Behgjet Pacolli Njeriu qe mendon ne Permasa te Medha.

Mbreme patem nderin te jemi mysafin ne shtepine e z.President Behgjet Pacolli, pas nje dite pune shume Intenzive me Kongresin e Aleances per Kosoven e Re ai gjeti kohen qe te ndaj ate me ne ne Villen e tij mbreterore. Aty ne mesuam nga pervoja e tij shume mesime qe ne i mesojme ne Iam Power, fjalet e tij vertetonin fjale per fjale vertetesine e aplikimit te ketyre mesimeve. Ne pyetjen a keni menduar ne permasa te medha ai tha kjo nuk arrihet kurre nese ke mendjen e limituar. Ate qe ka bere Behgjet Pacolli mund ta bej secili nese aplikon mesimet ashtu si jane dhe vetem keshtu vendi jone mund te perparoje dhe te jete vend i bukur per rinine tone. Synimi i tij i rradhes ishte te bej Kosoven vend te bukur per rinine Kosovare. Besimi i tij eshte i aplikuar, ai vertet beson dhe ai vertet e ben. Prandaj fjalia qe mu ngulit ne mendje ne Kongresin e AKR ishte kjo Njeriu me vetedije te shendoshe e kupton kete levizje dhe i thot po dhe mbeshtet kete iniciative. Nese i themi po Pasurise dhe bollekut qe na ka dhuruar Zoti i themi po njerezve qe kane ecur kete rruge dhe dine te na udheheqin.
#behgjetpacolli