Behgjet Pacolli, Lider i Ardhmerise Sone!

Z. Behgjet Pacolli e di se fuqia e një Ekipi është fuqia e një Lideri të Vërtetë, prandaj ai vendosi që Ekipi i tij të jetë më i fuqishmi që njeh populli më Intelegjent në botë si që është Populli shqiptar, ai vendosi dhe i tha po Iam-Power dhe trajnimeve për zhvillim personal që ndan klubi Unë Jam Fuqia,  ai e di se farat e fitores riten dhe japin rezultate mahnitëse dhe vetëm njerëzit madhështorë mund të bëjnë Kosovën Madhështore.

Z. Pacolli e di se është Presidenti më i mirë në Botë, dhe e di se do të bëj Kosovën Madhështore sepse ai e di sekretin e fuqisë së mendimeve dhe e di se vetëm duke bërë mirë vjen e mira në popullin tonë.

Besoni, dallimi i z. Behgjet Pacolli nga të gjithë të tjerët është se ai vepron 99 herë më shumë se ne.

Dhe neve na duhet një Lider si z. Behgjet Pacolli që të bëjmë Kosovën Madhështore.