Iam-Power, Kursi i Mjeshtrimit te Suksesit 2016

Pershendetje  me poshte ju shfaqim Permbajtjen e Kursit te Mjeshtrimit te suksesit ne Iam-Power.

Trajnimet tona jane te ndara ne 4 Nivele.

Niveli I Trajnimi-Baze (Bronze-Foundation) 99 Euro per 1 vit

Udhetimi juaj fillon këtu! Kursi i Mjeshtrimit të Suksesit Niveli I. Ky Nivel është themeli I trajnimit në Iam-Power. Ju nuk mund të ndërtoni lartë nëse themeli nuk është I fortë!

Permbajtja:

Trajnime Online, ne audio, libra, video dhe testim i njohurive te nivelit I.Ne total 99 materiale per studim nga shtepia.

Niveli II Trajnimi - Me Pervoje (Silver-Experienced) 199 Euro per 1 vit

Kursi i Mjeshtrimit të Suksesit Niveli II vazhdon udhëtimi juaj te ndiheni mirë tani dhe të krijoni realitetin tuaj. Zbuloni esencën për Ligjin e Tërheqjes, Sistemi i pasurimit, Programe të caktuara për përcaktim të qëllimit, Zbuloni arin brenda jush dhe krijoni atë në botën e jashtme!

Permbajtja:

Trajnime Online, ne audio, libra, video dhe testim i njohurive te nivelit II.Ne total 199 materiale per studim nga shtepia.

 

Niveli III Trajnimi i Avancuar ( Gold Advanced) 399 Euro per 1 vit

Tani që ju keni zotëruar ndjenjë të mirë, Kursi i Mjeshtrimit të Suksesit Niveli III ju merr në programin për shfuqizimin e negativitetit. Udhëtimi juaj i suksesit vazhdon me Nivelin III, ku ju do të mësoni se si njerëzit e suksesshëm trajtojnë problemet e tyre, si të lironi veten nga ajo që nuk ju lejon të arrini sukses. Konferenca javore online, Seminaret falas. Grupi sekret online ku çdo ditë gjeni motivimin dhe hapin tuaj të ardhëshëm logjik!

Permbajtja:

Trajnime Online, ne audio, libra, video dhe testim i njohurive te nivelit III. Ne total 399 materiale per studim nga shtepia, te cilat shtohen dita dites, 4 seminare falas gjate nje viti me trajnues nga SHBA, Holanda, Zvicra dhe vende te tjera te botës.

Niveli IV Trajnimi Elitë ( Platinium Elite) 999 Euro per 1 vit

Niveli 4 në këtë nivel janë materiale të avancuara të cilat shpalosin Parimet e Iam Power dhe I vendosin ato në nivelin e frekuancave të AND suaj! Kurr ju të keni arritur në këtë nivel fuqia e manifestimit do të jetë më e lehtë dhe më e thjeshtë!

Permbajtja:

Trajnime Online, ne audio, libra, video dhe testim i njohurive te nivelit IV. Ne total 509 materiale per studim nga shtepia, te cilat shtohen dita dites, 4 seminare falas gjate nje viti me trajnues nga SHBA, Holanda, Zvicra dhe vende te tjera te botës.

1.    Materiale të avancuara për arritje

2.    Fshehtësitë e Komunikimit, Shitjes dhe Marketingut!

3.    Testim ne fund te vitit për marjen e certificates për Arritje ME TE CILËN JU zgjeroni edukimin tuaj dhe bëheni I aftë dhe professional në biznesin tuaj apo karierën!

4.    Në këtë nivel ju keni mundësinë të fitoni 4000 euro sepse kur lartësoheni në këtë nivel keni 10 antarësime falas për nivelin 3 dhe të njëjtat mund ti shisni për persona të tjerë të cilët ju do ti inkurajoni të na bashkeëngjiten osi ti shfrytëzoni për veten tuaj për 10 vitet e ardhëshme të jeni pjesë e Iam-Power pa paguar më antarësimin 1 vjecar prej 399 Eurove, dhe kjo ofertë është vetëm një herë.

5.    Trajnimi  Ndërmarësi Milioner ( cmimin në gjuhen angleze 2500$ dhe përmabn sekretet që vetëm 1% e njerëzve në botë I përdorin)

6.    Vetë Çlirimi

7.    Kuptimi I energjisë dhe dimensioneve të tjera të energjisë!

 

Qëllimi I Iam-Power është që mjetet të cilat grumbullohen nga antarësimet të ju kthehen antarëve dhe shoqërisë në forma të ndryshme!

 

Qe të procesoni si kandidat i mundshëm për trajnime në Iam-Power,
Dergoni keto dokumentacione ne email mimoza88@yahoo.com.
Leternjoftimin e skenuar
Email adresen
Nr e telefonit
Dhe cilin Nivel te Trajnimit e keni zgjedhur qe te ju dergojmë faturën përkatëse!

Shihemi ne Suksese

Mimoza
Thaqi

Themeluse e Iam-Power

Shtator 2016