Rruga drejt Suksesit, Behgjet Pacolli, Frankfurt, 12. Mars. 2017

Jam vërtetë e nderuar që të bëj Prezentimin e veprës së Behxhet Pacollit, Në Frankfurt me

Datë 12 Mars 2017

Ora: 15:00

Vendi: Frische Zentrum, Josef-Eicher-Strasse 10, 60437 Frankfurt Main

 

Në këtë Event do të kemi rastin të mësojmë drejtpërdrejt nga Madhështia e tij, Për Principet e Suksesit dhe Aplikimin e tyre!

Cili është dallimi mes Behxhet Pacollit dhe gjithë të tjerëve është se Ai vepron 99 herë më shumë se të gjithë ne.

Një mësim nga puna e tij, mund të orientojë jetën tuaj deri në skajshmëri të realizimit të çdo ëndërre që ju keni!

Mos humbisni këtë shansë të jeni pjesë e këtij Eventi sepse Jeta juaj do të ndryshojë përgjithnjë!

Me përzemërsi

Mimoza Thaqi

 

 

12 Mars 2017 - Ora 15.00

Jam shumë i lumtur që ne shqiptarët ku do që jemi dimë të organizohemi për të konkretizuar ide të cilat i planifikojmë. me ftesën e një grupi të studentëve nga Gjermania do të mbajë një ligjeratë në Gala Event Frnkfurt . Kosova ka nëvojë për zhvillim ekonomik dhe njerëz që e kanë dëshmuar veten në këtë fushë. E diaspora, të rinjët tanë që studiojnë jashtë janë pasuri e madhe që duhet ta shfrytëzojë Kosova për të ndërtuar të ardhme të suksesshme.« Si ta arriti milionin e parë ? »
« Si të ekspandoj sukseshëm në të gjith botën ? »

« Cilat sfida ekzistojnë në ndërtimtari ? » 

A ju keni shtruar këto pyetje vetës ndonjëherë ? Por nuk njihni askënd per ta pyetur konkretisht ?
Atëherë ejani tek eventi jonë më datë 12 Mars. Mysafiri jonë, zotëri Behgjet Pacolli, CEO i Mabetex Group, në një debat panel do të flas për përvojën e tij në këte veprimtari dhe do t’iu përgjigjet pyetjeve tuaja.
Ju presin biseda interesante, një mbrëmje me pika kulturore dhe në fund do të ketë edhe një aperitiv, ku sipas mundësisë mund të flisni edhe me zotërin Pacolli personalisht.

„Wie erreiche ich die erste Million?“

„Wie expandiere ich weltweit erfolgreich?“

„Was für Herausforderungen gibt es speziell im Baugewerbe?“

Habt ihr euch diese Fragen auch schon gestellt? Ihr kennt aber niemanden aus dieser Branche, den ihr fragen könnt?
Dann kommt an unseren Event am Sonntag 12 März. 2017! Unser Gast, Behgjet Pacolli, CEO der Mabetex Group, wird in einer interaktiven Podiumsdiskussion über seine Erfahrungen im Baugewerbe sprechen und eure Fragen beantworten.
Es erwarten euch spannende Gespräche, ein kulturell untermalter Abend und am Schluss auch ein Apéro, an dem ihr nach Möglichkeit mit Herrn Pacolli ein persönliches Gespräch führen könnt.

Wir würden uns freuen, wenn ihr vorbeikommt. Bis dann!

Ju mirëpresim!
J.I