Mësoni Meditimin e Vërtetë Me Sheki Useini ( Nathan)

Mësoni Meditimin e Vërtetë Me Sheki Useini ( Nathan)

Trajner me çertifikatë ndërkombëtare për OSHO Meditimet.

Punëtori ( Workshop)

Vendi: Tetovë

Data: 29. Shtator. 2018

Ora: 15:00

MEDITIMI ËSHTË RELAKSIM,ÇLODHJE,PAQË,… Meditimi do të thotë çlodhje, relaksim total, qetësi absolute të gjitha aktiviteteve – trupore, mendore dhe emocionale. Nëse gjendesh në një gjendje të tillë të thellë të qetësisë, që në ty nuk lëvizë asgjë, nëse çdo aksion i jashtëm ndërpritet – sikur je thellë në gjumë dhe përkundrazi je i zgjuar – atëherë ti do ta zbulosh se kush je!

Papritmas hapet dritarja. Ajo nuk mund të hapet nëpërmjet përpjekjes me zorr, pasiqë përpjekja me zorr krijon tension në brendi dhe tensioni është baza e të gjitha mjerimeve tona.

Nga kjo duhet rrënjësisht dhe përfundimisht të kuptohet se meditimi nuk është PËRPJEKJE me zorr.

Kundrejt Meditimit duhet të sillemi njëlloj si ndaj lojës, duhet të mësohemi të kemi kënaqësi me të, nuk duhet qenë serioz me meditimin. Bëru serioz dhe meditimi do të ikë.

Ti do ta humbasësh atë! Duhet t`i drejtohesh dhe përkushtohesh me plot kënaqësi. Duhet të kujdesesh që secilën herë të thellohesh më tepër e më tepër në relaksim. (OSHO) …….për më tepër me¨29.Shtatorë 2018 në Ora 15:00 te puntoria.

Nuk ka asgjë që ju nuk mund të keni, jeni dhe bëheni!Mimoza Thaqi (1).png


Të drejtë pjesmarrje: Anëtarët e Iam Power: Niveli 3 dhe 4

Hyrja: Falas ( Bëju antar i nivelit 3, kliko më poshtë)

Name *
Name

Info rreth adresës do të ju dërgohet në email…

Shihemi në Tetovë

Iam Power- Vetvetja.com