WORKSHOP-KOMUNIKIMI ÇELËSI I SUKSESIT!

19 JANAR 2019 PRISHTINË

ORA 14:00-Rregjistrimi

  Fillon Ora:14:30


Mbaron ora:19:00

SPIKERE MOTIVUESE: MIMOZA THAQI

Save the date (2).png

Ëndërra për Pavarësi Financiare është e Gjallë dhe ia del për Mrekullil, dhe çfarëdo që kjo do të thotë për ju, ju mund ta keni…. Nëse Thjeshtë ndani Kohë të mësoni, si ta fitoni!

Ku do te flitet per Komunikimin, ne nje dimension tjeter, ne nje perceptim tjeter. Komunikimi mes teje dhe njerezve te tjere eshte Celesi i suksesit kete e kemi te ditur por sa e aplikojme?

Po komunikimi mes mendimeve te juaja te cilat pastaj regjistrohen ne nendije dhe krijojne jeten qe ju e keni manifestuar ne cilin nivel eshte?

Pse mendja e vetedishme eshte gjithmon kundershtare e vendimeve tuaja per nje jete te suksesshme?

Per pikat me larte do te japim shpjegim me qellim qe ju te merrni informacionin i cili vjen nga studimet e njerezve me te suksesshem ne Planet.

Mimoza Thaqi do të ndaj me ju informacionet në vijim:

Mënyrat e komunikimit që vetëm 2% e personave në botë i njohin!

  1. Si ti flisni nëndijes së tjetrit që të shitja juaj të jetë një përvojë mahnitëse!

  2. Pse duhet të veproni si të pasurit veprojnë që të bëheni të pasur?

Çmimi; 10 Euro

Bileta do të ju dërgohet në email, vendosni emailin që e përdorni.

Save the date (3).png