Pse ne kete bote do te brengoseni se cfare te tjeret mendojne!

Pse ne kete bote do te brengoseni se cfare te tjeret mendojne, le te mendojne ate qe mendojne le te jene ato qe jane, dhe ti mund te jesh kush ti je. 
Dhe kur te jesh kush ti je apostafat ti i lejon te tjeret te bejne te njejten!
Edhe nese e marrin kete leje ose jo kjo eshte perseri zgjedhje e tyre... dhe ata sduhet te bejne asgje!
Eshte koha qe ti veni ne dyshim TRADITAT!
Eshte koha te pyesni veten pse ndiheni te obliguar te beni disa gjera te caktuara e jo disa te tjera?

Eshte koha te dridhni gjerat!
Nuk ka me vend qe thjesht te shkoni me levizjet!
Me qellim qe te pershtateni me energjite e shpejta qe pershkojne planetin tone!
Ju duhet te jeni te gatshem te beni ca pune!
Duhet te jeni te gatshem te hiqni dore nga gjerat qe nuk ju sherbejne juve!
Jeni te gatshem te merrni pronesine e jetes suaj, vendimeve te juaja dhe rezultateve te juaja!
Kur te beni keshtu mund te krijoni dicka te bukur <!!!

Do te krijoni dicka magjike, dicka qe asnjehere me pare se keni veshtruar.
Por nese vec keni krijuar arsyetimet qe permbajne fajesime per njerezit tjere te perfshire!
Ju se lejoni veten te riteni!
Eshte koha te largoni te tjeret nga grepi :) ku edhe ju jeni ngjitur <3
Qe ju te jeni personi qe po beheni!
Eshte koha te hiqni dore dhe te lejoni veten te çelni dhe te lulezoni!
Dhe ju nuk mund ta beni kete vetem duke perseritur hapat e vjeter perseri e perseri!
Vetem per te ju a bere jeten te tjereve te rehatshme!
Le te jene te parehatshem!
Dhe lironi veten nga parahatlleku i tyre perderisa ju zgjidhni te ndritni jeten tuaj me ndricim si asnjehere me pare!
Ky eshet nje mesazh per ju
dhe ne ju mbeshtesim juve!
Kjo eshte e gjitha