Ne toke ka 3 lloje te njerezve.

Ne toke ka 3 lloje te njerezve:

Lloji i parë: 99% nuk jane shpirteror

( kane urejtje, ego, arogance, fyerje, mendim konkurues, kriminel, vrasje, demonik, besime demonike, qeveri demonike te fshehta, njerez lakmitar ne fuqi, armatim, keqperdorim te teknologjise per te bere keq, karma negative dhe qe nuk do te mund ta pastrojne per shume jetera etc

Lloji i dytë: 0.125% te interesuar per tu bere shpirteror

( mendojne per kuptimin me te larte te jetes, te interesuar per zhbillim me te larte shpirteror. Disa akoma kane ego, arogance, xhelozi, larjetruri religjioze, dis bejne gabim me karmen negative, jane ne test per sherim dhe pastrim por ende kane ego dhe genjeshtra dhe sjellje negative, keto duhet te bejne shume mire ne kete shoqeri qe te perdorin energjine sakte. Sepse keqperdorimi i energjise ju sjell mosmesim te mesimit. Kjo dtth se ata kane te hapur deren e shpelles por duan te qendrojne brenda. Dhe keqperdorin diturine e librave shpirteror per te fyer dhe lenduar te tjeret. Keta njerez qe kane lenduar te tjeret me arogancen e tyre duhet te kerkojne falje thellesisht, dhe duhet pastruar thellesisht nga pislleku energjetik. Nese kjo nuk brhet energjia negative do te qendroje dhe duhet te meeret me vete ne jeten tjeter. Ku mesimet e pamesuara do te fillojne nga e para me semundje dhe veshtiresi. Vetem me energjine kosmike te dashurise ata mund te zhvillohen te sherojne planeton toke te zhvillojne karma pozitive dhe te kene pervoja personale me energjine e niveleve te larta. Ne nuk kuptojme shijen e qershjise deri sa ta provojme nje. Nuk mund te flasim per te ecur deri sa nuk kemi mesuar te ecim, Nuk mund te flasim per driten deri sa te kemi perjetuar driten dhe te kemi kuptuar ate. Ne nuk mund te flasim per dashurine univerzale deri sa nuk na djeg ne vete dhe e e perjetojme pa ego.Ne kete kategori jane akoma njerez qe ofendojne, lendojne dhe flasin pa menduar dhe nuk jane akoma shpirteror sepse njeriu shpirteror ka aftesine te kontrolloje mendjen e tij dhe te mendoj para se te flas. Disa student ne kete kategori jane shume arogant dhe e nderpresin tjetrin kur flet.Nuk kane durim ose resekt te presin 1 minute qe te lene tjetrin te perfundoje te folurit, keta nejrez nuk jane shpirteror edhe kur proklamojne se jane. Spese se pari dueht te mesojne se njeru shpirteror e ka mesuar durimin dhe respektin.Njeriu pa durim nuk eshte shpirteror edhe pse mendon se eshte edhe pse ka lexuar me qindra libra shpirteror. Njerezit agresiv qe mendojne se jane shpirteror ndersa jane te poseduar nga demonet vetem bllkojne veten dhe te tjeret.Pa mare parasysh se sa dituri kane lexuar. Ata mund te genjejne veten por jo vetedijen kosmike.( Zotin) Ne vetedijen e larte te Zotit cdo gje eshte e hapur dhe asgje nuk mudn te fshihet.


Lloji i tretë 0.01% te zhvilluar shpirterisht.

( Ketu nga 8 miliard njerez jane shume pak punetore te drites se vertete, Qe kane dashuri te vertete kosmike ne zemren e tyre.Keto shpirtera jane ne peruthje me dashurine dhe jane te perulur. Ata kane mjeshteruar te gjithe mesimet e niveleve me te ulta dhe kane mendje shume te zhvilluar dhe vetedije pa asnje negativitet. Keto njerez jane te paster nuk kane asnje sjellje negative, arogance dhe nuk jane te lidhur em asnje organizate religjioze ose politike, nuk kane urejtje dhe asnje lloj te energjise negative. Me dashurine kosmike ne zemrat e tyre ato ofrojne talentin e tyre, urtine e tyre qe te ndihmojne dhe sherojne shoqerine negative. Te zhvillojne shoqeri te paster te shendetshme te lire dhe natyrore.

Amazing-Earth-Globe-in-Hand-4K-HD-Wallpaper.jpg