Programi që Ndryshon jetë Tuaj për të Mirë

Kjo ështe një ftesë speciale eksluzive,me anë të së cilës ne ju ftojmë të njiheni me një klub të fuqishëm shqiptar.

Ne ju ftojmë të njiheni me njerëz me të cilët mund të krijoni biznes ose marrdhënie fitimprurëse.

niveli 1.png

 

Klubi në përbërjen e vet zotëron sekretet e botës perëndimore, të cilat janë përdorur per të krijuar industri miliarda dollarëshe, harmoni familjare,dhe gjithcka tjetër.

Ne ju ftojmë të njiheni më afër me antarët e klubit që shtohen cdo ditë dhe informatat e fuqishme,vlera e të cilave arrin në qindra mijra dollarë.Ju do të keni akses në këto info si asnjëherë më parë. Ne ju garantojmë,nëse ju vendosni të jeni pjesë e I am Power, jeta juaj nuk do të jetë më e njëjta, ashtu si jeta e shumë personave që vendosën të jenë pjesë e klubit.

 Ata që pranuan të jenë pjesë e klubit,janë lloji i atyre që duan më shumë, i atyre që besuan përtej vështirësive që kishin në biznes, familje apo shoqëri. Tani ata shprehen të mrekulluar nga ajo se sa shpejt gjithcka në jetën e tyre ndryshoi, sepse ata vendosën së pari të ndryshonin veten e tyre.

niveli 2.png

 

Nëse edhe ju mendoni se biznesi juaj nuk po ecën mirë, keni probleme me familjen tuaj dhe nuk keni shoqërine e duhur, atëherë ne me vendosmëri ju ftojme të provoni përvojen e të qënit antar në klubin e parë në mbarë Shqiptarine, ku njerëz që janë lodhur duke u mërzitur,e janë mërzitur duke u lodhur vendosën të jenë pjesë e një klubi Elitar, burimi i të cilit rrjedh nga shoqeritë sekrete Amerikane, ku bëjnë pjesë njerëzit me influencë të fuqishme. Emra të njohur sic ka qenë kapiteni i industrisë së çelikut në Amerikë, Andrew Carnegie, i cili vazhdon të jetë njeriu më i pasur që ka jetuar ndonjëherë. Informatat të cilat ai i përdori, e ndihmuan atë që nga një punëtor i thjeshtë të bëhej multimiliarder. Ashtu si ai edhe të tjerë kanë mundur të realizojnë qëllimet e tyre, ashtu mundeni edhe ju.

niveli 3.png

Ne ju sigurojmë se do të jetë një experiencë që nuk e keni përjetuar më parë,sepse vecse marrim cdo ditë njoftime nga ata që kanë akses në këto informacione,sesi jeta e tyre po bëhet më e mirë,e më e mirë.

• Gjithashtu ju do të keni mundesinë të ndani eksperiencën dhe diturinë tuaj, falë se cilës ju keni arritur atje ku donit,dhe ne do të kemi kënaqësinë të mësojmë prej saj.

• Në përfundim ju sugjerojmë të provoni të merrni më shumë informacion për këtë në adresën www.iam-power.com, ose mund të kontaktoni  në tel 0038976256899

Shihemi ne Sukses

Mimoza Thaqi

 

nenshkrimi mimi.png

Themeluese e Klubit Iam-Power.

Atare e nivelit te 6 ne GLOBAL INFORMATION NETWORK.

Pronare e kompanise Sun and Stars ne Maqedoni dhe e impjantit te ujit IAM SCARDICA-WATER.

www.iam-power.com

www.mimozathaqi.com

email: mimoza88@yahoo.com

https://www.facebook.com/mimozathaqipage