Njerëzit gjithmonë më pyesin se çfarë janë "ëndërrat" e mia?

Njerëzit gjithmonë më pyesin se çfarë janë "ëndërrat" e mia. Shumë njerëz janë kurioz dhe duan të dinë në lidhje me "dëshirat" e mia personale.

Ëndrrat e mia janë të miat. Ato janë personale siç janë tuajat. Shumica e kohës, unë mbaj ëndrrat e mia për veten time, si duhet të BËNI edhe ju.

Unë mund t'ju them këtë: unë jam 100% e lidhur me ëndrrat e mia të përditshme. Të gjitha ëndrrat e mia kanë ardhur e vërtetë dhe vijnë vërtetë, pa përjashtim. Unë jam mirënjohëse, falënderuese dhe vlerësuese çdo ditë për mënyrën që Universi më ka dhënë gjithmonë të gjitha që I kam kërkuar.

Unë jam gjithashtu mirënjohëse për një "vizion dhe ëndërr" që unë jam duke parë në mendjen time. Kështu, unë e di që ky vizion do të shfaqet në Univerzin fizik shumë shpejt, ashtu si të gjitha vizionet e mia të tjera pa përjashtim, të gjithë në kohën e përsosur të Universit. Edhe pse unë rrallë ndaj "vizionet apo ëndrrat personale" të mia me të gjithë, unë do të ndajë këtë një me ju. Ja ku eshte:

Unë krijova Një Klub që quhet “IamPower”, I cili është privat, dhe shumë të veçantë.

Edhe pse ky "Klub" është shumë i veçantë (jo të gjithë  dëshirojnë të bashkohen dhe pranohen), me kohë do të ketë më shumë se njëqindmijë anëtarë në këtë klub nga çdo vend në botë ku jetojnë shqiptarë.

Unë shoh Iam Power si Një Klub për njerëzit që janë të interesuar në zhvillimin personal, rritjen, dhe transformim.

Iam Power është Një Klub për njerëzit që janë, apo që duan të jenë, të suksesshëm (çfarëdo që ata përcaktojnë me fjalën "sukses"), si dhe të paturit e një qëndrimi, optimist, pozitiv mendor për jetën.

 

Iam Power është Një Klub me anëtarët që janë të interesuar në zhvillimin e qëndrimit, entuziazmit, gëzimit dhe lumturisë.

Iam Power është Një Klub  anëtarët e të cilit janë të pasur, të motivuar, dhe të orientuar (të gjitha në shkallë të ndryshme).

Iam Power është Një Klub për njerëzit që janë ambicioze, pranojnë veten,  tregojnë vetë përcaktimin dhe marrin përgjegjësi personale për jetën e tyre.

Iam Power është Një Klub anëtarët e të cilit duan më shumë nga jeta, më të mirën nga e jeta, dhe të jetojnë jetën që është e plotë.

Iam Power është Një Klub me anëtarët të cilët janë të dashur, të sinqertë, të ndershëm, të besueshëm, dhe të etikës më të larta dhe integritetit.

Iam Power është Një Klub anëtarët e të cilit janë të respektueshëm nga njerëzit tjerë,të kulturave të ndryshme, ideve dhe vlerave.

Iam Power është Një Klub anëtarët e të cilit janë, të kujdesshëm, të sjellshëm, miqësor, me mendje të hapur, dhe të vërtetë.

Iam Power është Një Klub anëtarët e të cilit janë të mëshirshëm, jo jykues; që kuptojnët,e jo kritike;që pranojnëe nuk  dënojnë.

Iam Power është Një Klub për  "fituesit", jo Qaramanët.

Iam Power është Një Klub për njerëzit të cilët marrin përgjegjësi për atë që ndodh në jetën e tyre, në vend të fajësojnë të tjerët, ose "drejtojnë me gisht nga të tjerët".

Iam Power është Një Klub për njerëzit që janë të lirë të "emocionuar" dhe jo me"mendime të qelbura".

Iam Power është Një Klub për njerëzit me besimin në vetë, nderim të lartë  dhe një imazh pozitiv për vetë.

Iam Power është Një Klub anëtarët e së cilit kanë ëndrra dhe duan për të arritur ëndrrat e tyre.

Iam Power është Një Klub për njerëzit që kanë, ose që kërkojnë të kenë, paqe të brendshme, gëzim dhe lumturi.

Iam Power është Një Klub për njerëzit që duan të gëzojnë një nivel në rritje të sigurisë, vetëdijes,diturisë dhe ndërgjegjes.

Iam Power është Një Klub për njerëzit që duan të kenë ndjenja të thella dhe të vërteta të përmbushjes dhe kënaqësisë.

Iam Power është Një Klub  për njerëzit që duan një nivel të suksesit material.

Iam Power është Një Klub për njerëzit që duan një nivel të ndriçimit shpirtëror  dhe vetë-realizimit.

Iam Power është Një Klub për njerëzit që duan të mësojnë se si të përdorin ligjin e tërheqëse dhe të shfaqin ëndrrat e tyre.

Iam Power është Një Klub për njerëzit që duan prosperitet dhe bollëk në çdo fushë të jetës së tyre.

Iam Power është Një Klub për njerëzit që duan të jenë, bëjnë dhe kanë çfarëdo që dëshirojnë.

Iam Power është Një Klub për "ata që shkojnë dhe e marrin", njerëzit me iniciativë, të cilët janë të frymëzuar, dhe që pëlqejnë të mësuarit dhe rritjen.

Iam Power është Një Klub për njerëzit që në thelb duan të jenë të lumtur, të shëndetshëm dhe të pasur.

Iam Power është Një Klub për njerëz që buzëqeshin dhe qeshin ... shumë!

Iam Power është Një Klub për njerëzit të cilët vallëzojnë  dhe këndojnë (ndoshta vetëm pak!), Dhe nuk e marrin veten apo jetën shumë seriozisht.

Iam Power është Një Klub për njerëzit që ndjekin lumturi e tyre.

Iam Power është Një Klub për njerëzit që janë të aftë për të mësuar, për tu trajnuar, dhe kanë një ndjenjë të brendshme të përulësisë.

Iam Power është Një Klub që ka anëtarë nga çdo sferë e jetës, profesionit, besimit fetar, kulturës, ku ngjashmeria midis të gjithë anëtarëve janë qëndrimet e tyre pozitive dhe të dashura.

 

Qëllimi I Iam-Power është që mjetet të cilat grumbullohen nga antarësimet të ju kthehen antarëve dhe shoqërisë në forma të ndryshme!

Qe të procesoni si kandidat i mundshëm për trajnime në Iam-Power

Me shkruani ne email mimoza88@yahoo.com

ose ne viber 38976256899

Shihemi ne Suksese

Mimoza Thaqi

Themeluse e Iam-Power

Tetovë 10 Shtator 2016