"2017 Viti i Fitoreve" Seminar- Prishtine 21 & 22 Janar 2017

2017 Viti i Fitoreve Seminar- Prishtine 21 & 22 Janar 2017

DITA 1- "2011 Viti me i mire per te perjetuar FALAS PER TE GJITHE PJESMARESIT

DITA 2- Mesime te Avancuara per Antaret e Iam Power dhe pjesmaresit tjere çmimi eshte 30 Euro. 

Vendet jane te limitura, prandaj rregjistroheni menjehere.

Le të e bëjmë Vitin 2017, vitine e fitoreve dhe sukseseve si asnjëherë më parë!

Klubi i suksesit Tuaj

Iam-Power.

 

Vendet jane Mbushur