Le të Jetë kjo Pikëkthesa Juaj!

I dashur Mendimtar i Pasur!

Që të ndryshojmë vendin tonë ne duhet të ndryshojmë mënyrën e të menduarit.

Po ju drejtohem sot me këtë letër të hapur, dhe po ju inkurajoj të konsideroni fjalët që do ti lexoni më poshtë sepse këto fjalë mund të jenë PIKËKTHESA më e madhe jetësore për ju, familjen tuaj dhe vendin tuaj.

Ti je i gjithë Universi, ti je gjithçka që ke në këtë botë të bukur të quajtur Tokë.

Çfarë nëse e gjithë jeta yte varet vetëm prej asaj se si ti mendon dhe ndihesh?

Sa do të ishe i lumtur nëse do të gjeje një zgjidhe për të gjithë dilemat tua?

Sa do të paguaje këtë zgjidhje të gjithë telasheve tua?

Sa e ka çmimin lumturia yte dhe ajo e familjes tënde?

Sa do të doje të investoje që jeta yte të marr kahjen e duhur?

Sa e ka çmimin shpëtimi i biznesit tënd?

Sa ju besoni se mundeni?

Sa përqind shpresë ka ngelur tek ti?

Sa ti dëgjon Zërin e Zemrës tënde?

Epo nëse përgjigja juaj do të ishte, dua të dal nga ky haos ekonomik, politik dhe shoqëror në të cilin gjindem unë dhe familja ime, dhe jam i gatshëm për të dhënë dhe për të sakrifikuar edhe të fundit vullnet që të shoh pakës dritë, atëherë unë dua të ndaj një ide të thjeshtë me ju e cila fuqishëm mund të ndryshojë jetën tuaj:

Nëse dini ÇFARË ju DONI mund te KENI.

Njëherë që unë pranova këtë ide; se mendimet e mia krijojnë realitetin tim kjo ishte PIKËKTHESA më e madhe e jetës sime.

Kur kisha 23 vjet, punoja në një kompani dhe merja rrogë që nëse konverohet ishte 125 Euro të sotme.

Në atë kohë mendoja se ishte më e mira që mundja të bëja. Deri sa u njoftova me disa libra të vegjël të kuptueshëm që theksonin se sekreti i lumturisë dhe pasurisë është në mendimet e mia.

Dhe unë bashk me bashkëshortin tim filluam të besojmë se mendimet bëhen sende dhe se ne mund të jetojmë të pasur. Hapëm një librari ( ME BORXHE) dhe filluam për herë të parë në jetë të ndiejm fuqinë e të qenit ndërmarës dhe që atëherë e deri tani ne filluam të realizojmë gjithë ëndrrat tona, duke punuar me nder dhe sakrificë, duke ju ndihmuar njerzve të tjerë, duke vlerësuar dhe duke qenë mirënjohës për të gjithë që na ndihmuan, duke vazhduar të implementojmë dhe aplikojmë mësimet nga librat.                                                                                                   

Pasi arritëm suksese maramendëse ne filluam të fundosemi, dhe filluam mos të njohim më kush ne jemi, edhe pse shumë libra të lexuar sikur asgjë më nuk na ndihmonte të dalim nga humnera te e cila ishim katandisur, deri sa dëgjova një njeri të thoshte se librat kanë sekrete por jo të gjitha sekretet, dhe se ju nga librat mund të bëheni të pasur por jo të ju qëndroj ajo pasuri dhe jo të keni edhe të ashtuquajturën LUMTURI dhe se ju duhet të keni një sistem i cili do të ndyshojë të gjithë programet negative që ju i keni mbledhur nga mjedisi që jetoni!  

Dhe ne morëm rrugën për Amerikë që të lidhemi me këtë sistem mësimi sepse donim të çrënjosim çdo aspekt negativ nga jeta jonë!  

      U RREGJISTRUAM NË NJË KLUB PRIVAT.                 

Dhe më e rëndësishmja që mësuam nga ky KLUB ishin jo vetëm mënyrat si të fitojmë PARA, por si të kemi LUMTURINË në këtë rrugëtim nëse ne ndjekim sistemin.Të fitosh atë që do nuk dtth të jetë një mister! Të fitosh atë që do nuk d.t.th më që të jetë diçka mistike, d.t.th të jesh i gatshëm dhe të kesh vullnet për mësim dhe ndryshim, të ulesh pranë kompjuterit dhe riprogramosh veten! Alvin Toffler tha, "Analfabet të shekullit 21 nuk do të jenë ata njerëz që nuk mund të lexojnë dhe shkruajnë por ata që nuk mund të mësojnë, ç'mësojnë dhe rimësojn”                              

Fjalët e tij janë aq të vërteta sa që nëse nuk do të kisha gjetur mënyra të reja si ti bëj gjërat do të kisha përfuanduar pa para, pa familje dhe do të punoja për një rrogë 150 euro në mjerim!                                                                                                    

Ja se si funksionon:

Nëse do të ndryshosh kushtet tua të tanishme është e rëndësishme të kuptosh se si mendja në të vërtetë funksionon. Atëherë në vend se të ngelesh i ngecur në të vjetrën, dhe zakonet joproduktive të së kaluarës ju do të jeni në gjendje që me gëzim dhe kënaqësi të transformoni fatin tuaj.                                                                                                     

