Te gjithe sekretet jane te fshehura ne siperfaqe! Jojan Hendriks

Ne ju dergojme mediave dashuri, te gjithe njerezive te perfshire Dashuri, Dashuria do te sheroje.... Kush brengoset, na mund vetem te ndryshojme komunitetin ne baza lokale, ne asnjehere nuk e dime se cfare diskutohet pas dyerve te mbyllura ose te kemi kontroll mbi te. 
Ne jemi pergjegjes si reagojme dhe ndryshojme ne baza lokale. Celesi per sukses eshte se ju duhet te beni dallimin mes te diturit dhe te diturit per, ju duhet te dini dallimin mese te diturit te dickaje dhe te diturit per dicka.
Kjo eshte e fuqishme ky eshte dallimi mes njerezve super te pasur dhe ato qe nuk jane.
Ata qe nuk jane te pasur gjithnje flasin per ate qe dine, cfare kane degjuar cfare ju eshte thene, cfar ju eshte perseritur atyre cfare ato lexuan dhe kjo eshte dicka shume me ndryshe se te diturit. Nese ju dini dicka ne doren e pare atehere ju e dini per te
Dicka e dores se dyte, ee trete te katert ose te peste pa marre parasysh ne cilin shtet ju jeni. Ju nuk i njihni politikanet tuaj ju vetem dini per ata.. Ju nuk i njihni ata... Mendoni per kete… 
Ndoshta ka zgjedhje ne vendin tuaj perderisa e lexoni kete ju nuk e njihni kandidatin tuaj ju dini per ata…. JU DINI PER ATA..Ju dini vetem ate qe njerezit duan ju te dini per ata…. 
Mendoni per kete…A dini dicka?… apo dini per ate,
Kur ju ta kuptoni kete dallim do te ju vendos ne nje vend te te qenit i perulur me i mesueshem dhe i trajnueshem…. dhe me pak akuzues mental…. Kur te jeni ne ate vend ju do te arrini me shume ne jete. Mbani mend dergoni atyre dashuri! Te gjithe sekretet jane te fshehura ne siperfaqe! 

Jojan Hendriks

https://www.facebook.com/jojan.hendriks?fref=ts