SEMINAR MOTIVUES DËSHIRA JUAJ ËSHTË URDHËRI JUAJ

SEMINAR MOTIVUES  
DËSHIRA JUAJ 
ËSHTË URDHËRI JUAJ

seminar deshira juaj eshte urdheri juaj.png

Hyrja në seminar 10 Euro

Data: 9 Shkurt 2019

Rregjistrimi nga ora 14:00 deri 14:30

Seminari fillon në ora: 14:30

Mbaron në ora: 19:00

Vendi: Ju dergohet ne email pasi te konfirmoni ardhjen tuaj ne email: mimoza88@yahoo.com

–”SEKRETET E SUKSESIT QË ATA NUK DUAN JU TË DINI”–

Pikat kryesore të Seminarit:

4 Bazat kryesore për çdo arritje në jetë!

Ju nuk mund të ndryshoni asgjë në jetë, nëse i bëni të njëjtat gjëra vazhdimisht!

Si të krijoni shprehi të cilat ju sjellin vetëm sukses në jetë!

Kush është sekreti prej 10 sekondash për ndryshim të menjëhershëm në jetën tuaj!

Cilat janë format me të cilat ju mund të largoni mendimet negative dhe ti shëndroni ato në QËLLIM TË PËRCAKTUAR KRYESOR!

Emri dhe Mbiemri *
Emri dhe Mbiemri

Ju ndoshta keni dëgjuar për librat shumë të shitur Sekreti, Mendo dhe pasurohu, Kerkoe dhe të është Dhënë, Baba i pasur Babai i Varfër dhe të tjerë që ju premtojnë të ju mësojnë juve si të fitoni miliona, të jeni të lumtur dhe të manifestoni dëshirat e juaja..

Këta libra janë shumë të mirë, por të gjithëve ju mungon çelësi kryesor, përbërësi sekret që bën këtë informatë të funksionojë NË REALITET, dhe atë të funksionojë SHPEJT!

Prandaj shumica e njerëzve që i lexojnë nuk i arijnë rezulltatet. Fakti është se aty ka një ÇELËS QË MUNGON, i cili QËLLIMISHT ËSHTË LARGUAR nga ata libra dhe të tjerë si ato! KY PËRBËRËS ÇELËS I BËN GJITHA NDRYSHIMET!

Unë jam e gatshëme të ju tregoj për këtë ÇELËS SEKRET QË I REALIZON GJITHA ËNDRAT TUAJA! Ja si mësova unë për këtë dhe pse jua ofroj juve tani.

Si që kam shpallur në video, programe televizive unë isha në një situatë shumë të vështirë jetësore edhe pse i kisha lexuar pothuajse të gjithë librat për sukses për para, nga libri Mendo dhe Pasurohu unë realizova qëllimet e mia në para por kur arrita atje lartë diçka nuk kishte funksionuar si duhet në jetën time sepse ky sukses material nuk më solli lumturinë që kisha ëndërruar. Dhe çdo gjë filloi të fundoset asgjë më nuk më ndihmonte asnjë librë, as edhe dokumentari sekreti…ky dokumentar më bënte të ndihem mirë vetëm në kohën që e shikoja përndryshe pasi përfundonte filmi unë filloja të mendoj negativisht dhe kisha shumë frikë se Ligji i Tërheqjes më sjell në jetë atë që mendoj.

Atëherë më erdhën në jetën time informacionet e sakta nga audio Programi DËSHIRA JUAJ ËSHTË URDHËRI JUAJ dhe çdo gjë u qartësua.

Pregaditu të kesh, jesh ose bëhesh çdo gjë që ti do!!

PRIT PAK

Në këtë seminar vendosa që të ju jap pjesëmarësve versionin digital të Audiove DËSHIRA JUAJ ËSHTË URDHËRI JUAJ

me një zbritje prej 50%.

Hyrja në seminar 10 Euro

Data: 9 Shkurt 2019

Rregjistrimi nga ora 14:00 deri 14:30

Seminari fillon në ora: 14:30

Mbaron në ora: 19:00

Vendi: Ju dergohet ne email pasi te konfirmoni ardhjen tuaj ne email: mimoza88@yahoo.com


seminar djuj.png