Pse dhe si të fitosh Flori me Global inter Gold.

Pse dhe si të fitosh me Global inter Gold.

 

GLOBAL INTERGOLD është një kompani në të cilën njerëz nga e tërë bota fitojnë me ar duke drejtuar një biznes të thjeshtë dhe të përshtatshëm.

Pse njerëzit e zgjedhin atë?

SI MUND TE FITOSH ME AR?

5 ARSYE - 3 HAPA

Potenciali i fitimit:7000 euro në muaj GIG ka krijuar 3 hapa të thjeshtë të sistemit:

-Bëje një porosi për shufra ari,në programin e marketingut të kompanisë

-Rekomandon dhe ndihmon dy njerëz të bëjnë një porosi gjithashtu.

-Prano pikët për shufrat e arit. Pasi të keni porositur shufrat e arit,ju mundeni: 1) Ti shisni përsëri në kompani(shufrat e arit) dhe të marrësh para ose 2) Porosit për ofrimin fizik(të shufrave)

Gjithmonë kam ëndërruar të kem shume para.E kuptova se qëllimet e mia financiare,mund të arrihen vetëm duke drejtuar ndonje biznes,dhe tani kam një biznes interesant,te ardhura te shumta,pa rrezik dhe pa kufizime të udhëtimit. Denis.K. Klient nga Rusia.

 

 

 

5 arsye për të drejtuar një biznes dhe të fitosh me ar:

Ti mund te zgjedhesh vendin tënd të punës. On-line:Sot është shumë e lehtë të kontaktosh me njerëzit dhe të gjesh klientë të mundshëm në internet. Ti mund ti përdorësh forumet,rrjetet sociale,webin e kompanise : Globalevents,të vizituar nga mijëra njerëz të interesuar në biznes. -Off-line: Nëse nuk dëshiron të shfrytëzosh internetin,ti mund te ja prezantosh biznesin e njerëzve që takon në baza ditore,ti madje mund të organizosh takime te vogla. Shtrirje e gjerë Përderisa bizneset tjera janë të fokusuara në tregjet, të rinjë ose të vjetër,gra ose burra,njerëz nga evropa,Azia ose Amerika,ky biznes ju përshtatet të gjitha llojeve të njerëzve. Skeni ide çfarë të bëni? Pyetni Ekspertet Nëse nuk dini si të kontaktoni njerëzit,drejtosh biznesin ose si te fitosh me ar,ti gjithmone mund ti kontaktosh klientët tanë me përvojë.Ata do të ishin shumë të lumtur te ju ndihmojnë të arrini rezultate të mira. Konkurset: Kompania organizon konkurse të cilat ju ndihmojnë klientëve të rrisin biznesin e tyre.

 

Përfitime:ore te artë deri tek Ipad apple.Madje edhe fillestaret mund ti marrin ato.

 

Evente biznesi Kompania dhe klientët e saj gjithashtu mbajne evente ku njerëzve ju jipet mundësia të udhëtojne rreth botës dhe të njohin kultura të ndryshme.Këto raste jan përfekte për të mësuar më shumë për biznesin nga menaxhmenti i klientëve me përvojë.

Ne jemi të lumtur,ketu në Ekipin Iam-Power/ Iam Gold

unë për 5 ditet fitova 500 Euro

Më Kontaktoni në viber +38976256899  Ose në email mimoza88@yahoo.com,  të ju tregoj si të fitoni 500 Euro për 1 javë, ose më shumë.   Të ktheni investimin tuaj dhe të vazhdoni për të fituar 7000 euro e më shumë.   

Më Kontaktoni në viber +38976256899

Ose në email mimoza88@yahoo.com,

të ju tregoj si të fitoni 500 Euro për 1 javë, ose më shumë. 

Të ktheni investimin tuaj dhe të vazhdoni për të fituar 7000 euro e më shumë.