Ne ju dëshirojmë nje fillim madhëshorë të viti 2017, një periudhë vendimtare për sipërmarrje të reja!

 

Ne ju dëshirojmë nje fillim madhëshorë të viti 2017, një periudhë vendimtare për sipërmarrje të reja!

 

“Floriri është monedha më e shtrenjtë. Ktheje kohën tuaj në flori”

 

Si të arrish sukses për një vitë kohorë?

 

Fillo me…

 

Nje vitë është e mjaftushme për të filluar dhe për të zhvilluar biznesin tuaj deri sa të ju sjell 7.000 euro për një muaj. Dhe ky nuk është në të vërtetë limiti.

 

Si të mos e humbeni kohën tuaj? Si të ja filloni përseri me punë, pas pushimeve? Këtu keni disa këshilla të dobishme!

Ka 8.760 orë në 365 ditë.

Një person flen mesatarisht 2920 orë në vitë!

Rreth 912 orë ose më shumë janë shpenzuar për vetë-kujdesin.

Aktivitete të reja, si fluturimet, që marrin rreth 730 orë.

Jo për tu përmendur të ushqyerit, e cila merr 1,095 orë të kohës sonë.

Ne gjithashtu ju rekomandojmë që të mos shpenzoni më pak se 1.278 orë me të dashurit tuaj.

 

Tani, le të llogaritim

 

Zbresim 6.935 nga 8.760.

Ju do të keni për 1.825 orë për të shpenzuar në arritjen e qëllimeve tuaja.

Me pak se ju keni nevojë për të fjetur dhe dy herë më shumë sa që ju duhet për vetë-kujdes.

Dhe sigurisht, të gjithë dëshirojmë disa orë të mbetura për festa dhe pushime.

 

Por si të mos humbim kohen e mbetur? Si të filloni, të zhvilloni biznesin tuaj, dhe të krenoheni me rezultatet e tuaja në fund të vitit?

 

Vendosni qëllimet. Arritjen e tyre.

 

Për të shkuar përpara është një vendim që duhet marrur vetë.

 

Por ne mundemi të ju ndihmojmë të bëni këtë në 2017-në.

 

Le ta fillojmë me një hap të vogël.

 

Merrëni një fletore dhe shkruani planet tuaja tani. Kjo është di çka që të gjithë duhet ta bëjnë

 

Për shembull, shkruani 3 qëllime që doni të i përmbusheni gjatë 2 javëve të para të vitit të ri; siç janë regjistrohuni për të ndjekur leksione të gjuhës angleze, duke bërë një listë të 100 klientëve të mundshëm për tu kontaktuar, për të porositur kartela biznesi, etj. Çdo gjë qe mund të ju sjellë më afër qëllimeve të juaja dhe të ardhurave më të larta.

 

Hapi tjetër është që në fakt ti arrini këto qëllime. Pasi që ti arrini, i njejti process përsëritet.

 

Në këtë mënyre ju gradualishtë dhe lehtasi zhvilloni biznesin tuaj, zgjeroni strukturën tënde dhe i rriteni të ardhurat tuaja.

 

Koha është një burim çmuar dhe i kufizuar. Shpenzo këto 1.825 orë me mençuri dhe duke e kthyer kohën tuaj në flori!

 Rregjistrohu per me shume informata:

Name *
Name