Ti Meriton Suksesin-Seminar motivues, Flawil Zvicër 14 Maj 2017

Klubi për zhvillim personal "Iam Power", me kerksën e antarëve të mrekullueshëm që jetojnë në Diasporë organizon seminarin Motivues, Ti meriton Suksesin!

Organizator të Seminarit janë Igballe dhe Fazli Krasniqi antarë të nivelit 3 në Iam Power.

Mimoza Thaqi dhe Sheki Useini Në këtë Seminar do të flasin për:

  1. Metoda shumë të lehta që ti shfrytëzoni për të arritur çdo qëllim, në çdo kohë. (Përdorni ato si bëjmë ne dhe asgjë nuk mund t'ju ndalojë!)
  2. Pse ju duhet të fitoni qartësi kur është fjala për qëllimet tuaja, ose ju jeni në rrezik  mos të arrini atë që keni dëshirë më të madhe.
  3. Nga e kanë origjinën shumica e pengesave tuaja - dhe pse të kuptuarit nga e kanë burimin është një gjë e mirë! (Zotëroni këtë dhe ju do të habiteni sa pak pengesa ju do të hasni në rrugën tuaj të re drejt suksesit.)
  4. Një zakon ju duhet të zhvilloni në qoftë se ju doni të arrini qëllimet tuaja. (Pa atë, ju vetëm negeceni në një vend vetëm duke dëshiruar, por jo arritur!)
  5. Saktësisht se si të ndani qëllimet tuaja në hapa të pëlqyeshëm, kështu që edhe qëllimet tuaja më të mëdha do të duken të arritshëm, dhe ju do të keni një plan për arritjen e tyre, një hap në një kohë.
  6. Mënyrat më të lehta deri te lumturia dhe harmonia familjare, për të tejkaluar sfidat me fëmijët ose bashkëshortët.

 

Adrresa:

Enzenbühelstrasse 20
9230
Flawil
Nga ora 13:00 deri ne ora 18:00
çmimi është simbolik vetëm
CHF 20

Nëse doni të lexoni më shumë për përmbajtjen e këtyre seminareve motivues klikoni në linkun në vazhdim:

Kliko këtu

Të gjithë ata që duan të marrin pjesë në këtë Seminar le të rregjistrohen në formularin e mëposhtëm. Vendet janë të limituara.

Name *
Name