Si te kalojme me lehtesi ndryshimet e medha ne Planetin Tone!

Ne periudhat kohore kur do te ndiheni te c'orientuar a mund te bejme dicka qe kjo te kaloje me shpejt?
Kjo Energji pozitive ose drite fotonike qe i leshohet planetit ka filluar per nje periudhe kohore me te gjate, sot eshte nje nga ato dite... kjo drite ka me shume energji e cila na ben te leme te shkoje gjithcka negative. Ndersa ne energjine e nivelit 3D do te shfaqen shume drama ( gjera te papritura qe duken negative), por keto frikesime dhe ngjarje dramatike jane pjese e Ego Mendjes. 
Ajo qe duhet te bejme eshte te fokusohemi ne hapesiren e zemres sone, dhe te lidhemi ngushte me zemren qe te tejkalojme kete proces qe eshte aq intenziv. Ne nuk mund te largojme friken aty per aty por mund ta pranojme me ane te frymemarjes dhe ta leme te shkoje. Dtth hapni vetedijen tuaj per friken por vetem merrni fryme dhe lejeni te shkoje. Shikoni deshmine e dobesive brenda jush si qenie humane dhe kur te gjeni ate do te shikoni se frika do te shkrihet sepse eshte vetem nje iluzion dhe pastaj ktheheni ne hapesiren e zemres me veten tone. Duhet te lidhemi me veten tone me shume se me gjithcka tjeter, te lidhemi me veten tone jo me asgje qe eshte jashte dhe te lejojme evolucione te gjej vendin e tij brenda nesh moment pas momenti.
Te jemi deshmitare te ngjarjeve dramatike por te mos jemi pjese e tyre. Nese jeni deshmitare te ketyre ngjarjeve kjo eshte ok, merrni fryme thelle sille vetedijen te zemra merr fryme dhe leje te shkoje....
Dhe keshtu ne do te pershtatemi me kete energji te re per vetedisimin e pershpejtuar. <3