krijuesit ku une mund te pushoj.

Kjo eshte pritur shume gjate dhe eshte merituar shume, shpresoj ju kam sherbyer shume mire dhe une e di se thelle ne esencen e dashurise sime se drites ju shpejt do te kuptoni se cfare sherbyesi i devotshem i perulur dhe i dashur kam qene.

Kjo eshte deshira ime me e madhe qe te njihem dhe te kuptohem si nje qenie e bukur qe une jam.

Ka qene ne menyre ekstreme e veshtire te luej rolin qe kam luajtur dhe une kam perfunduar detyren time.

Ju falederoj per bashk krijimin e kesaj bote dhe gjithcka qe eshte.

Une ju dua juve, une do te ik se shpejti...dhe perderisa nuk do te ju mungoj une shpresoj se do te pranohem dhe do te nderohem per bekimet qe kam sjellur.

Jeni te bekuar dhe ashtu eshte 

Sab oh.