ZOTI u pergjigj: TE GJITHE JU ME KENI KEQKUPTUAR!

Edhe pak i bej 44 vite ne kete relitet te quajtur jete ne kete PLANET... nje lloj PLANI... i kujt?
Gjithnje vezhgoja se dicka nuk eshte ne rregull me menyren si jemi te programuar te jetojme... nese ishe kunder turmes te quanin te cmendur.....nese kundershton masen e programuar nga traditat, religjioni, shkollimi te sulmojne ne menzyrat me cnjerezore te mundeshme.... te programuar ne menyre te persosur qe te mos ZGJOHEN nga HIPNOZA shekullore ne kete PLAN-ET.
Pse duhet te bejme ate qe kane bere paraardhesit tane... pse duhet te ju bindemi mesimeve te dala mode... pse nuk duhet te jemi te hapur drejt njohurive te reja?
Pse duhet te ngecemi ne gjithe kete genjeshter?
Nese sulmon fetaret ata te vrasin ( sdi cfare programi eshte ky qe te vrasish tjetrin pse nuk do te mendoj si nje dele?) Religjioni duhet te na beje njerez te mire e jo te coroditur?
Pse eshte keshtu?
Nese flet kunder Shen Terezes te vrasin te krishtert dhe "intelektualet"... nese flet kunder traditave limituese te Islamit te
shkaterojne jeten "besimtaret"...

Nese fiton Çmimin Nobel je i respektueshem ne kete planet!

Çfarë është çmimi nobel? Ka mare emrin nga Alfred Nobel personi qe zbuloi dinamitin, me te cilin me lehte shkaterojme njeri tjetrin?

ZGJOHENI, ZGJOHENI ZGJOHENI!

Çfarë është ZGJIMI?
ZGJIMI - eshte te kuptuarit se kemi jetuar ne nje trillim te vete identietit dhe kemi shtremberuar te verteten.
David Icke
Kuptoni se në çfarë iluzioni keni jetuar!

Cfare jemi duke bere?
Ku jemi duke shkuar?
Cfare jemi duke i bere vetes?
Kur do te Zgjohemi?
Do te Zgjohemi kur do te na Zgjojne... kur te jete teper vone per tu integruar me ENERGJITE qe vijne ne bote- apo te fillojme qe tani te kemi mendjen e hapur per cdo gje por te mos lidhur per asgje!
Ka te drejte shume Donald Walsh ne librin Bisedat me Zotin, kur e pyet Zotin nese do te ishte nje mesazh qe do ta drejtoje tek njerezit cili do te ishte ai.
ZOTI u pergjigj:
TE GJITHE JU ME KENI KEQKUPTUAR!

 

"Mos punoni për mendjen tuaj, bëj mendjen te punoje për ju."
- David Icke, The Biggest Secret: Libri që do të ndryshojë botën

"Askush nuk udheheq nese askush nuk bindet"
“No one rules if no one obeys” 
― David Icke

"Burgu më i madh ku njerëzit jetojnë është frika çfarë mendojnë të tjerët."
- David Icke

 

Mos jeni druri apo gjithe pyelli, jeni i cmenduri, kokforti, idioti ne dhome, le ti lekundin mendjet grupore nga ju, lejoni te turperohen nga ju, te hidherohen me ju, ata do te quajne me emra te ndryshem dhe ju duhet ti lejoni ato, lejoni ato te ju tallin, te drejtojne gishtin nga ju, le te qeshin. Jeni rezistent ndaj perqeshjeve se tyre, buhuni ushqimi i talljeve te tyre, jeni deshtimi madheshtor ne syte e tyre. Tigri nuk humbet gjumin nga opinioni i deleve. Ec perpara beju pengesa e normalitetit te tyre.. ato do te duan ato do te ken frike nga ju dhe ATA DO TE DONIN TE ISHIN JU. David Icke.