Një qenie e zgjuar thotë një gjë dhe e bën atë që e thotë!

Një qenie e vetëdishme asnjëherë nuk konkuron!

Njerëzit që nuk janë zgjuar akoma janë në konkurencë me njëri tjetrin!

Mos dekurajo veten me atë që nuk ke bërë!

Inkurajo veten me atë që do të bësh!

Nje qenie e zgjuar, shikon unitetin dhe jeton me te!

Njerezit qe nuk jane zgjuar akoma e mohojne unitetin ose e injorojne!

Një qenie e zgjuar e thotë të vërtetën gjithnjë!

Njerëzit në gjendje jo të zgjuar shumë shpesh gënjejnë veten dhe të tjerët!

Një qenie e zgjuar thotë një gjë dhe e bën atë që e thotë!

Njerëzit në gjendje jo të zgjuar shumë shpesh thonë një gjë dhe bëjnë diçka tjetër!

Një qenie e zgjuar e shikon dhe kupton ashtu si është mbjellur dhe punojnë atë që është e drejtë, njerëzit në gjendje jo të zgjuar e bëjnë të kundërtën.

Një qenie e zgjuar ndan me të tjerët çdo gjë dhe gjithçka.

Njerëzit në gjendje jo të zgjuar ndajnë shumë pak dhe në masa të limituara.

Një qenie e zgjuar, përjeton dhe shpërndan dashuri të pakushtëzuar për çdo njeri!

Njerezit qe nuk jane zgjuar akoma as që mund ta imagjinojnë të duan dikend!

Një qenie e zgjuar e ka kuptuar fuqinë e metafizikës.

Njerezit qe nuk jane zgjuar akoma e injorojnë metafizikën!

Veproni njejte si ben nje femije 3 vjec, ai nuk brengoset pse nuk i kupton gjerat qe te riturit i kuptojne! Gezohu qe e di ate qe e di :)

Festo qe e ke kuptuar dallimin mes sjelljeve te bukura dhe jo te duhura!

Festo qe e di ate qe e di :)

Shihemi në të mira e sukses

Mimoza Thaqi

Shkeputur nga libri Bisedat me Zotin nga Neale Donald Walsch