Hapni zemren dhe lejoni dashurin e Zotit ta mbush ate.

Kjo bote qe nga fillimi vertet ka kaluar neper shume luftra dhe vuajtje, dhe akoma po vazhdon kjo nga keto forca te eresires por keto forca kan humbur ne aspektin galactik qe ne akoma nuk e shohim dhe nuk na shfaqet nga mediumet e kontrolluara nga klasa elite "sunduese" qe ka humbur "sundimin"...se shpejti do te degjoni shume lajme te cilat vertete do te ju shfaqin te verteten e cila gjithnje na eshte fshehur. Duhet vetedisim i larte qe te arrihet kontakti me burimin e paster te energjise nga ku ne burojme... Le te besojme ne fuqine e madhe te Zotit se cdo gje do te rregullohet dhe do te jetojme te lire nga kontrolli... dhe do te shfaqet besimi i vertete ne te miren qe ne jemi.... vetem me besimin e madh ne Zot ne do te tejkalojme keto kohera te ndryshime te medha.

 

Cdo gje qe ju ben te ndjeni ankth, frike, paragjykim, mosbesim eshte Egoja juaj qe kerkon te ju mbaje ne kontrolle mendjen tuaj dhe te ju shqetesoj...kurdo qe te jeni te vetedishem per kete merni fryme thelle dhe rikujtoni vetes se ju jeni nje femije i dashur i Zotit pergjithnje i mbrojtur ne perqafimin e tij hyjnor dhe bejeni si synim te hapni zemren dhe te lejoni dashurin e Zotit ta mbush ate. 
Vetem duke e bere kete kjo lejon bollekun e hyjnores te rrjedh ne zemren tuaj dhe te ju sjell juve qetesi.
Nese egoja perseri kerkon vemendje duke ju larguar nga qetesia bejeni perseri me vetedije te njejten hapeni zemren tuaj per dashurine e Zotit dhe rikujtoni vetes se ju jeni qenie hyjnore te nje force te jashtezakonshme e cila nuk ka nevoje te kete frike nga asgje. <3 Qofte forca e dashurise me ju