Këto janë 3 Hapat Bazik:                                                                                                     

1. Mendja juaj e vetëdishme i zgjedh mendimet dhe I kthen ato në fotografi.                                                                                                     

2. Mendja juaj e vetëdishme ato fotografi I dërgon në mendjen e nëndijshme.                                                                                                     

3. Mendja juaj e nëndijshme, e cila nuk bën dallimin mese realitetit dhe imagjinares I shpreh akcionet dhe rezultatet që përputhen përsoshmërisht me fotografitë që ju I keni vendosur.                                                                                                     

Shkenctarët kanë vërtetuar se 3% e fuqive tona procesuese vijnë nga mendja jonë e vetëdishme. Tjetra vjen nga paradigmat, idetë, besimet dhe shprehitë që janë mbjellur në mendjen tonë të nëndishme përsëri e përsëri.Pra me vetëdije ju mund të mendoni diçka të re, por nëndija juaj paradigmat (idetë e vjetra) I kontrollojnë rezultatet e juaja.                                                                                                     

Psh ti mund të mendosh dua që të ardhurat vjetori ti kthej në të ardhura mujore. Por idetë e vjetra, paradigmat, besimet e vjetra, programimet paraprake e diktojnë punën dhe efikasitetin tënd, ato bile kontrollojnë edhe hsumën e parave që ju fitoni.                                                                                                     

Çelësi për të bërë atë që duket e pamundëshme të mundëshme!                                                                                                     

E di se si kjo tingëllon, por nëndija me fuqinë e saj të paimagjinueshme është bossi. Ndërsa e vërteta ështe se JU duhet të jeni bosi. Dhe ka një mënyrë të provuar që menaxhon këtë aset të fuqishëm dhe ju kthen juve në komandë për ndryshme të gjata në jetën tuaj. Nëse mendon se mendja yte është kompjuter, ti e kupton se mendja yte e nëndishme I mer programet që I jep dhe funksonon me ato. DHe tani si një CEO(BOSS) I jetës suaj kujdesu që të jetë e programuar në përputhje me qëllime tua. Ja se si funksionon urtia e mësipërme e Alvin Toffer. Ju fitoni çfarë doni(1) duke zgjedhur me vetëdie programimin e duhur( mësimin), (2)Korrigjimin dhe zëvendësimin e paradigmave (ideve, besimeve të vjetra) në mendjen tuaj të nëndijshme(çmësimi) , reprogramimi I mendjes suaj të nëndijshme me paradigma, modele, ide, programe që suportojnë idenë e re(rimësimi). Kur ju bëni këtë I fitoni rezulltatet që I doni saktë si ora e Zvicrës. Funksionon për gjithë secilin në çdo kohë 100%.                                                                                                     

E kam përdorur këtë sistem që ga mosha 23 vjeçe deri tani që kam 42 vjet. Tani edhe 46 vjetët e ardhëshme do të përdor të njëjtin proces këtë shkencë për të realizuar ëndërrat e mia.                                                                                                     

Po ti nuk duhet të jesh shumë keq që ta bësh këtë shkencë të funksionojë kjo vlenë edhe për njerëzit që janë në nivele të larta jetësore.                                                                                                     

P.sh një mik imi multimilioner shqiptar, kur përdori këtë shkencë dhe ai më në fund kuptoi se gjithë jetën e kishte praktikuar po këta ligje shkencore pa vetëdie po që ti kishte ditur nuk do të shqetësonte veten aq shumë kur gjërat nuk do të funksionin në mënyrën e duhur.                                                                                                     

Unë gjithashtu në jetën time kam përdorur këtë shkencë pavetëdije deri para 5 vitesh kur i’u qasa studimit të hollësishëm të këtyre ligjeve dhe kësaj shkence, duke studiuar dhe praktikuar unë arrita që pas 5 vitesh pune intenzive të bëj të mundshëm një sistem të tillë për shqiptarët në mbarë botën ku ju shfaq njerëzve shkencën e ndryshimit të paradigmave, ideve të vjetra ose shprehive kështu që ata të fitojnë atë që e duan.                                                                                                     

Ndiqe Processin dhe Arij të gjithë Gjërat që i Dëshiron                                                                                                     

Ju absolutisht mund të realizoni ëndrat e juaja gjithashtu. Dhe duke u bazuar në eksperiencën tuaj dhe eksperiencën e shumë të tjerëve nëse jeni të gatshëm të mësoni, çmësoni dhe rimësoni ju do të FITONINëse e pranoni këtë koncept, do të jetë PIKËKTHESA më e madhe e jetës . njëjtë si që ishte për mua dhe shumë të tjerëve.                                                                                                                                                  Shihemi në sukses

Mimoza Thaqi

                                                                                                    P.S. Pasi ju të përdorni këtë proces dhe të filloni të arrini qëllime ttuaja shumë dëshira të tjera të mrekullueshme do të ju paraqiten. Njëra ndër ta do të jetë që të ju ndihmoni të tjerëve si që ju ndihmua juve. Nuk mund të mendoj një shpërblim më të madh se ky!                                                                                                                                                  Le të Jetë kjo Pikëkthesa Juaj!