Seminar Motivues NEW YEAR, NEW START VITI I RI, FILLIMI I RI

Seminar Motivues

NEW YEAR, NEW START

VITI I RI, FILLIMI I RI

2019

Kur një burrë me të vërtetë e do një grua ajo bëhet dobësia e tij. Kur një grua me të vërtetë e do një burrë ai behet fuqia e saj.Kjo quhet këmbim i fuqisë.Power of Positivity (2).png
JETO I PASUR (3).png
NEW YEAR NEW START.png

Është fundi i vështirësive tuaja, materiale, shëndetësore dhe të mirëqenies ejani në këtë Seminar dhe kuptoni pse!

Ndani një ditë të jetës suaj për Ju. Dhe jeni JU që do të krijoni pas këtij Seminari gjithçka që ju dëshironi.

Do të ju paraqesim një sistem i cili gjithmon funksionon.

Mimoza Thaqi do të ndaj me ju informacionet në vijim:

  1. Mënyrat e komunikimit që vetëm 2% e personave në botë i njohin!

  2. Si ti flisni nëndijes së tjetrit që të shitja juaj të jetë një përvojë mahnitëse!

  3. Pse duhet të veproni si të pasurit veprojnë që të bëheni të pasur?

Espen Haugen do të ndaj me ju informacionet në vijim:

  1. Bisedat zemër me zemër

  2. Arti i Lejimit dhe ritja e energjise së momentit Prezent gjatë komunikimit.


Tineke Hakvort do të ndaj me ju informacionet në vijim:

  1. Pse është e rëndësishme që komunikimi të rrjedh nga dashuria e zemrës sonë

  2. Teknikë për manifestim të shpejtë

Çmimi 10 Euro

Vendin dhe Orën do ta merrni pasi të bëni rregjistrimin.

Shihemi në Suksese

Iam Power & Best Life Creation Society


1395313_10151640555901536_1579350300_n.jpg

Mimoza Thaqi, është Spikere Motivuese

Mimoza Thaqi, është Spikere Motivuese, Chertifikimin e ka marrë nga Kevin Trudeau Si Sancioned Spiker dhe nga Global Information Network Si Spikere Profesionale Publike ne Huston SHBA.

Përveç asaj që është e çertifukuar në anën teorike ajo ka mjeshtruar këto që thotë në bizneset e saj, ajo është një ndërmarrëse shumë e suksesshme ka Kompanine Sun and Stars Në Maqedoni e cila operon në fushën e veshjeve dhe prodhimin e Ujit Iam Water Scardica. Dhe Themeluese e të vetmit klub për Zhvillim Personal në trojet Shqipëtare Iam Power ( Akademia e suksesit tuaj)

Ka investime miliona Euro ne bizneset e saj dhe atë që e flet nuk e ka teori të botërave imagjinare të guruve të ndryshëm, prandaj është e sugjeruar të dëgjoni se çfarë ajo ndan me ju. Për më shumë informacione lidhur me jetën e saj klikoni në linkun më poshtë.

https://www.mimozathaqi.com/what-we-do/

Si një Viking i vërtetë norvegjez, Espen lundron nëpër oqeane.

13506_10155360263975608_6280155803828235891_n.jpg

Espen Haugen

Si një Viking i vërtetë norvegjez, Espen lundron nëpër oqeane.Ai ndërthur me pasion peshkimin me punën e tij si trajner. Një kombinim i bukur. Uji është miku i tij dhe si askush tjetër ai i njeh dhuntitë e ujit. Uji lejon çdo gjë të rrjedhë, diçka që ai është në gjendje të ndihmojë klientët, në punën e tij si trajner.

Dikur ai kishte një të ardhme tjetër për veten. Në rrugën e tij për t’u bërë një futbollist profesionist, ai u dëmtua. Kjo përvojë e dërgoi atë në një udhëtim të pabesueshëm të vetë-aktualizimit dhe mjeshtërimit.

Espen zbaton në jetën e tij çdo ditë atë që ai ka mësuar nga (mësimet e GIN-it, programimin neuro-linguistik NLP, hipnozat) dhe vazhdon ta ndryshojë jetën e tij në mënyra të mrekullueshme.

Është pasioni dhe qëllimi i Espenit që të frymëzojë të tjerët që të jetojnë nga hapësira e zemrës, të gjejnë qëllimin e tyre dhe të jenë një ndikim pozitiv në momentin e zgjimit që po ndodh në planet.

Ai është një erudit i madh, i dashur, mbështetës, intuitiv, i ndjeshëm, një manifestues i aftë, gazmor, i hapur ndaj mundësive të reja, i zellshëm për të marrë dije, një trajner i zoti dhe një futbollist i talentuar.

Tineke Hakvoort

Tineke jeton në një qytezë të vogël antike në Holandë. Punën me njerëzit për t’i ndihmuar ata të ecin përpara është diçka që ajo e ka bërë gjithë jetën e saj. Ajo ka një aftësi unike për t’u lidhur me të gjithë llojet e njerëzve dhe për të krijuar një hapësirë miqësore dhe mbështetëse. Tineke ka një energji të pastër dashurie, motivuese, pozitive dhe rrezatuese, ku ajo na i dhuron të gjithëve me thirrjen e saj të përditshme në seancat e ‘Leveraging’-ut. Është diçka që ajo e bën me gjithë zemër, dhe së bashku me të tjerët krijon mrekullira. Ajo është një facilitatore e shkëlqyer, argëtuese, frymëzuese dhe kreative në shprehitë e saj (në fjalët, imazhet, si dhe mënyra e të menduarit). Ajo i pëlqen situatat e favorshme. Nga dëshira e brendshme për të krijuar situata ‘win-win’, ajo ka lidhur së bashku ‘I Am Power’ dhe ‘BestLife Creation Society’, dhe pret me padurim të shohë rezultate edhe më të mira se nga ajo që mund ta imagjinojë tani.

Ju faleminderit të gjithëve për Pjesëmarrjen në seminarin Viti i Ri, Fillim i Ri, Faleminderit Tineke Hakvoort për dashurinë tuaj të mahnitshme për popullin shqiptar, faleminderit Espen Haugen për praninë tuaj dhe energjinë e mrekullueshme që ndan nga burimi, faleminderit Dorina Plaku për kontributin dhe organizimin e kësaj ngjarje, faleminderit Ervisa Visa për ndihmën kështu që së bashku ne hyjmë në fuqinë tonë, faleminderit Mimoza Muja për madhështinë tuaj për të ndihmuar Iam Power, Xheneta Zymeri për të qenë atje gjithmonë :) duke bërë më shumë se sa paguhesh. Faleminderit Xhenet Dauti për të qenë gjithmonë besnik në vizionin dhe misionin tonë. Ky seminar ishte Fillimi i Energjisë për 2019. Ne jemi të bekuar me madhështi. Faleminderit Kevin Trudeau për dashurinë tuaj.