Mesazh nga një në ngjarje - nga dashuria në veprim tani - 3-16-18

29314087_959412617517072_3641092167662829568_n.png

SOPHIA LOVE
Mesazh nga një në ngjarje - nga dashuria në veprim tani - 3-16-18

Koha në të cilinë jeni tani po bëhet katastofike në efektet e saj mbi jetën e përditshme. Energjia në të cilën futeni tani, aq sa është e mrekullueshme dhe pastruese dhe e fuqishmen shkakton kërdi për njerëzi, marëdhëniet dhe sistemin e kontrollit. Ju nuk do të mund të kontrolloni këto gjëra në vibrim të tillë.
*
Unë do të përshkruaj për ju se pse kjo është e vërtetë. Frekuenca e dashurisë është elementi kryesor këtu. Kjo është një frekuencë lirie. Është një leje. Kjo lejon. I jep një ndjenjë të braktisjes madhështore të të gjitha qenieve, përpjekjeve dhe sistemeve të kontrollit.
Ajo nuk mund të përmbahet nga ndonjë përpjekje po aq e fuqishme, jo në vibrimin qarkullues aktual në tokë. Tavolinat janë kthyer për të gjithë.
*
Kjo do të thotë se çdo gjë e maskuar si e dobishme, e e mirë apo e lirë, që nuk është, po shihet për atë që është.
*
Kjo është arsyeja pse, Sophia, ti i sheh njerëzit ndryshe. Ju nuk mund ta toleroni mashtrimin dhe pavërtetën. Këto gjëra janë të neveritshme për ju. Kjo është arsyeja pse ju duhet të përballeni me veten dhe të ndaloni kontrollin që keni vënë në zemrën tuaj.

Ju po përballeni me momentin përfundimtar. Çdo gjë, gjithçka, çdokush, gjithkush, që ose që funksionon brenda lëvizjeve të kontrolluara do të thyhen haptazi nga këto frekuenca.
Asgjë që nuk është dashuri nuk do të përballojë forcën që shkon për ju tani.
Kjo forcë do të thyejë organizatat, njerëzit dhe marrëdhëniet që nuk operojnë për të mirën, transparencën e të gjithëve të përfshirëve.
Këto ngjarje të shkëputura mund të ndodhin menjëherë ose mund të fillojnë tani, por me siguri, gjithçka që nuk është dashuri do të ekspozohet dhe do të shërohet ose në ndonjë mënyrë të dalë.
Cfare eshte dashuria?

Dashuria lejon. Dashuria nuk dominon ose nuk merr përsipër pronësinë ose një formë "të domosdoshme" ose shfaqje të kontrollit. Dashuria nuk dëmton. Dashuria ekziston si fillim. Tani është duke u treguar si forcë inicuese për të gjithë jetën.
Si e tillë, nuk kërkon asgjë. Ajo thjesht po vjen përpara, duke u ekspozuar dhe duke u dëshmuar, si forca që është.
Dashuria nuk mund të ndalet. Nuk do të jetë më fshehur. Dashuria shpërthen tani dhe ashtu siç bën, e gjithë kjo nuk është dashuria që lëviz për t'i dhënë hapësirë.
Dashuria nuk pushton të gjithë, dashuria është e gjitha.
Nuk ka asgjë që nuk është dashuri.
Kjo e vërtetë është fshehur nga njerëzimi.

Njerëzimi në vend të kësaj është mësuar se bindja ishte dashuria dhe se dashuria kishte kërkesa që duhej përmbushur para se të dilte.
Këto gjëra nuk janë të vërteta dhe jo në interesin tuaj më të mirë. Ato do të shihen si forma të manipulimit që ata janë.
Dashuria është fillimi dhe mbarimi. Ai bëhet terren mbi të cilin qëndroni dhe qiejt që ju arrini ashtu si rriteni. Nuk është më opsion. Dashuria është e vetmja zgjedhje. Është gjëja që do të bëni të gjithë.
Është gjëja që po zbulohet brenda zemrave tuaja, miqësive, martesave, familjeve tuaja. Është ajo që po zbulohet në të gjitha marrëdhëniet që keni - ato me njëri-tjetrin, me zotin tuaj, ligjet tuaja, rregullat dhe sjelljet tuaja shoqërore.
Dashuria bëhet atëherë, konstante.
Dashuria nuk është gjithmonë e mirë për ju. Ndërsa ndryshimet janë bërë ju do të përjetoni një ndjenjë humbjeje. Njerëzit dhe gjërat që keni numëruar do të dalin nga jeta juaj në mënyra të ndryshme. Këto daljet nuk do të jenë një gjë e keqe. Duhet të qëndroni të hapur, të lejoni ndryshimin dhe të motit stuhinë, pasi efektet e saj ngjyrojnë jetën tuaj.
Ajo që mund të ndjehet si dëm është një fund i domosdoshëm në mënyrë që i riu të mund të fillojë.
Ju po mësoni se çfarë duket dashuria dhe ndjehet si në një nivel dendësie që përcaktoi dhe e përdorte dashurinë sikur të ishte një mjet, një portë për të kontrolluar.
Ju nuk mund ta kontrolloni dashurinë. Është një ndjenjë e pafundme.

Ardhja në një shtet dashurie, nga një shtet skllav, do ose mund të duket i frikshëm. Do të ndjehet sikur askush nuk është në timon ose mban frenat.
Kjo do të ishte e vërtetë, por nuk ka asnjë arsye për t'u frikësuar. Ajo që po ndodh është që ju duhet të largoheni tani.
Ju nuk keni nevojë të rrini më fort për të menaxhuar atë që mund të bëjë dashuria ose në sa dashuri mund të hyjë - jeta juaj.
Kjo frekuencë shpërthen nëpër portat rreth zemrave tuaja. Gati apo jo, këtu vjen.
Ju do të zbuloni një botë të gëzuar, të mrekullueshme, të mbushur me dritë. Ekziston përtej kontrollit të kontrolluar që ju tani jeni zënë.
Ky vëllim i energjisë do t'i fryjë altoparlantëve. Shumica prej jush nuk e kanë lejuar atë të kthehet në këtë lartësi asnjëherë. Jo, ndonëse gjithsesi humane.
Shih se çfarë ndodh më pas me një filtër drite - drita jote. Kjo do t'ju ndihmojë të mbani mend dhe të ndjeni irëndësinë e plotë të këtij ndryshimi.
Mbajeni gjithmonë dritën. Ndërsa shikoni gjërat që prishen, mbarojnë dhe dalin, mbani mend se është forca e dashurisë që nxit gjithë atë tani.
Lejo, lejo, lejo.
Besim. Ndiqni intuitën tuaj.
Shkoni në ritmin tuaj të përcaktuar personalisht.
Ajo që del dhe rrethon juve tani është dashuria.
Kjo është e gjitha.
Faleminderit.
<3

https://higherdensity.wordpress.com/…/sophia-love-message-…/