Kur ne paragjykojmë të tjerët!

Burri nuk e di se ka një gjarpër poshtë. Gruaja nuk e di se ka një gur mbi ate.

Gruaja mendon: "Unë do të bie, dhe unë nuk mund të ngjitem, sepse gjarpri do të më kafshojë mua! Pse nuk përdor më shumë energji për të më tërhequr".

Burri mendon: "Unë jam në kaq shumë dhimbje, megjithatë unë jam ende duke e tërhequr aq sa mundem! Pse nuk përpiqet të ngjitet pak më shumë ?!"

Morali është: Ju nuk mund ta shihni presionin që pala tjetër ka dhe pala tjetër nuk mund të shohë dhimbjen që keni. Kjo është jeta, pa marrë parasysh nëse është puna, familja, ndjenjat, miqtë, familja, ju duhet të përpiqeni ta kuptoni njëri-tjetrin, të mësoni të mendoni ndryshe, të mendoni për njëri-tjetrin dhe të komunikoni më mirë.

51182372_10215582879662979_1761731190374531072_n.jpg