"Si mund të nxejr njerëzit nga gjendja e agonisë?"

Pershendetje

 

Shumë njerëz vijnë tek unë dhe pyesin, "Si mund të nxejr njerëzit nga gjendja e agonisë?"

 

Kjo është pyetja misterioze të gjitha kohërave, dhe përgjigja është kjo; ju nuk mund të detyroni kalin të pijë ujë ju mund vetëm da dëroni te uji. Me fjalë të tjera, ju nuk mund të bëni dikush të dal nga transi. Ju vetëm mund të ndihmoni ata të vetëdisohen.

 

Pra, pyetja e vërtetë, atëherë është, "Si mund ti largoj nga gjendja e agonisë (përgjumur)?" Përgjigjja është e thjeshtë; vazhdoni të ju jepni atyre informacionin dhe njohuritë që ekspozojnë të vërtetën e rremë që ata besojnë të jetë e vërtetë.


Sa më shumë njohuri, sa më shumë informacion, sa më shumë histori të lexojnë online, sa më shumë video në you tube që ata shikojnë si që është kanali im në you tube, në sa më shumë seminare që ata të shkojnë, sa më shumë njerëz pozitiv dhe entuziaste ata të njoftojnë, sa më shumë audio dëgjojnë nga njerëzit që kanë ekspozuar të vërtetën, më shumë herë ata kanë larguar perden për të parë Oz-in e madh kush është ai ... kjo është mënyra se si ata mund të zgjohen një ditë dhe të largohen nga transi I tyre

Unë njoh shumë njerëz të cilët janë ende në transin (gjendje hipnoze, të përgjumur) e tyre dhe nuk përpiqen për të imponuar idetë e mia apo këndvështrimet e askujt tjetër. Çfarë bëj unë ju paraqes atyre diturinë dhe informacionin. Pra, unë do t'i dhuroj atyre, le të themi, për Vit të Ri, jubile, ditëlindje, dhuratën e zgjedhjes sime pothuajse gjithmonë është një libër, DVD, ose audio që do ti ndihmojë këtij procesi.

Një mik imi i dashur, një nga avokatët e mi të lartë, pi Diet Coke vazhdimisht. Kjo është zgjedhja e tij. Unë nuk mendoj se është një ide e mirë dhe unë nuk mendoj se është e mirë për shëndetin e tij ose për të menduarit e tij, emocionet, nivelet e hormoneve dhe jetëgjatësinë, por kjo është zgjedhja e tij. I dhash atij një libër për rreziqet e aspartame, por ai ende pi Diet Coke. Kjo është zgjedhja e tij, por unë i ekspozova atë libër. Ndoshta unë mbolla një farë dhe ndoshta kjo nuk ka ndryshuar te ai në atë muaj apo atë vit, por ndoshta dy ose tre vjet më tej mund të shohë atë libër në shtëpinë e tij dhe të marr atë përsëri ose të rimendoj në një njësi të re të kohës dhe të bëjë një zgjedhje tjetër.

Dhuratat e mia më të preferuara janë, libri dhe DVD, "Sekreti", dhe seria e CD, Dëshira Juaj Është Urdhri Juaj. Kjo CD seri është ndoshta dhurata më e mirë që ju mund të jepni ndonjëherë dikujt, sepse kur ju të dëgjoni këtë seri ju në thelb jeni duke u de-programuar.

Duke dëgjuar CD-serinë Dëshira Juaj Është Urdhri Juaj, ju jeni praktikisht duke u de-programuar dhe duke u larguar nga transi juaj. Ky është një program revolucionar që zbulon sekretet e arritjes së suksesit në jetë dhe shkon përtej librit të shkëlqyer / DVD, "Sekreti", i cili ekspozon Ligjin e Tërheqjes.

Kjo seri e CD, Dëshira Juaj Është Urdhri Juaj, shkon përtej "Sekretit", për shkak se ajo u fol nga Kevin Trudeau dhe ai e ka bërë mësimin, por informacioni nuk vjen vetëm nga ai; vjen nga mbi 30 miliarderë, anëtarë të familjeve mbretërore dhe disa nga njerëzit më të fuqishëm në botë, nga përvojat e tyre të jetës reale se si të manifestoni dëshirat tuaja; si të bëni ëndrrat tuaja të realizohen në të vërtetë.Pyetni në email iampowersuport@yahoo.com që të zbuloni si një person të cilin e mësova krijoi një biznes prej miliona eurove vetëm për 12 MUAJ!


e JUAJA në Pasuri...
MTH