Pse duhet te ndryshosh kur ti je gjithcka!

Pse duhet te ndryshosh kur ti je gjithcka, ti je i pandryshueshem je i persosur, e ndryshueshmja do te te ndryshoj ty. Ti je drita e vetedijes, ti je projektuesi i imazheve tua, ti je mbi trupin dhe mendjen, ti je dashuria e pakushtezuar, ti je perosmeria, ti mendon se i ndihmon te tjeret e te tjere nuk ka, kur ndihmon veten ndihmon te gjithe. Kur nuk e njoh veten si njeh te tjeret, kur e njeh veten i njeh te tjeret. Ti je UNE JAM KJO UNE JAM. TI DI GJITHCKA POR NUK E DI VETEN. Kur mendon mendo ne shprazetiren mes mendimeve. Ku e vendos vemendjen ajo krijohet, rebelohu beje te kunderten nese ajo qe e projekton nuk eshte ajo qe ti e do. IAM THAT IAM.

Ne krijojme imazhe permes fotoneve te drites, aty ku vendosim vemendjen ajo vazhdimisht krijohet. Nese largojem vemendjen nga dicka qe se duam ajo zhduket, nese vendosim vemendjen ne dicka qe duam ajo krijohet.

52011429_10155865283991536_3332415393540079616_n.jpg