15 PARIMET E SUKSESIT- Prishtinë 26 Maj 2017

15 PARIMET E SUKSESIT

Prishtinë 26 Maj 2017

Swiss Diamond

RREGJISTROHU PËR PJESëMARRJE NË SEMINAR:

Emri dhe Mbiemri *
Emri dhe Mbiemri

Në këtë Semianar do të paraqiten 15 Parimet e Suksesit nga Napoleon Hill të cilat do të ndërlidhen me njerëzit e suksesshëm të popullit shqiptar si ata kanë aplikuar këto Parime dhe kanë arritur majat e suksesit Botëror.

Sheki Useini është një Spiker Motivues i Nivelit Botëror sa i Përket Motivimit dhe shtjellimit të karakteristikave që një njeri e bëjnë të suksesshëm. Ai personalisht ka sukses të jashtëzakonshëm në bizneset e tij, jeton dhe punon në Zivcër e si qëllim i tij jetësor tani është që vendi jonë dhe populli jonë të ritet në nivelin e vetëdijes së lartë të prosperitetit.

Semianri është falas për anëtarët e niveli 3 dhe 4 në Iam power, hyrja ështe e mundëshme edhe për gjithë të tjerët me një çmim simbolik prej 10 Eurove.

Vendet janë të limituara prandaj suksesi gjithnjë është një vendim për më tej:

Disa copëza të arta për Dështimin nga Napoleon Hill:

Në të tilla “dështime” prehet shpresa e botës.

O njeri, që je etiketuar si “dështak”, ngrihu dhe dil mbi ta! Çohu sërish dhe vepro!

Diku në botën e aksionit ka vend! Aty ka një vend për ty.

Asnjë dështim nuk është regjistruar ndonjëherë në jetëshkrimet e njerëzve të sinqertë

Vetëm frikacaku dështon dhe vetëm ai nuk përpiqet më. Lavdia është te puna dhe jo te fitimi i trofeut.

Muret që gjenden në errësirë nuk mund të qeshin me puthjen e diellit.

 

“FORCA E EDUKIMIT ËSHTË AQ E MADHE, AQ SA NE MUND TË BËJMË KALLËP NË MENDJET DHE MËNYRAT E TË RINJVE ME CILINDO MODEL QË TË DUAM DHE TË JAPIM NDIKIMIN E SHPREHIVE TË TILLA, QË DO TË QËNDROJNË PËRGJITHMONË TE TA.  Aterburi.

 

Ti nuk mund ta frikësosh një njeri që është në paqe me Zotin, me njerëzit e afërm të tij dhe me veten. Nuk ka vend për frikë në zemrën e një njeriu të tillë. Kur frika mirëpritet diku, aty ka diçka që duhet të zgjohet.

 

Klubi Juaj

Iam Power 

Info ne email iampowersuport@yahoo.com dhe tel/viber 0038976256899