Postimet te Kevin Trudeau ne fb.


Flm Mimoza Muja per perkthimin

Me lejoni te ndaje 2 sekrete te cilat do te ju japin sukses ne çdo fushe te jetes suaj. Se pari, jetoni ne momentin prezent, jeni ne kohen e tashme, ne menyre te plote perjetoni dhe fokusohuni ne "tash". Nese ekzaminoni mendimet tuaja, ju do te gjeni se ju pothuajse gjithmone jeni duke menduar rreth se kaluares, apo rreth se ardhmes. Shumica e njerezve mendojne per te kaluaren ne ndonje forme te fajit, pendimit apo te ndjenjave negative.
Kur nuk jeni duke menduar rreth se kaluares, shumica e mendimeve te njerezve jane rreth se ardhmes: rreth asaj se çfare duan ata apo çfare nuk duan te ndodhe ( dhe shumica nga keto mendime per te ardhmen jane te bazuara ne frike). Shumica e njerezve ne te vertete asnjehere nuk jane duke menduar dhe fokusuar ne momentin te cilin jane duke e perjetuar. Nese ju mundeni te fokusoheni ne "tash", ne momentin te cilin jeni duke e jetuar dhe perjetuar, ju do te lironi paqen dhe gezimin tuaj te brendshem. 
Ju gjithashtu do te vibroni frekuenca te cilat do tu lejojne juve te krijoni jeten qe ju e "doni'. Sekteti i dyte eshte qe me te vertete te doni dhe te mbroni(ushqeni) veten tuaj. Kur ju te doni veten tuaj pa e gjykuar, ju mund te BEHENI dashuria qe ju JENI. Kur kjo te ndodhe, ju jeni te lumtur (hareshem).
Ju do te rrezatoni dashuri, do te terhiqni "deshirat" tuaja, dhe do te krijoni nje jete magjike te lavdishme te mbushur me paqe, kenaqesi dhe permbushje.
Ju do te jeni te gezuar pa marre pa marre parasysh se çfare jane kushtet, dhe keshtu te gjitha kushtet do te behen me te mira se kurre me pare gjithsesi. Juve ju duan thellesishte dhe pakushte, keshtu duajeni veten tuaj dhe perjetoni ate qe tashme eshte e juaja... madheshtine tuaj. Me shume dashuri...KT