Sot dua te ndaj me ju nje perberes kyc per Suksesin.

Sot dua te ndaj me ju nje perberes kyc per Suksesin.
Nese deri me sot akoma nuk keni manifestuar parate apo jeten qe doni ka nje dicka per te cilen une besoj se eshte nje element te cilin shumica nuk e perfillin.
Ne rrugen time per sukses ne para le ta marrim kete pjese...
asnjehere nuk kam patur lakmi per parate... asnjehere nuk ju kam dhene energjine atyre... gjithnje punoja te me shoh Zoti dhe jo njerezit... gjithnje besoja se parate vijne si shperblim nga Krijuesi i gjithckaje... gjithnje e dija se nese jap sherbimin e duhur dhe dua te ndihmoj sa me shume njerez edhe nevojat e mia personale do te mbuloheshin. Gjithnje punoja qe me partneret ne biznes te jem e sinqerte dhe e rregullt... Ka kohera ne biznes kur gjerat nuk shkojne si duhet por ato kohera jane qe te na mesojne neve te ritemi, te vleresojme veten tone, te vleresojme origjinen tone, te vleresojme aspektin njerezor ne ne. Te vleresojme dhe testojme njerezit me te cilet kemi maredhenje cdo dite, a jane edhe ata te prirur ti tejkalojne sfidat dhe a ka ne ata elementin njerezor apo vetem ate lakmitar. Ne kete rruge te gjithe keto karakteristika dalin ne shesh dhe njeriu qe punon qe te jap vlere te madhe shoqerise ai gjithnje shperblehet. Fokusoheni te jepni sa me shume ate qe keni dhe nuk shpenzohet asnjehere ajo eshte vlera juaj, ajo eshte vlera qe ju do ta jepni per veten dhe shoqerine ne pergjithesi. Leni anesh lakmine... eshte vlere e ulet dhe do te mahniteni me rezultatet <..

IMG_20160503_210816.jpg