GËZUAR 2019, QOFTË KY VIT I SUKSESEVE TË MËDHA PËR JU!

I’AM WATER SCARDICA® DHE I’AM POWER,

JU URON VITIN 2019 DUKE JU DHURUAR LIBRIN MË TË BUKUR PËR SUKSESIN TUAJ, PËR VLERËN TUAJ, PËR KONTRIBUTIN TUAJ “DOLLARËT MË DUAN MUA” QË SHOQËRIA JONË TË RITET NË MËNYRË TË DUHUR.

Rruga e re për pasuri

Një pamflet i vogël i dobishëm të cilin çdo njeri i biznesit duhet të ketë mbi tavolinën e tij. Ky është një mësim i dëshirueshëm edhe për të tjerët.

~ N. Y. Times.

dollaret.jpg

Shënoni të dhënat e juaja që të hapet linku për të lexuar librin falas:

Emri dhe mbiemri *
Emri dhe mbiemri

FAQ

SI DO TË DINIM NËSE, IAM WATER SCARDICA® ËSHTË I MIRË PËR NE? NE JEMI UJË 95% KUR LINDIM. JEMI 70% UJË KUR JEMI TË RITUR.

 

 

Kjo është arsyeja pse ju duhet gjithmonë të konsideroni, që të pini ujë me cilësi të lartë. IAM WATER SCARDICA® është nga aquiferi artesian, që është sinonim për Ujërat më të Mirë në Botë.

PSE DUHET TË PI IAM WATER SCARDICA®, PERDERISA TË GJITHE UJËRAT PËR MUA JANË NJËLLOJ?

 

JO ata nuk janë të njëjtë, të gjitha ujërat janë të mira, por ka ujra që janë më të mirë, gjithmonë duhet të kërkoni analizën e ujit që vjen direkt nga buurimi, mos shikoni reklamën dhe atë që shitësit vendosin në etiketën e ujit . Sepse ka ujra të filtruar artificialisht, kimikisht dhe kjo do të thotë se struktura e natyrës është zhdukur përgjithmonë, gjithashtu ka rregulla nga Agjencioni i Ushqimir, kështu që ju për të prodhuar dhe shitur duhet të respektoni regullat. Dhe këto kompani detyrohen të blejnë linja filtri shumë të shtrenjta dhe të përdorin kimikate për të pastruar bakteriet, pesticidet, arsenikun dhe mineralet e rënda. IAM WATER SCARDICA® është bakteriologjikisht i pastër, mbushim shishet me të njëjtin ujë që është në buriminin artesian. Kjo është arsyeja pse lista jonë e plotë e analizës është gjithmonë e hapur për publikun.

 

ÇFARË RRETH UJIT NGA RUBINETI UNË E PI DHE BËJ USHQIM, A është kjo e mirë për shëndetin tim?

 

Nga uji i rubinetit dhe kimikatet që përdorin të tjerët ne vendosëm të investojmë në këtë biznes, kur kuptuam se IAM WATER SCARDICA® është i pastër, është me strukturë të ulët të mineraleve, pH është 7.2 dhe kjo është ideale për familjen tonë, kjo ishte qëllimi ynë që çdo familje të ketë mundësi të pijë ujë të pastër burimi.

Analizat e Ujit