Si të fitoni një milion Euro me Global InterGolg?

 

Kur flasim rreth parave,gjeja e pare qe te vjen ne mendje eshte te fitosh ne lotari,pastaj ajo se sa e veshtire eshte te fitosh.Ne fund te fundit mendon se as qe ja vlen te provosh. Çfare nese ju tregojme se eshte e mundshme te fitosh1 miljoneuro pa pasur nevoje per fat.Kompani Global Intergold ju tregon si ta beni kete? 

Ne e bejme pa fat,preferojme stabilitetin

Njera prej qellimeve te globar intergold eshte te perkujdeset per sigurine dhe gjendjen financiare te klienteve te saj. SI? Duke ua ofruar mundesine te zoterojne nje biznes me stabilitet,pritshmeri dhe me nje produkt jete gjate:Arin! Ky biznes ju jep mundesine te keni rezerva te arit.Klientet e kompanise rriten ne te njejten kohe,dhe rrisin te ardhurat e tyre duke punuar me ar,vlera e te cilit vetem rritet.

Një model biznesi per te fituar 1 milion euro

Perveq te nje blerje tradicionale te shufrave te arit,kompania ofron mundesine per te participuar ne programin e bonuseve,veqanerisht per te kapur te gjitha perparesite ekonomike te arit. Klientet porosisin shufrat me nje shume minimale,ku me anen e marrjes se bonuseve participojne ne program,dhe e paguajne pjesen e mbetur! Per me teper blerjet e arit online mund te shiten ne kompani ne cdo kohe,me cmimin aktual ne dyqan,duke i marre euro.

 

Gjithqka varet ne ju! 38000 euro ne dy jave!

Kompanie Global Intergold bene te mundur te ardhurat me te medha te mundshme,nje prej shembujve me te afert mund te gjindet ne Gevork Dzhlavyen,i cili me vendosmeri i hyri kesaj pune,dhe me konkursin e hapur nga kompania arriti qe per dy jave te fitoj 1 kg ari, 38.000,00 €

Kompania ka krijuar te gjitha kushtet per ne te punojme dhe te fitojme! Klient nga Rusia Gevork Dzhvlayen Duke e drejtuar nje biznes te tille me ar,mundesia per te fituar milionat eshte nje realitet.Dhe me e rendesishmja juve nuk ju duhet fat vetem duhet ta marresh mundesine dhe te kenaqesh me stabilitetin ekonomik qe ofron Ari,duke perfshire plot perfitime te tjera!

Global Intergold me ka dhene mundesine qe e kam pritur per gjithe keto vite,per te arritur lirine financiare dhe kohen e lire,per te udhetuar rreth botes ,per te ndihmuar njerezit dhe per te njohur kultura te ndryshme.Kjo eshte diqka e jashtezakonshme.Faleminderit Global Intergold Antonio Miguel, kliente nga Franca