Si të drejtoni biznesin tuaj pa e lënë punën tuaj

 

Si të drejtoni biznesin tuaj pa e lënë punën tuaj

Ju mund të mendoni se a është e mundur e gjitha kjo, por ajo është. Ju vetëm duhet të ndërmerrni veprimin e duhur.

Këshilla jonë do të jetë shumë e dobishme për ata që ëndërrojnë për të filluar një biznes, por ju mungojnë idetë se me çka duhet filluar.

"Ka një sipërmarrës tani i cili është i  frikësuar për vdekje, duke bërë justifikime, dhe duke thënë:" Nuk është koha e duhur ende. " Nuk ka gjë të tillë si koha e duhur. Unë mendoj, eja, e provoje shansin, dhe filloni menjëherë biznesin tuaj "

Kevin Plank, CEO në Under Armour

Hapi i parë mund të jetë i vështirë, por kjo është krejtësisht normale. Duke qenë të frikësuar për pasigurinë dhe duke marrë rreziqe nuk është diçka për t'u turpëruar, por mos e lejo frikën të të dëmtojë. 

- Mos prisni për kushte ideale

Çfarë ju e konsideroni si momenti i duhur për të filluar një biznes, ndoshta nuk do të vijë asnjëherë. Ose ju mund edhe ta humbasni rastin. Dhe ju nuk keni nevojë që ta leni punën tuaj ose të rrini atje duke pritur për ndonjë krizë që do të shtynte për të filluar biznesin tuaj. Ndërmerrni  veprimin që sot!

- Investoni një pjesë të pagës tuaj në biznesin tuaj

Ju mund shpenzonirrogën tuaj përhipotekë, pushime, apo në kontribute në fondin e pensionit; por shumë biznesmenë e pranojnë se duke përdorur një pjesë të pagës së tyre si një kapital fillestar për bizneset e tyre ka qenë sekreti i suksesit të tyre si sipërmarrës.

-          Çlirohuni nga ajo që ju rëndon

Ky rregull vlen për të dyja si aktivitetet dhe njerëzit që nuk bëjnë asnjë të mirë për ju. Ndaloni të rrini ulur para televizionit pas punës, ose të rrini bashkë me njerëz që ankohen dhe përtacë. Bëni një listë të të gjërave se ku eshpenzoni kohën dhe energjinë për çdo ditë. Ju do të mbeteni i habitur se sa kohë të lirë keni në dispozicionin tuaj për të drejtuar një biznes.

 

-          Naloni së  kërkuari miratim

Njerëzit në jetën tuaj (madje edhe të dashurit tuaj) nuk janë gjithmonë në gjendje të kuptojnë dhe të vlerësojmë atë që ju dëshironi. Por kjo nuk është një arsye që të hiqni dorë (dorëzoheni)! Ka shumë shembuj të njerëzve gjatë rrjedhës së historisë që kanë arritur një sukses të jashtëzakonshëm, pavarësisht nga mendimet e të tjerëve. Ajo që ka rëndësi është që ju të përqëndroheni në qëllimet tuaja.

Mos u fokusoni shumë në gjëra të vogla

Është e vërtetë se gjërat më të mira janë ndërtuar prej atyre të vogla. Megjithatë, dredhia është që të filloni me ato të përgjithshme (konceptet, kontaktet, promovimi, etj), dhe lërini detajet më të vogla për më vonë (si ngjyra e vizit kartave apo çfarë kravate të vejmë për atë takim biznesi).

Nëse ju doni të filloni biznesin tuaj, por dyshoni çfarë fushe të zgjedhni, Kompania Global INTERGOLD, biznesi i floririt është një alternativë e mirë. Duke ofruar një produkt luksoz dhe të ardhura të larta në mesin e përfitimeve tjera, të ardhurat janë të garantuara; dhe pasi ajo mund të bëhet online, biznesi i floririt në mënyrë të përkryer mund të përshtatet me punën tuaj.

Kjo është ajo që klientët mendoni për kompaninë:

"Unë jam një biznesmen tradicional. Unë punoj në disa drejtime, duke përfshirë minierat e arit në Lindjen e Largët, industrinë e pasurive të patundshme, dhe dy fushat e tregtisë me shumicë dhe pakicë. Por unë i jap përparësi kompanisë Global INTERGOLD,  sepse asnjë nga bizneset e mija mund të më japin të paktën 480% në vit. Dua të theksoj se unë nuk kam lënë biznesin tim tradicional, dhe se unë kam kohë, energji, dhe, më e rëndësishmja, ambicie të mjaftueshme për të punuar gjithashtu me Global INTERGOLD! "  Maria Moreva, një klient nga Rusia

Nese doni me shume informacione na kontaktoni ne Viber: 38975256899 ose rregjistrohuni ne formen me poshte.

Emri dhe Mbiemri *
Emri dhe Mbiemri