PREZENTIMI I MUNDËSISË FITO FLORI & EURO- PRISHTINË-24.12.2016

E shtunë 24.12.2016 Prishtinë

Ju prezentojmë Mundësinë për Punë nga Shtëpia.

Folës: Mimoza Thaqi & Edmond Rama

Nga ora 17:00 per Klientet e InterGoldit Trajnim- Informim
Nga ora 18:00-20:00 për të interesuarit që duan të punojnë nga shtëpia.

Vend-ndodhjen do te ju dergojmë në email pasi të regjistroheni ne linkun me poshtë.

Global INTERGOLD është një kompani që kujdeset për klientët e saj dhe vlerëson arritjet e tyre, jo vetëm me fjalë por edhe në vepra.

Ne duam më shumë se vetëm zhvillimin e biznesit, ne kërkojmë për rritjen personale të secilit klient. Kjo është arsyeja pse ne kemi zhvilluar një program të lidershipit për të ndihmuar ata të ndërtojnë edhe një biznes të artë dhe një karrierë të artë.

Kariere e Floririt = Sukses + pasuri + status

Emri dhe Mbiemri *
Emri dhe Mbiemri