Mendjet e medha e dine se nga ku vjen furnizimi.

Kur eshte njeriu me i Lumtur?
Kur eshte ne proces te realizimit te nje endrre te vlefshme- Kevin Trudeau

Qe dtth une jam shume e lumtur sepse po realizoj nje ender shume me vlere!

Dhe ajo eshte vertete e pamundura te behet e mundur.

Kur njerezit jane duke kuptuar nje nga nje se sa e rendesishme ne jete eshte te investosh ne vete- sepse vetem ashtu KAMATA eshte e palimituar.

Kur te kuptojne se per gjithcka duhet te kursejne por asnjehere per veten e tyre.
Kevin thote... nese ke fituar dicka dhe ke para per te investuar, perseri investimi me i mire eshte ne vete.

Mendjet e vogla mendojne se Iam-Power e kam per perfitime materiale... Mendjet e medha e dine se nga ku vjen furnizimi. Ne Iam-Power ju investoni per veten tuaj <3 
Nese ndonjeri nga ju do te kishte guximin dhe kembenguljen qe me kane perfshire mua per 7 vite rradhazi qe te krijoj nje vend ku do te bashkohen njerez te JASHTEZAKONSHEM, ku pervec se investoj cdo dite ne para per kete iniciative te ec perpara, une investoj kohen time te cilen po ta kisha investuar ne nje biznes fitimprures do te kisha sot MILIARADA te pashpirt.
Iam Power eshte MISION, eshte REVOLUCION... eshte ARDHMERIA... eshte LIRIA nga cdo sistem kontrollues.