Kush është Kevin Trudeau?

Kush është Kevin Trudeau?

Dhjetëra miliona njerëz në mbarë botën e njohin Kevin si autor i shumë librave.

Libri më i kërkuar i Kevin-it është

KURAT NAYRALE QË ATA NUK DUAN QË JU TI DINI

Duke shitur mbi 50 milion libra dhe u bë një

New York Times #1 autori më i shitur

Ai është i njohur në disa qarqe si MBRETI i informacionit

Ai ka prodhuar dhjetëra infomacione që janë parë në gjithë botën.

Ai ka luftuar dhe ekspozuar me të madhe farmacinë për ne për vite me rradhë.

Përmes librave të tij ai ka ndihmuar numër të pallogaritur të njerëzve të humbin peshë dhe të gëzojnë një jetë të

shëndetshme

Ai ka qenë gjithmonë dhe mbetet një avokat i fjalës së lirë

KEVIN NUK MUND TË DAL NGA BURGU VETË

AI KA NEVOJË PËR NDIHMEN TONË…TANI

NE TË GJITHË DUHET TË I NDIHMOJMË KEVIN-IT, NE NUK KEMI ZGJIDHJE TJETËR

Nëse keni shikuar lajmet ju e dini se qeveria po gjuan larg,

Një nga një, të drejtat tona kushtetuese.

Në qoftë se ne të gjithë qëndrojmë duarkryq dhe lejojmë që ata të ju marrin të drejtën tuaj për

"LIRINË E FJALËS", ajo nuk do të jetë aty kur ju keni nevojë për të.

Më keq akoma, ajo nuk do të jetë atje për fëmijët tuaj dhe nipërit tuaj,

Pastaj kur ata fillojnë të marrin të gjithë pjesë tjeter të të drejtave tuaja, juv nuk do të ju

lejohet të thoni asgjë në lidhje me të tek askush, sepse ajo do të jetë kundër ligjit për të folur.

Pjesa tjetër e të drejtave tona kushtetuese, do të rrëzoheni si një pirg në domino, një në kohë.

ÇFARË ËSHTË SAKTËSISHT LIRINË E SHPREHJES?

Kjo është e drejtë, e garantuar me amendamentin e parë të Kushtetutës së Shteteve të Bashkuara,

të shprehin BESIMET dhe IDETË të pa kufizuara.

Nuk ka pasur kurrë një kohë më të përshtatshëm për ne si qytetarë të Shteteve të Bashkuara

Për të luftuar për të drejtën tonë për LIRINË E SHPREHJES.

PSE?

Kevin Trudeau ka një profil shumë të lartë si në SHBA ashtu edhe ndërkombëtarisht.

Ne mund të përdorim profilin e tij të lartë si një platformë nga e cila ta nisim luftën tonë.

Dhe për të luftuar ne duhet, para se ata nuk do na lejojnë për të luftuar më,

edhe lufta bëhet e paligjshme.

Ja se si ju mund të bashkoheni me ne dhe të na ndihmoni të luftojmë.

Ne do ta përdorim një strategji shumë të suksesshme ushtarake të quajtur

SHOCK AND AWE.

Gjatë 30 ditëve të ardhshme ne do të SHOKOJMË Shtëpinë e Bardhë me

Miliona tweets, miliona e-mail dhe me tonelata të letrave fizike.

Asgjë nuk ka ndikim si dhjetëra kamionë postar me tonelata letra.

Kjo do të bëjë një spërkatje të madhe.

Kjo do të jetë një lëvizje që se ka parë askush kurrë më parë.

Nëse bëhet siç duhet ajo do të shpëtojë Lirinë tonë e të drejtave të të folurit

Ja se çfarë mund të bëjmë për të ndihmuar

#1 Lexoni letrat e mëposhtme

Letra e Kevin-it dërguar Presidentit Trump (Kliko këtu ta shkarkoshë)

Letra nga Ed Foreman (Kliko këtu ta shkarkoshë)

Lexo arsyen e burgosjes së Kevin-it nga fjalët e tij (Kliko këtu ta lexoshë)

Duke filluar nga sot dhe për 30 ditët e ardhshme bëni sa më shumë këto që vijojnë sa ju të keni mundësi dhe

bëjeni atë shumë herë në ditë.

#2 Duke përdorur të gjitha llojet e mediave, dërgo këtë faqe adrese.

www.kevintrudeau.com tek sa më shumë njerëz të mundeni

#3 Shko tek www.Whitehouse.gov/contact Shkruje një letër me fjalët e tua

Advokaci për lirimin e Kevin Trudeau-së dhe ta dorëzojnë atë me anë të formës së tyre në internet

#4 Dërgoni letra sa më shumë kopje në ditë aq sa mundeni për 30 ditë, në adresen më poshtë. Për çdo letër Qeveria e

kalkulon si 100 njerëz të tjerë besojnë të njëjtën gjë, por thjesht nuk ka marrë kohë për të shkruar. Pra, çdo letër

është e rëndësishme. Ajo ka një ndikim shumë të fuqishëm.

(kliko këtu ta shkarkoshë letrën)

President Donald J Trump,

The White House

1600 Pennsylvania Ave N W

Washington

DC 20500

 

President Donald J Trump

Trump Tower 725,

5 th  Avenue

New York

NY 10022

President Donald J Trump

Mar-a- lago Club

Palm Beach

Florida

FL 33480

#5 Dërgoni tweet-a për çdo ditë tek Presidenti Trump. Kliko këtu për Tweet ose

mesazhë @realDonaldTrump dhe @POTUS gjthnjë përdore #FREEKEVINTRUDEAU në tweet

#6 Dërgoni për për çdo ditë mesazhë në Instagram www.Instagram.com/realDonaldTrump

#7 Dërgoni për për çdo ditë mesazhë në faqen e tij të Facebook-it www.Facebook.com/DonaldTrump

#8 Telefono Shtëpinë e Bardhë për çdo ditë dhe lëreni një mesazhë për Presidentin që ta lirojë Kevin Trudeau.

Numëri është: 202-456- 1111

#9 Bëni këto gjëra sa më shpeshë që të mundeni gjatë 30 ditëve të ardhshme.

#10 Kliko këtu për mbështetjen tuaj Kevin Pledge Kit. Ju do të merrni shabllone dhe përditësime ekskluzive.

Duke marrë një veprim të tillë të menjëhershme dhe masive ne do të shpëtojë të drejtën tonë për Lirinë e Shprehjes

PS: Kjo nuk është e detyrueshme për ata që nuk mund ta përballojnë atë.

Shko tek www.KTLegalDefense.com dhe bëni çfarëdo kontributi që mundeni

Ajo do të vlerësohet