Kur bëhet fjalë për përmirësimin e vetvetes... nje E VERTETE E MADHE NGA KEVIN TURDEAU

Kur bëhet fjalë për përmirësimin e vetvetes, zhvillimin personal, Vetëvlerësimin, Iluminizmin, trajnimin e suksesit, transformimin personal, si të vendosen dhe të arrihen qëllimet dhe fusha të tjera të mendjes, natyrës shpirtërore të njeriut, konsideroni këtë: askush nuk e ka shpikur apo krijuar këtë.
Gjithë që një person që ka bërë ndonjëherë ishte "zbulimi" i së Vërtetës: që ka qenë aty gjatë gjithë kohës.

Asnjë shkencëtar nuk shpiku ADN-në. Ata zbuluan ADN-në, pasi ADN-ja ishte gjithmonë një realitet.
Asnjë studiues nuk krijoi atomin, sepse atomet gjithmonë ishin atome edhe para se "njerëzimi" të dinte "për to".
Asnjë astronom shpiku Plutonin apo ndonjë planeti "të ri". Ata thjesht zbuluan atë që ishte gjithmonë atje.
Energjia elektrike nuk është shpikur, është zbuluar. Siç ishte fizika kuantike. 

Por kur hyjmë te fusha e zhvillimit personal: "si të hiqni bllokimet" për t'ju ndihmuar të arrini sukses; "sekreti" për iluminizmin; metoda për të eliminuar dhimbjen mendore dhe emocionale; hapja e chakras tuaj; sekretet e suksesit; dhe kështu me radhë, shumë "Masters", autorë, folës, trajnerë dhe Guru duan të patentojnë, kopjojnë shkruajnë dhe i quajnë këto zbulime "TË MIAT". Ata duan të pretendojnë pronësinë për atë që ata po mësojnë sikur ata "KANË shpikur ose krijuar" diçka të re.

"Askush nuk e bëri këtë përpara se ta shpik unë" ata bërtasin.

Really? Metëvërtet?


A i kanë lexuar ndonjëherë 5000-year-old Vedas, Pantagali's Yoga Sutra's e shkruar para njëmijë vitesh, the Chinese writings of the Tao, Kashmir Shavaism, The Zohar, Kabbala, Sufi teachings, apo tekstet antike? Çfarë për "sekretet" e Free Masonëve (të mundëshme vetëm për shkallën 33 të Masonve), apo shoqëri tjera sekrete dhe mësimet e tyre?


Unë mund t'ju siguroj se çdo gjë që po mësohet sot si "e re" është në këto tekste të lashta ose shkrime të tjera që shkojnë mbrapa shumë qindra apo mijëra vjet.

Çdo gjë nga "përgjimi", në homeopati, në "pastrimin e energjisë", e quani atë ... ata u praktikuan dhe u përdorën nga njerëzit mijëra vjet më parë.

Askush nuk krijoi ose shpiku Ligjin e tërheqjes, në të njëjtën mënyrë që askush nuk e shpiku Ligjin e gravitetit.


Askush nuk shpiku se si funksionon mendja ... ajo thjesht gjithmonë ka punuar në mënyrën e duhur.
Askush nuk mund të shpjegoj se si mendja mban fotografi dhe kap energji, dhe mund të ri-stimulohet më vonë dhe të na ndikojë negativisht.
Askush nuk shpiku "chakrat" ose "trupat astral" ose "trupat energjetikë" ose si mund të krijojnë fjalët që përdorni.

Ata thjesht "zbuluan" se çfarë është e Vërteta, ajo që ishte gjithmonë atje, dhe ajo që është në të vërtetë ... realitet.

Askush nuk mund të thotë "E kam shpikur TE VETMEN metodë të" lirimit dhe pastrimit të energjisë së bllokuar, dhe nëse përdorni metodën time, jeta juaj do të përmirësohet në çdo fushë ". 


Çfarë personi mund të thotë është "Kam zbuluar Një metodë, ndoshta një nga shumë, që unë mendoj dhe duket të jetë, një mënyrë për të liruar dhe pastruar energjinë e bllokuar, dhe është përdorur, DHE DUKET SE KA ndihmuar shumicën e njerëzve dhe KA përmirësuar çdo fushë të tyre NË JETË


Pikat kyçe janë:

1.) Është vetëm ajo që ata "mendojnë apo supozojnë" ose "teorizojnë". Ata nuk e dinë me 100% siguri.

