Dje me date 8 Maj 2017 perfundoi me suksese Seminari Udheheqesia. Ne Swiss Diamond Prishtine.

Dje perfundoi me suksese Seminari Udheheqesia. Ne Swiss Diamond Prishtine.

Pjesemarresit qe u pajisen me armen me te fuqishme njerezore e cila eshte nje shpirt i cili ka Qendrueshmeri te Synimit do te bejne te pamunduren te duket e mundur per te gjithe, sepse çdo ndryshim fillon nga nje njeri i cili ka vendosur te shoh ndryshe veten dhe vendin e tij.

Urime per te gjithe ju qe ishit ne kete seminar ju asnjehere me nuk do te jeni te njejte sepse fara e Udheheqesise eshte ngulitur ne nendijen tuaj.

Ju uroj suksese dhe deshmi te Udheheqesise suaj te ndershme dhe te sinqerte.

Shihemi ne suksese Mimoza Thaqi

Iam Power