A keni në Zemrën tuaj akoma trishtimin?

Ju rikujtoj, jane kohera kur Planetit Toke i leshohet vala e 3 e drites, dhe jane kohera ndryshimesh te medha energjetike ne kete planet te bukur ku ne jetojme. Ndoshta juve ju duken te cuditshme keto qe une i shkruaj por une jam ne studim te thelle te ketyre fenomeneve qe per gjithe Universet jane te zakonshme e per ne te panjohura. Ndoshta ju ndjeni se dicka e madhe eshte duke ndodhur por nuk e dini se cfare eshte, sa me shume te keni mendjen e hapur aq me lehte do te perballoni cdo gje qe do te ndodh dhe eshte duke ndodhur. Dituria e zemres suaj do te hapet dhe ju do te kuptoni cdo gje.

Pyetni veten cfare ndjeni per njerezit qe ju ben dicka qe juve nuk ju eshte dukur e mire? Nese ndjeni se ata persona duhet te meritojne denimin, kjo dtth se zemra juaj ende nuk e ka njohur diturine e thelle te saj. Duhet zemra juaj te ndjej per ata se ata jetojne te lumtur dhe kane jete te mire vetem keshtu ju i keni falur ata. Dhe ju do te jeni te hapur per diturine e zemrse suaj... sepse zemra njeh vetem gjuhen e DASHURISE...

A keni në Zemrën tuaj akoma trishtimin? Nëse po kjo paraqet ndarjen tuaj nga dashuria e vërtetë e Zotit, Zemra juaj eshte si busull lejoni atë të ju udhërëfejë drejt dritës suaj.

Kam mësuar se në jetë do të ketë turbulenca, ato nuk do të zgjatin shumë por disa minuta të jetës tënde do ti marrin...në vend se të fokusoheni në këto dhimbje kthehu nga vendi i vërtetë dhe thuaj: Krijuesi i Universit është Pilot i Planit Tim. Zoti madhërishëm i drejton hapat e mi dhe asnjë formë e armatimit botëror nuk do të prosperoj që të më merr lumturinë e arritjes së qëllimit im.


Vertet jemi me fat qe jetojme ne keto kohera sepse do te perjetojme lulezimin e vertete te planetit tone. Jeni falenderoues e mirenjohes per cdo gje qe keni dhe jeni te hapur per cdo gje qe doni. Ju mund te keni, jeni dhe beheni gjtihcka dhe cdo gje qe ju deshironi. 
Me driten e zemres jemi ne kontakt. 
E juaja Mimoza