A presim te vijne alienet te na mesojne?

Per te vegjelit themi, mos mos e deno se ai nuk e di!
Po ne e mendojme valle veten te rritur?

Kush te mos na denojne neve qe nuk e dime?

Kush e din se ne nuk e dijme?

Kush na kupton edhe pse ne nuk e dijme?

A na denon valle ai qe e di se ne nuk e dime?

A duhet te denohet ai qe nuk e di?

A di nje femije i rritur pa dashuri cfare eshte dashuria?

A di nje i rritur i ritur ne roberi cfare eshte liria?

A e di i ai qe mendon veten te lire se eshte ne roberi?

A e di ai qe mendon se di se nuk di ate qe nuk e di?

Cfare ne nuk dime?

Nuk dime sepse kemi harruar kush jemi?

Nuk dime sepse kemi haruar te degjojme zemren!

Nuk dijme sepse jemi programuar gjithe jeten qe te mos dime!

Jemi prgramuar gjithe jeten qe te dime vetem ate qe ATA duan ne te dijme.. te shkollohemi dhe te degjojme te riturit ti repsektojme ato dhe te marrim si ligj fjalen e tyre... duke mos na lejuar edhe te mendojme se cfare thote zemra jone!

Tani nese te riturit nuk e kane ditur... edhe ne te riturit tjere akoma nuk e dime dhe te njejten e percjellim te gjeneratat tjera...

Do te vijne alienet te na mesojne?

Se nuk duhet me te shkaterojme veten tone?

Se duhet me te kemi kuptuar se cfare eshte ferri me gjithe vuajtjet, genjeshtrat, trillimet, mashtrimet, zhgenjimet qe perjetuam ne jeten tone!

Se duhet te kthehemi dhe te pyesim zemren tone!

 

Se fundja vertete e verteta gjithnje mbisundon!

Dhe se me energji te ulta vertet jeta me nuk shkon!

Ne kete menyre ne falim veten per trillimin, iluzionin dhe gjithcka qe krijuam deri me sot!

Dhe fokusohemi ne energjite e larta te dashurise, faljes, motivimit, inspirimit, gezimit, sinqeritetit, nderit dhe keshtu shpetojme veten tone duke shpetuar keshtu edhe boten tone!