Ndërto Mendimet Fito Flori- Tirane

Date 18. Shkurt 2017

E Shtune

Vendi: Tirane ( adresa do te ju dergohet pasi te regjistroheni)

Ora: 17:00-20:00

RREGJISTROHU NE FUSHAT NE VIJIM:

Emri *
Emri

 

Fillon fuqia e ndertimit te mendimeve tona drejt suksesit, Iam-Power- Iam Gold vazhdon me rraundin e vazhdueshem te informimit sa i perket Fuqise se Mendimeve tona dhe ndertimit te Jetes sone...Njekohesisht duke ju prezentuar edhe mundesine e fitimit te parave ose floririt nga shtepia.

Cdo Event i Iam Power ka magjine e vete, ju ftojme te merrni pjese ne kete Event kete rradhe ne Tiranen tone te bukur, te cilen duke ndryshuar mendimet tona do ta bejme fuqi te papare deri me sot.

Ne si popull meritojme jete me te mire, jete me te permbushur dhe jete me te lumtur.

Duke filluar nga nje Individ ne kohe kjo eshte e mundur.

Ju ftojme te jeni pjese e ketij Eventi i cili eshte falas per te gjithe. Por duhet te regjistroheni ne linkun ne vazhdim sepse vendet jane te kufizuara, dhe i pari qe regjistrohet ka vendin i pari. Ju falenderoj qe na besoni dhe besoni ne fuqine qe ju jeni.

Prezentimi do te jete ne 3 Pjese

Pjesa 1. Shfaq teknikat me te avancuara te ndertimit te mendimeve konstrutive per jeten, perdorimin e energjise dhe fokusimin e saj.

Prezenton Mimoza Thaqi- Antare ekzekutive e nivelit te 6 ne Global Information Network, Spikere publike profesionale dhe themeluese e klubit Iam Power.

 Pjesa 2. Pjesen teknike te punes nga shtepia per fitim te floririt e prezenton eksperti i Network Marketingut Edmond Rama.

Pjesa 3. Pyetje Pergjigje

Floriri eshte monedha e vertete!