Seminar, Me Meditim Drejt SUksesit, Prishtinë data 17 Qershor 2017 e Shtune nga 13:00-17:00

Iam Power prezenton Seminarin e rradhës:

"Me Meditim Drejt Suksesit"- Sheki Useini

Data: 17 Qershor 2017

Ora: 13: 00-17:00

Vendi: Swis Diamond Prishtinë

Çmimi: 10 Euro ( per anetaret e nivelit 3 dhe 4 hyrja falas )

Teknikat e meditimit do të na i shfaq Sheki Useini, i cili meditimin e praktikon në jetën e tij, si dhe ka mësuar në mënyrë profesionale në OSHO-Internacional në Pune-India!

"Meditimi është shkrirje e dalëngadalshme e VETVETES në Dashuri. Meditimi është edhe një lloj intervenimi kirurgjik në brendi të shpirtit për elimininimin e të panevojshmes,, ku ti je njëkohësisht edhe kirurg edhe pacient".- Sheki Useini

 

 

RREGJISTROU PER SEMINAR NE TABELEN ME POSHTE:

Name *
Name