A eshte lehte te hapesh rruge aty ku askush nuk ka ecur me pare?

A eshte lehte te hapesh rruge aty ku askush nuk ka ecur me pare?
Cfare eshte ajo qe na ben te mos lodhemi asnjeher gjate hapjes se kesaj rruge?
A eshte lehte te mesohemi te jemi te ndershem, te sinqerte, te dashur, te suksesshem?
A eshte lehte te jemi njerez me Integritet, me Respekt, me Vetebesim?
A eshte lehte te mesohemi te jetojme jeten e duhur?

A eshte lehte te jesh nje FITIMTAR?

A eshte lehte te jesh edhe I mire edhe te arrish sukses?


Une them PO- VETEM DUHET TE VENDOSNI!
Sepse SUKSESI ESHTE NJE VENDIM PER ME TEJ!

Ne seminarin TI MERITON SUKSESIN ne PRISHTINE ME DATE 17 Shtator 2016

Nje FITIMTAR SHEKI USEINI do te ndaj historine e tij me ne!

Jeni rregjistruar ne Seminar por akoma nuk keni VENDOSUR a do te merrni pjese?

 

Te dashur Fitimtare
Nese jeni rregjistruar ne Seminar, qe te keni vendin tuaj te sigurte,
duhet te konfirmoni ardhjen tuaj ne emai mimoza88@yahoo.com
nese jeni antare ne Iam-Power vetem email se do te merrni pjese,
nese jeni pjesmares me ane te fletpageses e konfirmoni ardhjen,

nese nuk do te konfirmoni emri juaj nuk do te figuroje ne liste,
dhe perparesi hyrje do te kene ata qe jane ne liste,
nese do te keni fatin dikush qe eshte ne liste te mos vije
do te keni fatin te gjeni ulese bosh interesimi eshte i madh
e vendet jane te limituara..
Ju falenderojme qe vertete keni krijuar shprehi te
mrekullueshme lidhur me pergjegjesine personale
dhe kur ju rregjistroheni ne Seminar e konfirmoni ardhjen,
tregoni nje nivel te larte te Integritetit dhe respektit
per klubin tuaj te FUQISE dhe vetes suaj.

Shihemi ne seminar dhe ne lartesite e suksesit.
E juaja Mimoza Thaqi

Pasi te keni derguar fletepagesen, ju konfirmojme per vendin tuaj,
perparesi kane ata qe kane paguar paraprakisht, prandaj nese jeni
nje person qe do sukses VEPRONI TANI.