2.) Nuk e shpiku atë. Kjo nuk është metoda e VETË, as nuk mund të thonë "mirë". Nëse ajo që ata zbuluan bën diçka, nuk e kanë shpikur ose krijuar atë, ata zbuluan ose u bënë në dijeni, një metodë për "pastrimin ose lëshimin" e energjisë.

3.) Duke pretenduar pronësinë është treguesi # 1 që personi NUK është shumë i evoluar dhe në vend të kësaj, është drejtuar nga EGO. Ajo gjithashtu tregon se personi në fakt nuk "e di", por, vetëm "di për".


Një nga studiuesit më të mëdhenj në fushën e mendjes, dhe zhbllokimi i potencialit njerëzor dhe aftësive, dha mbi 100,000 orë leksione të regjistruara gjatë jetës së tij. Ai i kushtoi jetën studimit dhe zbulimit të "të vërtetave" se si funksionon mendja, si ta zhbllokojë potencialin e pakufizuar njerëzor që qëndron në gjumë dhe si t'i lëshojë aftësitë tek njerëzit që duken mbinjerëzorë apo mbinatyrorë.

Ai deklaroi: "E vërteta e mendjes, I gjithë Universi fizik, Ndërgjegja dhe gjithçka që mund të klasifikohet si jo-fizike apo shpirtërore, tani mund të provohet me shkencë, fakte dhe dëshmi të forta: vjen nga fizika bërthamore dhe kuantike, matematikë më të lartë, dhe të kuptuarit e të parëve të Lindjes (kryesisht India, Tibeti, Kina) ".

Interesante. Fizika kuantike dhe mësimet e lashta të atyre mistikëve, mjeshtërve të mësuesve dhe mjeshtrave të ndritshëm të Indisë dhe Lindjes, të gjitha në marrëveshje.

L. Ron Hubbard për shembull tha:
"Të ashtuquajturit ekspertët e së kaluarës së afërt, në fushën e mendjes, dhanë disertacione që përkrahin filozofitë, idetë dhe mendimet e tyre, megjithatë, thjesht spekulonin dhe kishin shumë pak dëshmi reale për të verifikuar atë që ata thoshin ishte e vërtetë. krijimet e tyre, dhe secili filozof ishte në punë duke u përpjekur të krijonte filozofin e njëri-tjetrit. Ishte gjithçka e shtyrë nga egoja dhe gjithçka për konkurrencën.

Ne, megjithatë, kemi të bëjmë thjesht me zbulime. Fenomeni që po ndajmë është ajo që kemi zbuluar dhe që mbahen të përbashkëta nga të gjithë njerëzit dhe të gjitha format e jetës. Ne nuk po përpiqemi të krijojmë çdo ekspert tjetër të ashtuquajtur që vjen. "


Ai vazhdon të thotë;
"Ne me të vërtetë nuk po përpiqemi t'ju mësojmë asgjë, me të vërtetë po përpiqemi t'ju kujtojmë atë që ju tashmë e dini", e vërteta, që vjen nga askush, në çdo formë, ishte gjithmonë e juaja në vendin e parë. të njëjtën gjë, dhe kanë qenë për mijëra vjet, vetëm duke thënë ndryshe. Pra, e vërteta nuk është vetëm "shkenca e jetës", por është një shpjegim për atë që keni bërë para se të harroni atë që keni bërë ".

Edison, ndoshta një nga, nëse jo, shpikësit më të mëdhenj të të gjitha kohërave ranë dakord mbi këtë pikë për "zbulimet". Ai gjithmonë pretendonte se ai "zbuloi" gjëra, dhe jo "gjëra të shpikura". Kështu bëri Ford, Krishnamurti, Yogananda, Buda, Tesla, OSHO, Ajnshtajni dhe shumë "Masters" të tjerë.


Merrni parasysh këtë. Kur vjen puna te mendja, që dikush ta shpjegojë atë, të "dijë" se si funksionon ai duhet të jetë i ndarë nga mendja dhe ta respektojë atë. Kush do ta bënte vëzhgimin? JU, vetë (VETË, ose Ndërgjegja). Ju nuk jeni mendja juaj dhe jo trupi juaj. Keni një mendje dhe keni një trup. Kur dikush arrin këtë nivel, duke qenë i ndarë nga mendja dhe trupi dhe duke vëzhguar dhe duke qenë dëshmitar i të dyjave, atëherë mund të ndani atë që ata zbuluan, vëzhguar dhe dëshmuar. Të gjithë duhet të bëjmë është t'i dëgjojmë. Me fat për njerëzimin, mijëra shpirtra të Iluminuar e kanë bërë këtë dhe shkrimet e tyre dhe DISKRETJET janë në dispozicion të të gjithëve. Ata nuk kanë EGO dhe nuk pretendojnë asgjë si "E TYRE". Kevin Trudeau


Me këtë në mendje, merrni parasysh atë që kam thënë më parë në shumë prej mesazheve, librave, emaileve, postimeve dhe leksioneve. Kush dëgjon? Kujdes nga këta "ekspertë" të cilët jam i sigurt se kanë qëllime shumë të mira, por mbase shumë të nxitur nga Ego ata të kërkonin kredi për të Vërtetën sikur të ishin shpikjet, krijimet, metodat ose sistemet e fshehta të tyre, në lidhje me përmirësimin e gjendjes së njeriut dhe të bëjë jetën tuaj më të mirë në çdo fushë dhe aspekt.


Kur e "dini" të vërtetën, sepse ju keni përjetuar me të vërtetë vëzhgimin e mendjes dhe Universit Jofizik, siç përshkruan Edison, nuk mendoni se ju duhet të kërkoni diçka si JUAJA. Prandaj, nëse dikush pretendon pronësinë në TË "Vërtetën" ose një metodë si krijimi i tyre i regjistruar, e di se ata nuk e kanë arritur atë gjendje të vërtetë të qenit dëshmitar në mendje. Prandaj, ata nuk e dinë. Ata vetëm "dinë". Kështu, ata gjithmonë ndihen të kërcënuar.

Asgjë e vërtetë nuk mund të kërcënohet ndonjëherë.


Prandaj, kur KENI përjetuar në mënyrë të menjëhershme atë të të qënit "dëshmitar" i mendjes dhe përjetoni personalisht bashkimin me "TË GJITHA QË ËSHTË", nuk ndiheni kurrë të kërcënuar, nuk keni nevojë për miratim, validim ose ndjeni nevojën për t'u afirmuar . 
E vërteta është e vërteta. Realiteti është Realiteti. Ju keni "njohuri" dhe "siguri" plotë. Shikoni këto cilësi në ato që dëgjoni dhe punoni për t'i arritur ato në vetvete.
Gjithçka tashmë është kur është fjala për mendjen dhe spiritualitetin. Të gjitha tashmë janë zbuluar dhe zbuluar për të gjithë ne, sepse kaq shumë kanë arritur tashmë "Iluminizmin". Ka pasur miliona qenie të evoluara në tokë që zgjasin mijëra vjet, të cilët kanë arritur nivelin shpirtëror të mundësisë për të vëzhguar dhe dëshmuar mendjen në veprim dhe gjithë natyrën jofizike shpirtërore të Universit. Këta njerëz njihen si të "Ndriçuar" ose "Shenjtorë" ose Avatarë ose Vetë Realizuar. 

Shumë prej tyre, mbi mijëra vjet, kanë shkruar këto vërejtje dhe zbulime për të gjithë ne për të mësuar. Këto tekste janë në dispozicion për të gjithë ne. Por, kush do të kalojë kohën, duke lexuar këto tekste ezoterike nga e gjithë bota?
Shume pak.

Me fat për ne, tani në të vërtetë, ka qindra e mijëra të tilla qenie të vetë-realizuar "të Iluminizuara" në planetin Tokë. Shumë prej tyre po ndajnë atë që "e dinë" përmes librave, leksioneve, videove dhe punëtorive. Ata po ndajnë atë që ata e dinë, jo vetëm "e dinë".

Unë ju inkurajoj që të kërkoni të vërtetën nga burimi nëpërmjet dikujt që nuk pretendon të jetë burim, por punoni për t'ju hapur juve në mënyrë që të mund të lidheni direkt me burimin. Gjetja e një personi të tillë dhe ndjekja e mësimeve të tyre është rruga më e shpejtë dhe më e lehtë për të arritur aty ku dëshiron absolutisht të shkosh. Shumë dashuri për ju si ju vazhdoni në udhëtimin tuaj. Bëni një aventurë!

Much love, and may you never be the same.
Your friend, KT
Miku yt, KEVIN TRUDEAU


11081493_835513839835006_5088863214330925782_n (1).jpg